Ostatni post z poprzedniej strony:
[*] co piekne szybko sie konczy niestety....6-CL-BCA - Sandheavens.cc - opinie, recenzje, działanie, opis
Profil sklepu: sandheavens
6-CL-BCA - Sandheavens.cc - opinie, recenzje, działanie, opis
Zgadzam się z moimi przedmówcami, sort jak najbardziej aktywny. Smak I zapach mocno chemiczny ale idzie się przyzwyczaić, tylko szkoda że tak bardzo szybko telarja wzrasta.
Konsumenci w SE chwalą ponieważ po odstawieniu nie wywołuje u nich aż takiego spustoszenia jak potrafią to zrobić kanna z rodziny fluorowatych.
Śmiało pobierać!!
PS : miał ktoś dzisiaj kontakt z sandheavens,
Konsumenci w SE chwalą ponieważ po odstawieniu nie wywołuje u nich aż takiego spustoszenia jak potrafią to zrobić kanna z rodziny fluorowatych.
Śmiało pobierać!!
Wczoraj wrzuciłem na folie tego kanna tyle co 2 może 3 kryształki cukru dymu było wielki huj ale się tak ujebałem, że to głowa mała.
Patrzyłem na zegarek to z 2h trzymało SZOOK .
Prawdę mówiąc to było za duża dawka tak wiec uprzedzam nie palić prochu to moża przeżyć huragan
Tak pozatym to wszystko gra
Sort koloru coś jak by ceglany i tłusty trochę ale w niczym to nie przeszkadza.
Patrzyłem na zegarek to z 2h trzymało SZOOK .
Prawdę mówiąc to było za duża dawka tak wiec uprzedzam nie palić prochu to moża przeżyć huragan
Tak pozatym to wszystko gra
Sort koloru coś jak by ceglany i tłusty trochę ale w niczym to nie przeszkadza.
Będzie dobre
Nie,nie było dzisiaj kontaktu z vendorem mimo że czekam na numerekWayatek6 pisze: ↑3 lata temuZgadzam się z moimi przedmówcami, sort jak najbardziej aktywny. Smak I zapach mocno chemiczny ale idzie się przyzwyczaić, tylko szkoda że tak bardzo szybko telarja wzrasta.
Śmiało pobierać!!
Nie siej fermentu, kontakt z V jest cały czasYourNightmare pisze: ↑3 lata temuNie,nie było dzisiaj kontaktu z vendorem mimo że czekam na numerek
Fermentu nie sieje bo i tak wiem że napisze do mnie,ale jak narazie czekam notka nie przeczytana.Kretos pisze: ↑3 lata temuNie siej fermentu, kontakt z V jest cały czasYourNightmare pisze: ↑3 lata temuNie,nie było dzisiaj kontaktu z vendorem mimo że czekam na numerek
Czy odpowie teraz na maila czy w nocy to mnie to rybka
Dokładnie!! Kontakt z V jest i to wręcz błyskawiczny, otrzymywałem odpowiedzi dosłownie po 2-4 minutach.Kretos pisze: ↑3 lata temuNie siej fermentu, kontakt z V jest cały czasYourNightmare pisze: ↑3 lata temuNie,nie było dzisiaj kontaktu z vendorem mimo że czekam na numerek
od kiedy kontakt jest taki "błyskawiczny" ?Wayatek6 pisze: ↑3 lata temuDokładnie!! Kontakt z V jest i to wręcz błyskawiczny, otrzymywałem odpowiedzi dosłownie po 2-4 minutach.Kretos pisze: ↑3 lata temuNie siej fermentu, kontakt z V jest cały czasYourNightmare pisze: ↑3 lata temuNie,nie było dzisiaj kontaktu z vendorem mimo że czekam na numerek
Ja na serio wysłałam już 4 maile z prośbą o numer od wczoraj i jedna notka przeczytana i zniszczona a reszta nie tknięta.
No ja wczoraj wysłałem email po południu jakoś i niedługo po napisaniu dostałem odpowodz
Miłego dnia Pozdrawiam !!!
Miłego dnia Pozdrawiam !!!
Będzie dobre
sandheavens, jesteś w stanie przybliżyć mniej więcej określony czas ponownej dostawy 6Cl?
YourNightmare ja wczoraj miałem normalnie kontakt z V w godzinach popołudniowych.
Koleżanka pisaka wczoraj przy mnie @ na którą po około 2h otrzymała odp.
Także kontakt był
Tymczasem Czekam na szczesliwe numerki
Także kontakt był
Tymczasem Czekam na szczesliwe numerki
nie bedzie wogole juz 6cl!!!! wprowadzaja inne kanna uj wie czemu chyba 6cl ma bana u nas