Ostatni post z poprzedniej strony:
beeniepatu, Nie chce sampli tylko pisze że jak coś mogę sprawdzić oczywiście w imię nauki.Chemcentrum.nl - opinie i recenzje o sklepie
Profil sklepu: ChemCentrum
Chemcentrum.nl - opinie i recenzje o sklepie
Jak najbardziej wysyłka do punktów odbioru będzie możliwa. Ze względów bezpieczeństwa nie będziemy jednak wysyłać trackingów, ale na prośbę klienta sami będziemy mogli je sprawdzić i informować o bieżącym statusie.
#Chemcentrum, nowy standard w branży RC.
Ten post ma wysoką reputację.
Bobek, nie chcesz sampli ale za darmo tematy do testow? Ok. Wzialem Cie za samplarza a nie testera. Zwracam honor - w imie nauki. Powodzenia
Sorry za offtop
Sorry za offtop
Ceterum censeo Carthaginem esse delendam
beeniepatu, no fajnie byłoChemCentrum, zorganizowało akcję na testa kopiuje sampelka za 100 zł na próbę oczywiście opiszę doznania chyba że to problem
ChemCentrum,
Ja się piszę na testy, teraz mam nowe konto, ale na forach dopkowych udzielam się od 2011 roku.
4 lata doświadczenia w ketonach plus ostatnio 1,5 roczna przerwa przemawiaja na moja korzyść
Ja się piszę na testy, teraz mam nowe konto, ale na forach dopkowych udzielam się od 2011 roku.
4 lata doświadczenia w ketonach plus ostatnio 1,5 roczna przerwa przemawiaja na moja korzyść
ChemCentrum,
Czy będzie opcja odbioru z paczkomatu D**?
Czy będzie opcja odbioru z paczkomatu D**?
ChemCentrum, konto moje zostaje jak bylo tak???? Nie zakladac nowego konta
Właśnie dlatego organizujemy akcję samplową, by wybrane przez nas osoby mogły przetestować nasze produkty i je zrecenzować dla innych użytkowników, oczywiście w imię nauki Pozostałych serdecznie zapraszamy do składania zamówień, jak już sprzedaż ruszy.
Ze względów bezpieczeństwa nie będziemy podawać takich informacji na forum. Takie i podobne pytania proszę kierować na maila. Proszę pamiętajcie, że im mniej szczegółów jest podanych publicznie, tym mniejsze ryzyko wpadania paczek, co się przełoży na obopólną korzyść i zadowolenie.
Jak najbardziej założone wcześniej konta w sklepie będą nadal aktywne. Jeśli wystąpi problem z zalogowaniem lub prośba o kontakt z nami, proszę w pierwszej kolejności spróbować zmienić hasło. Mieliśmy już maila w tej sprawie i w tamtym przypadku okazało się to skutecznym rozwiązaniem. Proszę brać tylko pod uwagę nasze kłopoty z docieralnością maili na skrzynki protona, wp i o2, na nie linki do zmiany hasła nie dojdą, dopóki nie rozwiążemy tego problemu.
Witam ja również zgłaszam się na ochotnika wzamian rzetelne opinia i większe zakupy jeśli odczyniki będą prima sort pozdro
I like write review from all products od samples:) Test and write as my last review:)
Dodano po 2 minutach 36 sekundach:
ChemCentrum,
I like write review from all products od samples:) Test and write as my last review:)
Dodano po 2 minutach 36 sekundach:
ChemCentrum,
Witam,zgłaszam się do akcji.
Byłem stałym klientem,chętnie bede reprezentował tą markę.
Chętnie bede wystawiał recenzje produktów,do grona odbiorców.
Byłem stałym klientem,chętnie bede reprezentował tą markę.
Chętnie bede wystawiał recenzje produktów,do grona odbiorców.
Na razie bym się tak nie jarał na waszym miejscu. Pierw nierw zaległe paczki wyślą, już kilka dni czekam na odpowiedź po tym jak napislame o nie wysłanej paczce z września. Zero odzewu, a tu widzę vendor spamuje
Jak już kilkukrotnie wspominaliśmy, mamy problemy z odpowiedziami na maile ze skrzynek protona, wp i o2. Znamy Twoją sytuację i postaramy się odpowiedzieć na Twoją i inne zaległe wiadomości jak najszybciej. Dziś będziemy testować nową skrzynkę mailową i jeśli w końcu wszystko pójdzie po naszej myśli, do jutra włącznie, wszyscy, którzy do tej pory nie dostali od nas odpowiedzi je otrzymają.JankoChP95 pisze: ↑2 lata temuNa razie bym się tak nie jarał na waszym miejscu. Pierw nierw zaległe paczki wyślą, już kilka dni czekam na odpowiedź po tym jak napislame o nie wysłanej paczce z września. Zero odzewu, a tu widzę vendor spamuje
Wszystkich innych również prosimy, sprawdzajcie folder spam, ponieważ istnieje możliwość, że mail wysłany Wam od nas w odpowiedzi mógł tam trafić.