Latest post of the previous page:
dzięki za infoprzy kilku tys. niezłą sumkę pobierają
Latest post of the previous page:
dzięki za infoNie tracimy anonimowości wchodząc do galerii no chyba ze po transakcji w bitomacie zdejmujesz czapkę, maskę i zapierdzielajcie na zakupy płacąc kartą:)fisstech wrote: ↑3 years agobeeniepatu, Nie chciałbym się na forum, jako nowy user, wymądrzać, ani nikogo pouczać (w każdym razie aby nie zostało to tak odebrane), ale "anonimowość" przy bitomacie tracimy przy wejściu do galerii handlowej. Co do samego urządzenia, przynajmniej jednej z działających w PL siecii - korzystanie z niego z zakrytą twarzą/czapką naciągniętą głęboko na czoło/itp., może spowodować "losowe żądanie zweryfikowania tożsamości klienta". Taki jest zapis w regulaminie - sprawdziłem. Pamietajmy, że bitomaty, tak jak bankomaty, mają kamery - w przeciwieństwie do siecii obsługujących tradycyjne bankomaty, niejasne do końca jest to, co dzieje się z zarejestrowanymi w ten sposób profilami klientów - czy, jak, kiedy, kto przetważa te dane i komu/na jakich zasadzch udostępnia. Anonimowość w dzisiejszym świecie nie istniejenie. Można jedynie dążyć (w miarę posiadanej wiedzy oraz umiejętności wykorzystania jej w praktyce, czy dostępu do zasobów technologicznych/finansowych) zwiększać jej zakres. Wszystko zależy kto szuka i jakie siły oraz środki zaangażuje.
Z drugiej strony nie popadajmy w paranoję - ale zachowajmy zdrowy rozsądek (po rc? hehe) i sztywno trzymajmy sie wyznaczonych w tym temacie zasad bhp.
Do jakichś 20min maksymalnie.iplay123451 wrote: ↑3 years agoOgólnie kupiłem btc przez przelew na stronie 4coins, długo trzeba czekać na pojawienie się bitcoin w moim portfelu?
A to różnie. W niektórych 5k max, ale to zależy od punktu. W pewnym lombardowym kupiłem BTC za 8k bez weryfikacji, po kursie z Bitbaja. Wpłacając 8k dostałem 7678 zł na swój portfel. Ale już po godzinie kurs poszedł w górę i miałem 8300zł.