Sandheavens.cc - opinie i recenzje o sklepie

Profil sklepu: sandheavens

Status:
chemiczny
Zaklinacz węży
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 90

Nieprzeczytany post autor: chemiczny » 3 lata temu

Ten post ma wysoką reputację.

Ostatni post z poprzedniej strony:

Gargameli pisze:
3 lata temu
Naprawdę jestem pod wrażeniem 'głupoty'... pytać o kody publicznie
Droga Pani z mietłą :E ,
Od pewnego czasu przeglądając nasze forum, troszkę bardziej skupiam uwagę na "monitorowaniu" dwóch działów partnerskich.
Sandała i rogatego.
W obydwu przypadkach mamy dosyć sporą powtarzalność debilizmów i baboli zarówno pośród newbie jak i user.
Dzięki niskim kwotom minimalnym oraz (drugorzędne) szybkości dostawy, obydwa sklepy są swego rodzaju magnesem na "niedzielnych smakoszy".
Jak wiesz,nie mam skrupułów przed zgłaszaniem postów,które pisane przez osoby z niższym poziomem inteligencji, uderzają bezpośrednio w nasze wspólne dobro, jakim jest bezpieczne odebranie przesyłki.
Najbardziej ubolewam nad tym,że potrafią to nawet zrobić użytkownicy z niebieskim kolorem rangi!!!!!!!
Już nawet to,że rozmawiamy tu o jakichś kodach pocztowych,jest już pewną wskazówką dla osób niekoniecznie nam przychylnych.
Pochylmy się czasem nad tym co piszemy w postach i co zamieszczamy na fotografiach , bo jeden mały szczegół, może spowodować lawinę niedostarczonych przesyłek i drugie tyle wezwań.
Apeluję też do innych, aby nie bać się używania ikony wykrzyknika, która jest umiejscowiona na
samej górze posta.
Moderatorów mamy tylko dwoje i oni siłą rzeczy nie są w stanie doglądać wszystkiego na czas ,a zwłaszcza postów userów które wjeżdżają na forum bez sprawdzania.

Pamiętajmy o tym, że gramy w jednej drużynie i nie pozwólmy aby Ci po drugiej stronie wpierdalali nasze smakołyki :E :E :E

Dodano po 17 minutach 36 sekundach:
A żem kurwa powiedział... 8-)
Top 10 przemówień Adolfa to przy tym pikuś :think:
Wiosna :D

Status:
Anonim70
Newbie

Nieprzeczytany post autor: Anonim70 » 3 lata temu

chemiczny pisze:
3 lata temu
Gargameli pisze:
3 lata temu
Naprawdę jestem pod wrażeniem 'głupoty'... pytać o kody publicznie
Droga Pani z mietłą :E ,
Od pewnego czasu przeglądając nasze forum, troszkę bardziej skupiam uwagę na "monitorowaniu" dwóch działów partnerskich.
Sandała i rogatego.
W obydwu przypadkach mamy dosyć sporą powtarzalność debilizmów i baboli zarówno pośród newbie jak i user.
Dzięki niskim kwotom minimalnym oraz (drugorzędne) szybkości dostawy, obydwa sklepy są swego rodzaju magnesem na "niedzielnych smakoszy".
Jak wiesz,nie mam skrupułów przed zgłaszaniem postów,które pisane przez osoby z niższym poziomem inteligencji, uderzają bezpośrednio w nasze wspólne dobro, jakim jest bezpieczne odebranie przesyłki.
Najbardziej ubolewam nad tym,że potrafią to nawet zrobić użytkownicy z niebieskim kolorem rangi!!!!!!!
Już nawet to,że rozmawiamy tu o jakichś kodach pocztowych,jest już pewną wskazówką dla osób niekoniecznie nam przychylnych.
Pochylmy się czasem nad tym co piszemy w postach i co zamieszczamy na fotografiach , bo jeden mały szczegół, może spowodować lawinę niedostarczonych przesyłek i drugie tyle wezwań.
Apeluję też do innych, aby nie bać się używania ikony wykrzyknika, która jest umiejscowiona na
samej górze posta.
Moderatorów mamy tylko dwoje i oni siłą rzeczy nie są w stanie doglądać wszystkiego na czas ,a zwłaszcza postów userów które wjeżdżają na forum bez sprawdzania.

Pamiętajmy o tym, że gramy w jednej drużynie i nie pozwólmy aby Ci po drugiej stronie wpierdalali nasze smakołyki :E :E :E

Dodano po 17 minutach 36 sekundach:
A żem kurwa powiedział... 8-)
Top 10 przemówień Adolfa to przy tym pikuś :think:
Dodam jeszcze...

Szczególnie pamiętajmy będąc vendorem żeby nie wysłać 4cmc osobą zamawiającym 3cmc... Tym bardziej w hurtowych ilościach. Szczerze wolałbym czekać na powrót miesięc tego co chciałem niż odebrać klefedron w takiej ilości ..
I co mam teraz z tym zrobić zrobic? 4000zl utopione?

Jeszcze rozumiem skończył się Hex można wysłać NEP bo profil podobny.
Ale 3cmc do 4cmc to niebo a ziemia...

Jeszcze sandheavens, skoro strionosz od odpowiedzi na email.
Przed ostatnie zamówienie:
60g 3mmc
25g 3cmx
A co otrzymałem ? Tylko i wyłącznie 60g 3cmc, które wziąłem na test ,bo głównym celem było 3mmc, jebiac już fakt, że dostałem nie to co chciałem i jeszcze 25g za mało -tanszego odczynnika, czekam na jakąś reakcje i inicjatywe z twojej strony. prawie 6k zł i wszystko nie tak

Status:
Mtx
Sniffiarz
Użytkownik
Reputacja: 26

Nieprzeczytany post autor: Mtx » 3 lata temu

Ja się jednak wypowiem.o ile dopuszcza post..

Brałem od sanda co 2 tyg...po 100g hex'a.. i byłem zadowolony.
Z V żadnych, problemów nigdy nie było, ale, że kończę działania ogółem to - sprostowywuje..
Kontakt, czasem szfankował, ale za to system zabezpieczeń, i ogółem sample, które dostałem a dostawałem i prawie wszystkiego skosztowałem to, prawie wszystko godne polecenia.
Teraz schodzę przy waszej polskiej (nl) krajówce i też, szału nie ma.. ale jak to się czasem, mówi - chociaż, to można załatwić..
I tak kończę, lot prawie 6 miesięczny.
Pomimo, wszystkiego.
Dzieki za współpracę i

Pozdrawiam,

Status:
FanTrojki
Narkotykacz
Awatar użytkownika
Newbie
Reputacja: 80

Nieprzeczytany post autor: FanTrojki » 3 lata temu

Przybysz, Ile na privie wałkowaliśmy temat Sanda , nie dość że doszliśmy do tych samych wniosków to znowu dałeś się wciągnąć w tą grę :E :E :E Sam widzisz jaka tu jest zawierucha :)

Status:
No_Spoko
Opiowrak
Awatar użytkownika
No_Spoko
Reputacja: 280

Nieprzeczytany post autor: No_Spoko » 3 lata temu

To jeszcze nie ma sensu zamawiać tak? Tutaj widzę nowy sorcik a kilka dni temu dostałam info ze prawilny sorcik będzie za 2 tygodnie :(

Status:
beeniepatu
Odkurzacz
Awatar użytkownika
Newbie
Reputacja: 339

Nieprzeczytany post autor: beeniepatu » 3 lata temu

Przybysz pisze:
3 lata temu
Jeszcze sandheavens, skoro strionosz od odpowiedzi na email.
Przed ostatnie zamówienie:
60g 3mmc
25g 3cmx
A co otrzymałem ? Tylko i wyłącznie 60g 3cmc, które wziąłem na test ,bo głównym celem było 3mmc, jebiac już fakt, że dostałem nie to co chciałem i jeszcze 25g za mało -tanszego odczynnika, czekam na jakąś reakcje i inicjatywe z twojej strony. prawie 6k zł i wszystko nie tak
Przybysz, to nie naciagacz i zasluguje na wyjasnienie sprawy od deski do deski. Nie moze byc tak, ze konkretne i duze zamowienie zoatalo przyjete, wyszystkie wymagania spelnione przez doswiadczonego uzyrkownika, rozumiejacego zasady gry. Natomiast sandheavens, nie wywiazuje sie ze swoich obowiazkow wynikajacych z gentelmans agreement. Pomylki sie zdarzaja, towaty tez sie koncza. Ale to nie usprawiedliwia wysylania innego odczynnika niz zamawiany. Chocby byl on jakosci najlepszej na rynku. Bo liczy sie przede wszysrkim nie zysk, a zdrowie zamawiajacego. Walacy trojke moze byc na klefa po prostu uczulony. Nie mowiac juz o zupelnie innym profilu dzialania. W swiat pojdzie fama, ze to jest sklep scamm, oszukujacy lubi. I nikt nie bedzie sie zastanawial czy intencjonalnie cy nie.

Ja mam duzo zrealizowanych zamowiem klasycznych jak i mailowych. Nigdy nie zostalem jakos nieprzyjemnie zaskoczony, nigdy nie dostalem czefos czsgo nie chcialem. Ale sytuacja sie zmienila, tak nie powinno byc Szanowny sandheavens. Przybysz to specjalista od euforycznych tematow, na ktorego slowie polega gros tutejszych uzytkownikow. Niewyjasnienie aprawy ( a wyjasniac najlepiej najlepiej offline) i obrocenie sie ogonen, pomimo trafnie wypunktowanych bedzie slutkowalo ogromna ekspozucja na ryzyko reputacyjne. I nie obronia dobrego imienia zadne nowe konta, zachwycone ze wspolpracy mimo braku merytorycznych argumentos; bo doswiadzczenie i wyspecjalizowanie sie pewnych sortach, oraz uzasadnione wyglaszanie opinni, ktore sa powszechnie szanowane bedze Znaczasym faktorem, ktory obnizy popyt na Wasze tematy. Wiem, ze mozna sie z V dogadac bez problemu - jednak takie fukc up'y jakie sie ostatnio zadzialy, musza byc rozwiazane na plus z zamawiajacymy
Ceterum censeo Carthaginem esse delendam

Status:
Anonim70
Newbie

beeniepatu, :angel: :angel: :angel: :angel: dziękuje Ci bardzo za miłe słowa.

Status:
beeniepatu
Odkurzacz
Awatar użytkownika
Newbie
Reputacja: 339

Nieprzeczytany post autor: beeniepatu » 3 lata temu

Przybysz, nie ma za co. Ludzie tutaj narzekaja wciaz na testerow, ktory opinie sa chuja warte. Tu zostal wychujany user, ktory ma uznana pozycje, uznawany jes za SME (subject matter expert) q dziedzinie euforykow. Popalniac bledy mozna, bo tylko tak sie czlowiek uczy. I swiadomy uzytkownik to sie. Ale robic waly na grubym zamowieniu takiej poataci jak Ty, jest zagraniem z gory skazanym na wyjscie na swiatlo dzienne historii i bedie wywieral ogromny impact na potencjalnych kupcow
Ceterum censeo Carthaginem esse delendam

Status:
Anonim70
Newbie

Czekam cierpliwie sandheavens, na jakąkolwiek próbę dogadnia się (z twojej strony)jestem bardzo ugodowy i na codzień- sympatyczny.. Tylko wykaż w końcu jakąś chęć wyprostowania,postawienia czoła- problemą oraz przyznanie się do błędu.

Status:
KaroKaja
Sniffiarz
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 65

Nieprzeczytany post autor: KaroKaja » 3 lata temu

beeniepatu, Pomyłki się zdarzają. Masz rację. Ale jak trzy razy pod rząd vendor wysyła ci coś innego niż kupiłeś i trzy razy pod rząd wciska ci kit, że to pakowacz się pomylił to coś tutaj nie gra. Wychodzi na to, że pakowacz się myli w 90% zamówień :lol:
Co do dogadania się to raz zrobił reship i wymienił produkt na prawidłowy. Ale już przy kolejnym zamówieniu przyznał rację, że to nie jest to co powinno być, ale tak się złożyło, że akurat dzisiaj się już towar skończył i trzeba poczekać na dostawę nie wiadomo ile. Dzień później z innego maila napisałam do niego zapytanie o ten produkt to napisał, że ma na stanie dwa różne sorty tego produktu :E A ludzie na forum wstawiali zdjęcia, że dostali to samo co ja czyli jakiś odpad produkcyjny dziwnego koloru.

Przybysz, Powodzonko i oby Ci się udało!

Status:
Mackbeath
Opiowrak
Awatar użytkownika
Newbie
Reputacja: 170

Nieprzeczytany post autor: Mackbeath » 3 lata temu

Przybysz,
I've already written a few postes so you don't make bigger orders :( This retailer is clearly preparing for exit:(

Status:
FanTrojki
Narkotykacz
Awatar użytkownika
Newbie
Reputacja: 80

Nieprzeczytany post autor: FanTrojki » 3 lata temu

Przybysz, Ja mam nierozliczone 25g tematu z vendorem, mimo zrobionych 5 zamówień w tym sklepie zostałem zignorowany z maila z którego zawsze pisałem ( może go zbanowali ) z innego maila jak napisałem to mnie wyśmiali i tyle w temacie.

Patrząc co tu się dzieje przez ostatnie 4 miesiące to stwierdzam że miałem farta iż te 5 zamówień doleciało w deklarowanym czasie, i zawartość się zgadzała +/-1g , co do jakości to za tą cene określiłbym na ang: decent.

Jednak w świetle wydarzeń czas na zmianę dostawcy.
Mackbeath pisze:
3 lata temu
Przybysz,
I've already written a few postes so you don't make bigger orders :( This retailer is clearly preparing for exit:(
I wont be his very first time

Status:
Mackbeath
Opiowrak
Awatar użytkownika
Newbie
Reputacja: 170

Nieprzeczytany post autor: Mackbeath » 3 lata temu

FanTrojki pisze:
3 lata temu
Sure friend :)

Status:
sandheavens
Narkotykacz
Awatar użytkownika
Sklep
Reputacja: 760

Nieprzeczytany post autor: sandheavens » 3 lata temu

Mackbeath pisze:
3 lata temu
Przybysz,
Te swoja informacje to czerpiesz ze swoich wizji po dragach? Jesli tak to skończ takie zabawy bo do niczego dobrego to nie prowadzi.

Dodano po 1 minucie 49 sekundach:
FanTrojki pisze:
3 lata temu
Przybysz, Ja mam nierozliczone 25g tematu z vendorem, mimo zrobionych 5 zamówień w tym sklepie zostałem zignorowany z maila z którego zawsze pisałem ( może go zbanowali ) z innego maila jak napisałem to mnie wyśmiali i tyle w temacie.

Patrząc co tu się dzieje przez ostatnie 4 miesiące to stwierdzam że miałem farta iż te 5 zamówień doleciało w deklarowanym czasie, i zawartość się zgadzała +/-1g , co do jakości to za tą cene określiłbym na ang: decent.

Jednak w świetle wydarzeń czas na zmianę dostawcy.
Mackbeath pisze:
3 lata temu
Przybysz,
Mylisz sklepy przyjacielu tak jak i nie rozliczone ilosci bo wczesniej wspominales o 20g, a teraz juz mowisz o 25g. Zastanow sie dobrze bo moze moze to jednak 50g.

Dodano po 2 minutach 1 sekundzie:
KaroKaja pisze:
3 lata temu
beeniepatu, Pomyłki się zdarzają. Masz rację. Ale jak trzy razy pod rząd vendor wysyła ci coś innego niż kupiłeś i trzy razy pod rząd wciska ci kit, że to pakowacz się pomylił to coś tutaj nie gra. Wychodzi na to, że pakowacz się myli w 90% zamówień :lol:
Co do dogadania się to raz zrobił reship i wymienił produkt na prawidłowy. Ale już przy kolejnym zamówieniu przyznał rację, że to nie jest to co powinno być, ale tak się złożyło, że akurat dzisiaj się już towar skończył i trzeba poczekać na dostawę nie wiadomo ile. Dzień później z innego maila napisałam do niego zapytanie o ten produkt to napisał, że ma na stanie dwa różne sorty tego produktu :E A ludzie na forum wstawiali zdjęcia, że dostali to samo co ja czyli jakiś odpad produkcyjny dziwnego koloru.

Przybysz, Powodzonko i oby Ci się udało!
Towar sie nie skończył tylko wyłaczyliśmy 3CMC, zeby kolejni klienci nie otrzymali tego czego nie zamówili i
wydaliśmy oswiadczenie(proponuje je przeczytac ze zrozumieniem) z wyjasnieniem tej sytuacji i jesli dalej nie chcesz to nie rob zakupów w naszym sklepie- nikt Cie do tego nie zmusza ani nie namawia tym bardziej ze masz wiele innych konkurencyjnych sklepów i takze bedzie fajnie jesli skonczysz juz nakrecac tą dramę (jesli brak Ci emocji to zmień albo znajdz sobie chłopaka). Dodatkowo mozesz pokazac zdjecie towaru, ktory otrzymalas i ktory rzekomo wyglądał jak odpad? Chetnie zobacze jak według Ciebie wygląda odpad produktu.

Dodano po 1 minucie 8 sekundach:
Przybysz pisze:
3 lata temu
Czekam cierpliwie sandheavens, na jakąkolwiek próbę dogadnia się (z twojej strony)jestem bardzo ugodowy i na codzień- sympatyczny.. Tylko wykaż w końcu jakąś chęć wyprostowania,postawienia czoła- problemą oraz przyznanie się do błędu.
Spokojnie- do konca tygodnia pojawie sie na skrzynce pocztowej i mozesz byc pewny ze sie dogadamy i zostanie dosłane to czego brakowało bo akurat ze wszystkiego brakujacych ilosci to nam zarzucić nie można.
Równiez tak jak zwykle do końca tygodnia wszyscy klienci otrzymaja odpowiedz na swoje pytania itp.
web: https://sandheavens.cc/
email: [email protected]
:smoke:

Status:
Kamilwajha
Dopaminator
Newbie
Reputacja: 21

Nieprzeczytany post autor: Kamilwajha » 3 lata temu

beeniepatu pisze:
3 lata temu
Ja mam duzo zrealizowanych zamowiem klasycznych jak i mailowych. Nigdy nie zostalem jakos nieprzyjemnie zaskoczony, nigdy nie dostalem czefos czsgo nie chcialem. Ale sytuacja sie zmienila, tak nie powinno byc Szanowny sandheavens. Przybysz to specjalista od euforycznych tematow, na ktorego slowie polega gros tutejszych uzytkownikow. Niewyjasnienie aprawy ( a wyjasniac najlepiej najlepiej offline) i obrocenie sie ogonen, pomimo trafnie wypunktowanych bedzie slutkowalo ogromna ekspozucja na ryzyko reputacyjne. I nie obronia dobrego imienia zadne nowe konta, zachwycone ze wspolpracy mimo braku merytorycznych argumentos; bo doswiadzczenie i wyspecjalizowanie sie pewnych sortach, oraz uzasadnione wyglaszanie opinni, ktore sa powszechnie szanowane bedze Znaczasym faktorem, ktory obnizy popyt na Wasze tematy. Wiem, ze mozna sie z V dogadac bez problemu - jednak takie fukc up'y jakie sie ostatnio zadzialy, musza byc rozwiazane na plus z zamawiajacymy
Oj Kruca, Mister beenieptu, az tak sie wk....ł, ze błędy proboił, a to sie u niego baaardzo rzadko zdarza :)
Co by nie było majster, wszystko w punkt.
Kto ma oczy, chwile czasu zeby przejrzec temat i łeb na karku zrozumie ze ten vendor mimio swoich zapewnień na razie nie jest rzetelny i bedzie omijał ten sklep z dalek, albo liczył na łud szczescia.
Zapewnienie vendora, ze juz wszytsko bedzie dobrze i przeprasza sa jak dla mnie g... warte bo to moga byc slowa bez pokrycia.
NIE LICZA SIE SŁOWA, LECZ CZYNY. czas pokarze czy sand znowu rzuca słowa na wiatr zeby nie trqcic wiecej swojej reputacji czy faktycznie nie sa to slowa rzucone na wiatr zeby publicznosc ochłoneła i dalej robila zakupy, czy fajtycznie mu zalezy na swojej reputacji jak i klienteli i wezmie sie za siebie i zacznie wysyłac ludziom to co brakowało, robic reshipy i wychodzic na prosta!
Czas pokaze, ja jestem sceptyczny,
Przybysz, przyjacielu, liczę na pozytywne nie rozpatrzenie- bo to juz jest oczywiste, lecz zakończenie sprawy, co by na pustych słowach z "ust" vendora sie nie skończyło:)
Pisz w temacie cały czas co aktualnie z ta sprawa, żeby inni użytkownicy widzieli jak jest.
Pozdrawiam:)
To co pisze to jest tylko i wylacznie literacka fikcja, nie ma jakiegokolwiek powiazania z rzeczywistoscia.

Status:
YourNightmare
B-K Zwierz
Awatar użytkownika
Yournightmare
Reputacja: 91

Nieprzeczytany post autor: YourNightmare » 3 lata temu

Do mnie doleciało wszystko jak zwykle szybko i wszystko się zgadzało :)
sandheavens, nie zawiódł jak zwykle :thumbup: