Ostatni post z poprzedniej strony:
Hello,we are sorry, we was not online, all emails will reply today and tomorrow
Profil sklepu: 3mmc4cmc
Ostatni post z poprzedniej strony:
Hello,Widać, ze jest zanieczyszczone. Ciekawe jak faktycznie z jakością, szkoda ze nie idzie cały czas ten biały, bo ten widać jakoś szału nie robi
Musisz być cierpliwy, kiedyś się napewno odezwa hehejellyfrukz pisze: ↑3 lata temupcV, dzięki za foto
Janekthc, martinez, bywał już w ofercie sklepu i zbierał pozytywne opinie![]()
Miał ktoś dziś kontakt ze sklepem? Odpisali na maila jak zaznaczyli kilka postów wyżej, ale tak, jakby nie brali pod uwagę wiadomości wysłanej przed przerwą. Do tego odpisali raz i znowu cisza. Zupełnie nie w ich stylu..
Rozumiem, no mojemu koledze wczoraj odpisali jak coś, wieczorkiem jakośjellyfrukz pisze: ↑3 lata temumartinez, obsługa klienta w zakresie szybkiego odpisywania na maile i wysyłki w umówionym czasie - w tym sklep zawsze był top, a patrząc na posty z grudnia i obecną sytuację po prostu tego zabrakło. Nie jestem w patowej sytuacji, czyli akcja typu wpłaciłem pieniądze i kontakt przepadł, czy np. wysłana już paczka mi wpadła, więc jakoś tam przeżyję, i cierpliwość jest tu pojęciem względnym![]()
Jestem po prostu zmartwiony. Wyobraziłem sobie czarny scenariusz, który w innych sklepach miał już miejsce, a byłoby mi szkoda stracić tego vendora![]()
3mmc4cmc, what is with you?
Yes of course you can order here this is no1 vendor for bigger order... Very good quality and service. I have new parcel in my hands really i can recommand themrepresentR pisze: ↑3 lata temuHi everyone. I have question, in this moment everything is fine and packages are flying without any problems? Please let me know I want to be sure before I will make order.