Ostatni post z poprzedniej strony:
Pred milczy ostatnio w ogóle. złożyłem zamówienie 19 marca, zaraz 2 tygodnie jak bez odpowiedzi. dobrze ze jeszcze nie przelewałem kasy, ale jak widzę jakie obsuwy i chaos to się chyba na razie wstrzymamKONTAKT ZE SKLEPEM Predator-rc
Profil sklepu: predatorRC
KONTAKT ZE SKLEPEM Predator-rc
predatorRC,
Jeśli zupełnie zapomniałem passów z poprzedniego konta i chciałbym założyć nowe konto, to odzywać się na powyższy e-mail czy inny?
predatorRC, Mordko jak mozesz to sprawdz email, bylbym szczesliwy gdyby redship wylecial w tym tyg aby byl w nastepnym do odbioru Przy ostatnim emailu zapomnialem podac nr zamowienia
predatorRC, witam, nie dochodzi mi od was na maila nic , chociaż mam proton żadnego potwierdzenia ani maila od przewoźnika chociaż na stronie widnieje opłacone i wysłane
Jeśli meile niedochodza to niebede spamował będę dziennie wysyłał jednego o tej samej treści w tytule będzie gołąb złapany bo jak inaczej złapać kontakt z komina inaczej tego niewidze
Coś się ruszyło mam cichą nadzieję że jutro ptaszysko wyląduje gdzie ma wylądować bo raz czas a dwa hajs choć najważniejszy i tak pełny gołąbek oby dolecial Boze
Ptak w kraju także jutro jak niewyladuje będzie smutek na całe osiedle ale nadzieja jest i ona umiera ostatnia jak by niebylo
Coś się ruszyło mam cichą nadzieję że jutro ptaszysko wyląduje gdzie ma wylądować bo raz czas a dwa hajs choć najważniejszy i tak pełny gołąbek oby dolecial Boze
Ptak w kraju także jutro jak niewyladuje będzie smutek na całe osiedle ale nadzieja jest i ona umiera ostatnia jak by niebylo
Wiadomość moderatora
SCALONE
Czy z gmail dochodzą wiadomości? Bo brak odpowiedzi A nawet notka nie odczytana już w tydzień. Ewentualnie może ktoś wie jak sytuacja z *** czy latają? Proszę odp na pw
Wiadomość moderatora
Nie piszemy skąd dokąd ma zmierzać przesyłka. Takie rzeczy tylko mailowo, ze sklepem.
Miesiąc bez kontaktu. Strona działa normalnie. Wiecie czy wszystko jest ok, czy nadal lipa?
Mi się udaje meilowo ciężko bo ciężko ale niemoge powiedzieć że go niema bo jaki jest ale jest
Coś takiego jak kontak że sklepem nie istnieje. Chyba z 6 maili od 2 tyg i nic. Widać dopóki paki dochodzą to suuuper sprzedawca a jak coś wpadnie to cisza... nie ma kurwa tematu. Chyba czas napisać jakąś konstruktywna opinie bo stanie 3 zamówienia to chyba "naprute dzieciaki" ogarniały.
Dziwnie macie jakoś u mnie lichawy ale jakiś kontakt jest reship równiez wyrównany wraz z nowo włożonym zamowiem także powoli cierpliwy i kamienie ugotuje a parcie parciem ja tyle zetelnie mogę napisać tyle w tym temacie
Pred od 2 tygodni nie odpowiada, generalnie chyba wali w ch****, a obiecali ogarnąć majle do końca tygodnia...
kontakt ze sklepem żaden!!!
kontakt ze sklepem żaden!!!