KONTAKT ZE SKLEPEM Predator-rc

Profil sklepu: predatorRC

Status:
BamboZPolski
Szczur
Newbie
Reputacja: 4

Nieprzeczytany post autor: BamboZPolski » 3 lata temu

Ostatni post z poprzedniej strony:

xRefabrykator pisze:
3 lata temu
Ale zeby zlozyc zamowienie trzeba byc zarejestrowanym i miec info co chce sie kupic i za ile
Jak to "info co chce się kupić i za ile"? Sam powinieneś wiedzieć wszystko, jeśli nie zarejestrowałeś się na stronie czyli nawet na nią nie wszedłeś i nic nie zobaczyłeś to po co w ogóle pytasz się o cokolwiek na forum? Nie rozumiem Twoich wiadomości.

Status:
xRefabrykator
Ssak
Newbie
Reputacja: 11

Nieprzeczytany post autor: xRefabrykator » 3 lata temu

BamboZPolski pisze:
3 lata temu
xRefabrykator pisze:
3 lata temu
Ale zeby zlozyc zamowienie trzeba byc zarejestrowanym i miec info co chce sie kupic i za ile
Jak to "info co chce się kupić i za ile"? Sam powinieneś wiedzieć wszystko, jeśli nie zarejestrowałeś się na stronie czyli nawet na nią nie wszedłeś i nic nie zobaczyłeś to po co w ogóle pytasz się o cokolwiek na forum? Nie rozumiem Twoich wiadomości.
Nie rozumiesz, ze zeby cos zobaczyc trzeba byc zarejestrowanym. A sklep nie odpowiada na maile, ktore moglbyby skuttkowac rejestracja. Nie staraj sie zrozumiec na sile, nie wszyscy daja rade.

Status:
BamboZPolski
Szczur
Newbie

Nieprzeczytany post autor: BamboZPolski » 3 lata temu

xRefabrykator pisze:
3 lata temu
BamboZPolski pisze:
3 lata temu
xRefabrykator pisze:
3 lata temu
Nie rozumiesz, ze zeby cos zobaczyc trzeba byc zarejestrowanym. A sklep nie odpowiada na maile, ktore moglbyby skuttkowac rejestracja. Nie staraj sie zrozumiec na sile, nie wszyscy daja rade.
A to racja rozumiem. Myslalem ze jest jak kiedyś z tą rejestracją. To już rozumiem, niestety vendor coś długo odpowiada, pewnie z powodu zbyt małej ilości pracowników wobec tylu wiadomości na jednego maila.

Status:
predatorRC
Legendarny kosiarz ścieżek
Awatar użytkownika
Pred
Autor tematu
Reputacja: 2034

Nieprzeczytany post autor: predatorRC » 3 lata temu

xRefabrykator pisze:
3 lata temu
Odpowiadamy na maile, akurat nie dzisiaj :E
BamboZPolski pisze:
3 lata temu
A to racja rozumiem. Myslalem ze jest jak kiedyś z tą rejestracją. To już rozumiem, niestety vendor coś długo odpowiada, pewnie z powodu zbyt małej ilości pracowników wobec tylu wiadomości na jednego maila.
Jutro dostaniesz odpowiedź :thumbup:
ONE AND ONLY

Status:
MadQueenze
Dyletant
Newbie
Reputacja: 1

Nieprzeczytany post autor: MadQueenze » 3 lata temu

predatorRC, KowalSernik.. Prośba, odpisz na maila. Czekam na kontakt już tydzień, a potrzeba wielka. Dzięki i życzliwości.

Status:
Richwag
Szczur
Użytkownik

Nieprzeczytany post autor: Richwag » 3 lata temu

Predi dwa razy pisałem na maila i zero odp. Zamówienie opłacone półtora tygodni temu i brak jakichkolwiek informacji.

Status:
kombinator
Dyletant
Newbie

Nieprzeczytany post autor: kombinator » 3 lata temu

Witam wszystkich, czy wam tor strona rowniez nie dziala czy tylko mi? A jesli dziala, to prosze o pomoc na priv co zrobic :)

Status:
Slk
Blister
Newbie

Nieprzeczytany post autor: Slk » 3 lata temu

Można jakiś kontakt ? E-mail chyba nie działa bo nie mogę wysłać wiadomości.

Status:
kuban500
Blister
Newbie

Nieprzeczytany post autor: kuban500 » 3 lata temu

predatorRC pisze:
3 lata temu
xRefabrykator pisze:
3 lata temu
Odpowiadamy na maile, akurat nie dzisiaj :E
BamboZPolski pisze:
3 lata temu
Jutro dostaniesz odpowiedź :thumbup:
Kurde, ja już się kontaktuje do was od ponad 2 miesięcy. Mieliście mi wysłać ptaszka ponownie, niestety na razie brak odzewu. Jak do was piszę konkretnie, to nawet nie czytacie, a jak zapytałem się "czy wszystko w porządku, żyjecie?" To odpisaliście że tak, po czym dalej cisza, i brak konkretnej odpowiedzi... Mija już ponad 2 miechy, i dalej nic. Ktoś ma jakiś normalny kontakt z predkiem?
predatorRC pisze:
3 lata temu
Hefalump pisze:
3 lata temu
Pred mój gołąb został zestrzelony jako jeden z pierwszych w ostatnim problemie z masowym zestrzałem. Odpowiedziałeś mi że mam wysłać tracka ponownie i milczysz już od miesięcy...
Co kilka dni wysyłam ponownie maile odpowiedz coś bo już nie mam siły ...
Idę o zakład, że odpowiedź na maila dostałeś szybciej niż publikacja tego posta :E
Nie sądzę Predek. Ja mam to samo, czekam od 2 miesięcy na konkretną odpowiedź, i nic. Pisaliście że wyślecie ponownie wróbelka po czym żadnych konkretów i odpowiedzi... I tak od 2 miechów. Co tydzień do was piszę, 0 odzewu. Raz zapytałem w mailu "Czy wszystko w porządku, żyjecie?". Była odpowiedź że tak, po czym znowu 0 odpowiedzi na konkretne tematy.

Wiadomość moderatora

scalone

Status:
canu1990
Dyletant
Newbie

Nieprzeczytany post autor: canu1990 » 3 lata temu

Kurde, chciałbym złożyć zamówienie, lecz gdy piszę na Waszego maila to otrzymuje wiadomość że nie został dostarczony z powodu przepełnionej Waszej skrzynki... Jakieś inne wyjście jest do złożenia zamówienia?

Status:
Dzesi Pinkman
Zaklinacz węży
Awatar użytkownika
Dzesi Pinkman
Reputacja: 611

Nieprzeczytany post autor: Dzesi Pinkman » 3 lata temu

Sam pisałem parę stron wcześniej, że dobijałem się do Preda od miesiąca, ale okazało się, że trzeba robić na odwrót niż u innych vendorów.
Czyli pisać dzień w dzień tego samego maila, aż do skutu - takie pisanie w moim przypadku paskutkowało już 3 dnia i w końcu otrzyłałem odpowiedź.
Pred do kosmita nie człowiek. :D :D

Status:
predatorRC
Awatar użytkownika
Pred
Autor tematu

canu1990 pisze:
3 lata temu
Kurde, chciałbym złożyć zamówienie, lecz gdy piszę na Waszego maila to otrzymuje wiadomość że nie został dostarczony z powodu przepełnionej Waszej skrzynki... Jakieś inne wyjście jest do złożenia zamówienia?
O to nowość, zaraz coś usuniemy - btw na jakiego maila piszesz?
kuban500 pisze:
3 lata temu
Co tydzień do was piszę, 0 odzewu.
Czego nie rozumiesz z tego co napisałem w głownym dziale?
"PONAWIAJCIE MAILA CODZIENNIE, AŻ DO OTRZYMANIA ODPOWIEDZI."

Przy tej ilości jaka teraz jest ciężko ogarniać wszystko na bieżąco

Skoro piszesz co tydzień to widać ciśnienia nie masz, bo inni napierdalają codziennie
ONE AND ONLY

Status:
kopela
Blister
Newbie
Reputacja: 2

Nieprzeczytany post autor: kopela » 3 lata temu

Dostałem odpowiedź po ponad tygodniu co mnie zdziwiło na wielki plus . A w między czasie ogarnąłem sprawę i nie czekałem już na odpowiedź. Zamówienie ogarnąłem i gołąb już startuje . Dzięki predatorRC,

Status:
Wojtus
Blister
Newbie

Nieprzeczytany post autor: Wojtus » 3 lata temu

predatorRC, mam pytanie zmieniliście maila bo kilka dni nie mg się dopisać do was o reship

Status:
predatorRC
Awatar użytkownika
Pred
Autor tematu

Wojtus pisze:
3 lata temu
predatorRC, mam pytanie zmieniliście maila bo kilka dni nie mg się dopisać do was o reship
[email protected] - dużo ludzi jeszcze czeka na odpowiedź
ONE AND ONLY

Status:
YourNightmare
B-K Zwierz
Awatar użytkownika
Yournightmare
Reputacja: 91

Nieprzeczytany post autor: YourNightmare » 3 lata temu

predatorRC pisze:
3 lata temu
Wojtus pisze:
3 lata temu
[email protected] - dużo ludzi jeszcze czeka na odpowiedź
drogi Predzio,ja też z utęsknieniem :*
Zwycięzcy nigdy się nie poddają. Ci, którzy się poddają, nigdy nie zwyciężają.