Ostatni post z poprzedniej strony:
Seds, Wlasnie w tym caly problem ze nie dostanę po banie w nl. Sprawdzane niestetyGdzie teraz na zakupy?
Gdzie teraz na zakupy?
zna ktoś coś o podobnym profilu działania jak fake coco Atoma? u niego przestój ale może inni V mają coś podobnego ?

Gdzie teraz na zakupy?
Chemcentrum umarło - jest jeszcze jakiś V oferujący płatnośc przelewem i detal?
Gdzie teraz na zakupy?
To nawet Etizolam zbanowali?
Nie wierzę w to co za kurestwo.
Co taki biedny Etizolam komu zaszkodził. Moim zdaniem Eti jest najładniejszy, moim zdaniem przebija każde benzo, choć nim nie jest.
Nie wierzę w to co za kurestwo.
Co taki biedny Etizolam komu zaszkodził. Moim zdaniem Eti jest najładniejszy, moim zdaniem przebija każde benzo, choć nim nie jest.
Gdzie teraz na zakupy?
Panie i Panowie, gdzie teraz bo DOBRE 4-cmc?

Uwielbiam ten stan - kiedy ciężkie powieki mam! 

Gdzie teraz na zakupy?
Zobacz ofertę atoma Atomchemicals, 

Dodano po 1 minucie 24 sekundach:

Dodano po 1 minucie 24 sekundach:
Nie wiem czy ma dostęp ne ale ma inne euforyczne produkty

(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)
Gdzie teraz na zakupy?
Mam 330zł z czego oczywiście będzie trzeba opłacić transfer btc i przesyłkę i zależy mi na jakimś euforyku, żeby była 'rozpływka' da sie, u któregoś v zrobić zakupy za tyle?
Gdzie teraz na zakupy?
Gdzie teraz zakupię 3cmc w mniejszej ilości? Tj. 3g
Ewentualnie jakieś gotowe kapsułki/pillsy
4 lata w ogóle nie interesowałem się RC i patrzę a tu same hurtowe zamówienia trzeba składać.
Ewentualnie jakieś gotowe kapsułki/pillsy
4 lata w ogóle nie interesowałem się RC i patrzę a tu same hurtowe zamówienia trzeba składać.
Gdzie teraz na zakupy?
(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)