Ostatni post z poprzedniej strony:
Jestem wstrzasniety i nie zmieszany co tutaj sie dziejePrzeciez kontaktu nie ma z nami od dnia wczorajszego od godziny: 16:00
Na pytania typu: ,,mozna numer przesylki,, , ,, mozna sprawdzic czy jest do odbioru,,- nie odpisujemy bo za duzo czasu by nam to zajelo... NIE PODAJEMY NIGDY NUMEROW SLEDZNIA!
Jest jedna osoba ktora monitoruje paczki i gdy sa one do odbioru to przesyla dane jej odbiorcy- kazdy wszystko otrzyma w swoim czasie- mam informacje ,że 95% paczek do odbioru jest juz dzisiaj (paczki z poniedzialku i wtorku), z srody beda pewnie jutro- NIE MA ZADNYCH OPÓŹNIEN- TO NIE W NASZYM SKLEPIE!
Odpowiedzi o zamowienia jak i wszystko inne zwiazane ze sprzedaża beda dzisiaj w nocy- najpozniej jutro (klienci wiedza do kiedy wysylamy zamowienia wiec nie ma to wplywu na czas dostarczenia paczki).
II:
,,Dlaczego moje zamowienie ma ,,canceled,, ?,,
Bo albo zaplaciles za mało, albo za dużo- system wypluwa ,,canceled,, ale nie ma to na nic wplywu- jak wyslales pieniazki na nasz portfel i zamowienie ma tego typu przypimnke to znaczy ze idzie do weryfikacji reczniej przez nas i i tak zostanie wyslane- jesli zaplaciles za malo to Twoje zostanie oberwane ilosciowo i wyslane tak czy siak (oczywiscie w granicach zdrowego rozsadku)