Ostatni post z poprzedniej strony:
Dokładnie dla mnie adb lepszy o niebo od 6cl ale może zależy od dostawcy , zamawiam pakę z tym nowym 5br jak nikt nie złożę do tej pory opony sam opiszę, oby było aktywneAktualnie najlepszy kanna
Aktualnie najlepszy kanna
Tak , dla mnie lepszy o wiele adb od 6cl , ale może zależy od dostawcy, korzystałem z preda, pomarańczy i planety . Zamówienie zrobione wzięłam też 5br adb tego nowego i sprawdzę go I dam znać
MamCieNaOku, pred nie ma nic ciekawego u sb sam mowil mi ze nic mocnego nie ma. Daj znaka jak cos bedzie fajnego ja jeszcze chwile sie wstrzymam. Bo za grubo poszedłem z jwh a jest lipa
Na dniach dam znać jak z jakością
6AADB
6CL-ADBA
Adb-Butanica
Tylko żałuję, że tej 5 nie wziąłem... Trudno może ktoś inny się podzieli opinia.
6AADB
6CL-ADBA
Adb-Butanica
Tylko żałuję, że tej 5 nie wziąłem... Trudno może ktoś inny się podzieli opinia.
Panowie czy vendor ch**i*a**po*d*rm**k**t jest legit? widzę że jest te 5br adb i adb butinaca, tak smo gr8 jest legit i można powijać??
mariuszrybak, I will open a topic and make a review when I receive the package with the 5br sample
Jest tu ktoś kto dostał rakietę od gr8?
Mam pytanie co do gołębia więc potrzebuje PW.
Mam pytanie co do gołębia więc potrzebuje PW.
dopisuje sie do pytania, jwh210 słabe czy w ogole iee aktywne? od kogo?
Bo też je chciałem.
Ciezko powiedziec. Ogolnie snilo mi się że szczury mowiły że jest aktywne ale minimalnie. Zapewne zależy od tolerki. A było od kapsułek
Wywnioskuj sam po moim ostatnim i przedostatnim poście.
Nieaktywne. Strata kasy.
Aktywne, ale nieopłacalne i bez wysyłki do PL to abButinaca z planety.
Śmieszni obecnie nie mają nic aktywnego
Ostatnio szóstka robiła robotę, JWH nic nie warte.
Zapewne w przyszłym tyg będę wiedział coś więcej