Ostatni post z poprzedniej strony:
PalWroty, ja czekam już tydzień. Rano ponowiłem maila i dalej cisza.Predator-rc - opinie i recenzje o sklepie
Profil sklepu: predatorRC
Predator-rc - opinie i recenzje o sklepie
GallupPolska, Przykro mi z tego powodu, sprawdź czy wysłałeś wiadomości na aktualnego maila, sprawdź czy nie zrobiłeś literówki w adresie mailowym. Jeśli adres jest ok a ty nie próbowałeś zrobić jakiegoś wałka to chyba jedyne co ci pozostaje to cierpliwie czekać. U mnie kontakt z predem przebiegał bardzo dobrze dla tego wystawiłem taką opinie. Stay safe i z fartem
jest weekendGallupPolska pisze: ↑2 lata temuPalWroty, ja czekam już tydzień. Rano ponowiłem maila i dalej cisza.
vebbory maja tez rodziny i inne obowiazki
wiec maja wolne ospisuja od pon do piatku
pozdro
Opinia wystawiona na przestrzeni 6 miesięcy.predatorRC pisze: ↑2 lata temuRobimy co możemy by było tylko lepiej
Mamy praktycznie pustą skrzynkę mailową - [email protected]
Pozdrawiamy! ONE AND ONLY
Za kontakt ostatnio dałbym 9/10, a w lipcu 3/10 - tak, tak nakurwialem po 10 meili tygodniowo Natomiast w tym wystarczylo po 1 i szybka odpowiedz.
Z chęcią bym odwiedził stronie chociaż żeby sprawdzić asortyment produktów pionowym roku ale nie wiem jak odzyskać hasło bo gdzieś mi wcieli a nie ma opcji wysłania nowego hasła na mojegoejla eh krew mnie zalewa
napisz maila [email protected] i ogarniemy nowe hasło
Jutro powinniśmy odpowiedziećGallupPolska pisze: ↑2 lata temuPalWroty, ja czekam już tydzień. Rano ponowiłem maila i dalej cisza.
ONE AND ONLY
predatorRC, fajnie tylko że napisałem już mejla wczoraj kombinowałem z hasłem ale lipa
Nie widzę czy nie ma tematu o NEP?
Dostałem w gratisie i ciekawe jest opini
Mordki jak ta kanka 6b-ad? Powiedzcie mi wg jest aktywna coś w niej chodzi? predatorRC,
to jest nowy zamiennik jakiśmariuszrybak pisze: ↑2 lata temuNie widzę czy nie ma tematu o NEP?
daj znać, bo pewnie dlatego dostałeś sample by dać nam znać co sądzisz o tym produkcie
dostałeś nowe hasło?
Podobno można mieszać jedną z drugą i wtedy ma być moc, ale to tylko przepowiednie wieszczaStrusiek89 pisze: ↑2 lata temuMordki jak ta kanka 6b-ad? Powiedzcie mi wg jest aktywna coś w niej chodzi? predatorRC,
ONE AND ONLY
predatorRC, będzie jeszcze dostępy "Etizolam 1mg Pellets" ??
Ile teraz jest żeby zamówienie zrobić cxhodI mi jakie jest minimum za ile trzeba zrobić paczkę bo się nie orientuję długo nie miałem hasła ehhh a chciałem orientacyjna pakę zrobić jakie minimum jest 300zl??
Pozdrawiam
Pozdrawiam