Ostatni post z poprzedniej strony:
Gandalf, w środę zaraz o braku rekompensaty która miała zostać dorzucona w postaci mmc do zamówienia i a wczoraj o tym sorcie. Tak czytałam FAQ ale może znalazł się ktoś komu odpisał. Nic to najlepiej czekać do poniedziałku. :/Sandheavens.cc - opinie i recenzje o sklepie
Profil sklepu: sandheavens
Sandheavens.cc - opinie i recenzje o sklepie
Podbiłem pod skrzynke z kodem wpisuje wszystko jak należy i otwiera mi się skrzynka, która jest pusta. Podbija jakaś kobieta i otwiera dwie skrzynki swoim jednym kodem a w jednej moja paczka w drugiej jej. Coś się odpierdala z tym przewoźnikiem złego.
jak to możliwe ze to gowno dalej lata Gandalf co się tu odpierdala promujesz ten sklep …lek_na_syfa pisze: ↑3 lata temujesteś zapewne kolejnym wybrańcem, który dostał 3cmc Tawot. dziwne, że vendor dalej wysyła to w miejsce prawilnego 3cmc.
Ten post ma wysoką reputację.
Ja czytając opinie użytkowników i widząc zdjęcia które udostępnili to za przekonaniem dopkow zamówiłam raz i przyszło brązowe. Napisałam do sand. Przyznał 10 procent rekompensaty do następnego zamówienia. Zamówienie zrobiłam zaraz gdy pojawiło się info o dostępności 3cmc. Przyszło cmc, bez dodatkowej rekompensaty a samo działanie znów pozostawia wiele do życzenia. Naprawdę zazdrosne tym użytkownikom co dostają sort jaki powinien być. Ale kurwa. Powinno być równouprawnienie a nie ze np osobie która ma 10 postów wyślę zwietrzały cmc a osoba która chwaliła sanda co chwile dostaje sort z pierwszej Polki. Nie wiem. Tak to wyglada ale nie twierdze ze tak jest.
No_Spoko, Czaję, zaznaczyłem to, bo ostatnimi czasy o tym ludzie zapominają. Czekamy więc na odpowiedź sandheavens,
Kokta, nikogo nie promuje.
Tak samo pomagam w innych sklepach, zrozumieć jak działa w pewnych kwestiach, tak samo pomagam, a przynajmniej staram się pomóc każdemu użytkownikowi, co można zauważyć po moich postach.
Oczywiście nie będę tutaj oznaczał vendorow konkurencyjnych, u których również wspominam dość często, jak działają, jednak często zaznaczam dwa sklepy, jeśli chodzi o detal, oraz często dwa, jeśli chodzi o hurt.
Sort, który udostępnił Przybysz, różni się mocno od tego brązowego, oraz postów, które negują działanie - stąd moje osobiste zastanowienie.
Osobiście dość długo już nie badam w ogóle RC, więc sam porównania nie mam.
Czekamy na odpowiedź, ze strony sandheavens,
Na ten moment mocno po prostu cisnę o zaglądanie do FAQ, gdyż często są właśnie tam odpowiedzi, na nurtujące pytania.
Dodano po 2 minutach 14 sekundach:
No_Spoko, rozumiem Twoje rozżalenie - musimy czekać po prostu na stanowisko sandheavens,
To sprawa pomiędzy Tobą, a sklepem, względem rekompensaty, mimo wszystko, mam nadzieję że dojdziecie do porozumienia.
Kokta, nikogo nie promuje.
Tak samo pomagam w innych sklepach, zrozumieć jak działa w pewnych kwestiach, tak samo pomagam, a przynajmniej staram się pomóc każdemu użytkownikowi, co można zauważyć po moich postach.
Oczywiście nie będę tutaj oznaczał vendorow konkurencyjnych, u których również wspominam dość często, jak działają, jednak często zaznaczam dwa sklepy, jeśli chodzi o detal, oraz często dwa, jeśli chodzi o hurt.
Sort, który udostępnił Przybysz, różni się mocno od tego brązowego, oraz postów, które negują działanie - stąd moje osobiste zastanowienie.
Osobiście dość długo już nie badam w ogóle RC, więc sam porównania nie mam.
Czekamy na odpowiedź, ze strony sandheavens,
Na ten moment mocno po prostu cisnę o zaglądanie do FAQ, gdyż często są właśnie tam odpowiedzi, na nurtujące pytania.
Dodano po 2 minutach 14 sekundach:
No_Spoko, rozumiem Twoje rozżalenie - musimy czekać po prostu na stanowisko sandheavens,
To sprawa pomiędzy Tobą, a sklepem, względem rekompensaty, mimo wszystko, mam nadzieję że dojdziecie do porozumienia.
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
ja dostałem w ubiegłym tygodniu białe, ładne kryształy. Możliwe, że wziąłem za dużo i brakło dla innych oby nie ...
Chciałabym pewnie się z nim nie dogadam bo ja kobita a tam facet. Nie wiem jakie miałoby być rozwiązanie tej sytuacji :/
I tak raz piszesz w formie żeńskiej a raz w formie męskiej na forum, dlatego pisanie z sandem uważając się za faceta nie powinno Ci sprawić problemu
Jesli mozezz daj znac odnosnie twj fotko kilka tamtow wczesniej brazowego 3cmc i mokrego?
Ja ostatnio zamawiałem 3cmc, a otrzymałem 3mmc, miał ktoś z was podobna sytuacje? Dodam, ze zamawiałem po raz pierwszy, kontaktowałem się z Vendorem na mailu, ale niestety od tygodnia brak odpowiedzi.
Ja już się nie odzywam bo nie ma sensu. Na pewno jest wiele klientów niezadowolonych i nie wylewa swoich żalów bo?(moze maja banie życia przez ten syf)
Szkoda, że zamówienia od tego Vendora który cieszy się najlepsza popularnością nie przychodzą jednakowe. Czekam na rozwój sytuacji. Tu nie chodzi o pieniądze, ale nie chciałabym żeby moje szczurki się przekręcili przez ten syf.
Dostałam info ze jestem cisnieniowcem. Nic mylnego jestem bo Towar który otrzymałam dwukrotnie nie nadaje się do spożycia.
Mądry Polak po szkodzie
Szkoda, że zamówienia od tego Vendora który cieszy się najlepsza popularnością nie przychodzą jednakowe. Czekam na rozwój sytuacji. Tu nie chodzi o pieniądze, ale nie chciałabym żeby moje szczurki się przekręcili przez ten syf.
Dostałam info ze jestem cisnieniowcem. Nic mylnego jestem bo Towar który otrzymałam dwukrotnie nie nadaje się do spożycia.
Mądry Polak po szkodzie