Sandheavens.cc - opinie i recenzje o sklepie

Profil sklepu: sandheavens

Status:
sandheavens
Narkotykacz
Awatar użytkownika
Sklep
Reputacja: 760

Nieprzeczytany post autor: sandheavens » 3 lata temu

Ten post ma wysoką reputację.

Ostatni post z poprzedniej strony:

Jestem wstrzasniety i nie zmieszany co tutaj sie dzieje :smoke:
Przeciez kontaktu nie ma z nami od dnia wczorajszego od godziny: 16:00 :wtf:
Na pytania typu: ,,mozna numer przesylki,, , ,, mozna sprawdzic czy jest do odbioru,,- nie odpisujemy bo za duzo czasu by nam to zajelo... NIE PODAJEMY NIGDY NUMEROW SLEDZNIA!
Jest jedna osoba ktora monitoruje paczki i gdy sa one do odbioru to przesyla dane jej odbiorcy- kazdy wszystko otrzyma w swoim czasie- mam informacje ,że 95% paczek do odbioru jest juz dzisiaj (paczki z poniedzialku i wtorku), z srody beda pewnie jutro- NIE MA ZADNYCH OPÓŹNIEN- TO NIE W NASZYM SKLEPIE!
Odpowiedzi o zamowienia jak i wszystko inne zwiazane ze sprzedaża beda dzisiaj w nocy- najpozniej jutro (klienci wiedza do kiedy wysylamy zamowienia wiec nie ma to wplywu na czas dostarczenia paczki).

II:
,,Dlaczego moje zamowienie ma ,,canceled,, ?,,
Bo albo zaplaciles za mało, albo za dużo- system wypluwa ,,canceled,, ale nie ma to na nic wplywu- jak wyslales pieniazki na nasz portfel i zamowienie ma tego typu przypimnke to znaczy ze idzie do weryfikacji reczniej przez nas i i tak zostanie wyslane- jesli zaplaciles za malo to Twoje zostanie oberwane ilosciowo i wyslane tak czy siak (oczywiscie w granicach zdrowego rozsadku)
web: https://sandheavens.cc/
email: [email protected]
:smoke:

Status:
beeniepatu
Odkurzacz
Awatar użytkownika
Newbie
Reputacja: 339

Nieprzeczytany post autor: beeniepatu » 3 lata temu

sandheavens, i wszystko jasne
Ceterum censeo Carthaginem esse delendam

Status:
dzejesol
Sniffiarz
Newbie
Reputacja: 30

Nieprzeczytany post autor: dzejesol » 3 lata temu

I o co tyle krzyku? 😂

Status:
KacprowskY
Odkurzacz
Newbie
Reputacja: 214

Nieprzeczytany post autor: KacprowskY » 3 lata temu

Benipatu sam pisales, ze cos sie dzieje BUHAHAH.
sam snules domysly, ze rakiety wpadl.
sandheavens, zrob piaskowy dziadku selekcje, bo przypalpwcow co nie miara. Nie odpisujwsz 24 i juz wroza przypal, scam i chuj wie co jeszcze.
Mowilem ze wczoraj byl kontakt, ogarnijcie sie wiara. Albo przystopujcie z dragami.

Status:
YourNightmare
B-K Zwierz
Awatar użytkownika
Yournightmare
Reputacja: 91

Nieprzeczytany post autor: YourNightmare » 3 lata temu

Wszystko gra i buczy :E
Zwycięzcy nigdy się nie poddają. Ci, którzy się poddają, nigdy nie zwyciężają.

Status:
Anonim70
Newbie

Nieprzeczytany post autor: Anonim70 » 3 lata temu

Muszę przyznać ,że od nie dawna nawiązałem kontakt i współpracę z sandheavens (wcześniej jakieś epizodyczne transakcje , ale wszystkie były 10/10)musze przyznać ,ze to pełna profeska kultura i wszystko co można wymagać od vendorów -spełnia ,a nawet daje wiele więcej ...
mega polecam z ręką na sercu.
:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:

Status:
clerman
Szczur
Newbie
Reputacja: 4

Nieprzeczytany post autor: clerman » 3 lata temu

mam niski status więc nie mogę do V przesłać PW
piszę do was od 16.04 z mail totot... p.. mail
od 3 dni cisza
chciałbym wiedzieć na czym stoję

Status:
beeniepatu
Odkurzacz
Awatar użytkownika
Newbie
Reputacja: 339

Nieprzeczytany post autor: beeniepatu » 3 lata temu

KacprowskY, moj drogi:
1. Odnioslem sie do konkretnego przypadku. W wielu tematach jestes zielony i angielski i jego tryby przypuszczajace z czasownikami modalnymi sa dla Twej, dosc umeczonej uzywkami glowy, juz nie do pojecia chyba. Co oznacza dany status nie bede Ci tlumaczyl
2. sandheavens, przyzwyczail wszystkich do szybkich odpowiedzi i sprawnego wysylania paczek. Niestety przez takich jak Ty, ktorzy zawsze mowia, ze wszystko zawsze bedzie ekspresowo i spoznienia sie nie zdarzaja, kazdy dzien spoznienia nie umyka uwadze zamawiajacych i zaczynaja sie pytania i domysly
3. Po polsku chyba tez nie umiesz czytac, bo wszedzie pisalem, ze nawet jak jest problem (wlaczajac uzyte przeze mnie slowo "ewidentny" ) to sandheavens zawsze ogarnia i trzeba spokojnie poczekac bo wszystko zostanie wyjasnione - co tez sie stalo
4. Wszystkim pisalem, ze trzeba po prostu czekac
5. A zluzowac z dragami to powinienes Ty czlowieku bo Ci juz grubo pod deklem sie grzeje. Ludzie, w przeciwienstwie do Ciebie, placa za tematy i maja prawo czuc sie zaklopotani gdy mimo m.in. Twoich zapewnien o ekspresowych lotach pak i kontakcie z V niemalze w czasie rzeczywistym, rzeczywistosc jest inna. Bo ma prawo byc inna - tu nie ma nic ba pewno. A paranoje dtyczace scamow to juz naprawde nie wiem skad sobie wziales ale to Tobie sandheavens powinien w pierwszej kolejnosci pomyslec o banowaniu bo juz zupelnie nie wiecz czy to jawa czy sen
Ceterum censeo Carthaginem esse delendam

Status:
Anonim70
Newbie

beeniepatu pisze:
3 lata temu
KacprowskY, moj drogi:
1. Odnioslem sie do konkretnego przypadku. W wielu tematach jestes zielony i angielski i jego tryby przypuszczajace z czasownikami modalnymi sa dla Twej, dosc umeczonej uzywkami glowy, juz nie do pojecia chyba. Co oznacza dany status nie bede Ci tlumaczyl
2. sandheavens, przyzwyczail wszystkich do szybkich odpowiedzi i sprawnego wysylania paczek. Niestety przez takich jak Ty, ktorzy zawsze mowia, ze wszystko zawsze bedzie ekspresowo i spoznienia sie nie zdarzaja, kazdy dzien spoznienia nie umyka uwadze zamawiajacych i zaczynaja sie pytania i domysly
3. Po polsku chyba tez nie umiesz czytac, bo wszedzie pisalem, ze nawet jak jest problem (wlaczajac uzyte przeze mnie slowo "ewidentny" ) to sandheavens zawsze ogarnia i trzeba spokojnie poczekac bo wszystko zostanie wyjasnione - co tez sie stalo
4. Wszystkim pisalem, ze trzeba po prostu czekac
5. A zluzowac z dragami to powinienes Ty czlowieku bo Ci juz grubo pod deklem sie grzeje. Ludzie, w przeciwienstwie do Ciebie, placa za tematy i maja prawo czuc sie zaklopotani gdy mimo m.in. Twoich zapewnien o ekspresowych lotach pak i kontakcie z V niemalze w czasie rzeczywistym, rzeczywistosc jest inna. Bo ma prawo byc inna - tu nie ma nic ba pewno. A paranoje dtyczace scamow to juz naprawde nie wiem skad sobie wziales ale to Tobie sandheavens powinien w pierwszej kolejnosci pomyslec o banowaniu bo juz zupelnie nie wiecz czy to jawa czy sen
tak się wyjaśnica ćpunka :D :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:

Status:
Pepezwp
Blister
Newbie
Reputacja: 3

Nieprzeczytany post autor: Pepezwp » 3 lata temu

wszystko lata,***********

Status:
yalasek
Odkurzacz
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 321

Nieprzeczytany post autor: yalasek » 3 lata temu

Eyy zostawcie ku.Wa mojego ziomka! :clap: :eh: (Kacprovsky)
Yalasek to postać fikcyjna cel jego stworzenia nie został jednak nigdy odkryty ani potwierdzony.

Status:
Anonim70
Newbie

yalasek pisze:
3 lata temu
Eyy zostawcie ku.Wa mojego ziomka! :clap: :eh: (Kacprovsky)
jeśli ci grozi nożem i przykłada ci ostrze do gardła żebyś to napisał mrugnij do nas dwa razy.

Status:
yalasek
Odkurzacz
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 321

Nieprzeczytany post autor: yalasek » 3 lata temu

Przybysz, xd nikt mi nie grozi znamy się z Rufuzem od lat :lol:
Yalasek to postać fikcyjna cel jego stworzenia nie został jednak nigdy odkryty ani potwierdzony.

Status:
Andro[med]
Ssak
Newbie
Reputacja: 6

Nieprzeczytany post autor: Andro[med] » 3 lata temu

sandheavens pisze:
3 lata temu
Jestem wstrzasniety i nie zmieszany co tutaj sie dzieje :smoke:
Przeciez kontaktu nie ma z nami od dnia wczorajszego od godziny: 16:00 :wtf:
Na pytania typu: ,,mozna numer przesylki,, , ,, mozna sprawdzic czy jest do odbioru,,- nie odpisujemy bo za duzo czasu by nam to zajelo... NIE PODAJEMY NIGDY NUMEROW SLEDZNIA!
Jest jedna osoba ktora monitoruje paczki i gdy sa one do odbioru to przesyla dane jej odbiorcy- kazdy wszystko otrzyma w swoim czasie- mam informacje ,że 95% paczek do odbioru jest juz dzisiaj
Super! Sorki za dużą liczbę maili… Po prostu nie dostałem informacji, że paczka została wysłana i się gorączkowałem czy nie ma olewki i wysyłania paczek po kilku dniach… Spodziewałem się też numeru śledzenia… Sorki jeszcze raz… Czy mogę tylko otrzymać potwierdzenie, że paczka została wysłana (w środę, zapewne)? Mój email zaczyna się od sg4…

Status:
KacprowskY
Odkurzacz
Newbie
Reputacja: 214

Nieprzeczytany post autor: KacprowskY » 3 lata temu

ps. a gdzie slowo scam przybilem do Twojej osoby? ;)

Status:
blacha
Odkurzacz
Awatar użytkownika
Newbie
Reputacja: 514

Nieprzeczytany post autor: blacha » 3 lata temu

KacprowskY pisze:
3 lata temu
Benipatu sam pisales, ze cos sie dzieje BUHAHAH.
sam snules domysly, ze rakiety wpadl.
sandheavens, zrob piaskowy dziadku selekcje, bo przypalpwcow co nie miara. Nie odpisujwsz 24 i juz wroza przypal, scam i chuj wie co jeszcze.
Mowilem ze wczoraj byl kontakt, ogarnijcie sie wiara. Albo przystopujcie z dragami.
Z tym kontaktem to masz rację kurwa dzień nie odpisują i sraja się ZE SCAM XD.. ciśnienie trzeba uspokajać kochani . Kontakt jest clay czas :!: