4-BP - 4-Bromo-piperein; dawka na początek
W tym temacie piszemy opinie i recenzje o 4-BP - 4-Bromo-piperein - działanie i opis. | In this topic, we write opinions and reviews about 4-BP - 4-Bromo-piperein - effects, description.
Dostałem próbkę czegoś takiego jak w tytule. Wecie jak to dawkować? Dostałem info, że 50 mg odpowiada 120 mg amfetaminy. Ktoś ma doświadczenie z tym?
Dostałem próbkę czegoś takiego jak w tytule. Wecie jak to dawkować? Dostałem info, że 50 mg odpowiada 120 mg amfetaminy. Ktoś ma doświadczenie z tym?
ponoc bardzo dopaminowy i naturalny w dzialaniu ale i euforyczny...to jest jedna z najbardziej nurtujacych mnie rzeczy w swiecie rc ( procz szukania tropanowca wzglednie podobnego do koksu ktore trwa okolo 10lat ). Mianowicie ciekawi mnie czy bromo piperin w soli typu COCO w polaczeniu z ketonem wywindowalby tak dopamine jak np. pfpp windowalo serotonine w kokolino..jesli tak to kurwa moznaby niezla dopaminowa sol na tym skleic..niestety nie mam czasu ani hajsu na takie eksperymenty
chcicalbym tylko przypomniec ze pfpp i pcpp i tmpp tez nie byly wybitne solo..od zwykla czapa nie robiaca wielkiego wow..niektorzy oczuwali jes bardzie jjak zarucie niz haj po mdma..ja tam mialem po pierwszych pigulach ze stacjonarek..mul i dziwne samopoczucie....ZA TO W MIKSACH Z KETONAMI...BAJKA!!
Nie jestem w stanie się z tego rozczytać, na następny raz pisz pod wpływem mniejszej dawki.
A w kwestii odczynnika o który pytasz, nie jest on w Polsce dostępny.
Chodzi o to, ze pipki same w sobie szalu nie robily...piguly na pfpp i tmpp bodajsze z pierwszych stacjonarek byly srednie w huj..napewno daleko od emki...za to w miksach z ketonami sprawdzaly sie wysmienicie. Dlatego sadze, ze na te substancje trzeba patrzec wlasnie pod katem miksow a nie z gory przekreslac