Ostatni post z poprzedniej strony:
dzony raczej wstrzymałbym się z zamówieniami u tego Vendora ponieważ po opiniach nie wysyła towaru. A jak już wyślę to taki który się nie nadaje do spożycia. Poczekajmy na stanowisko Pana SandaSandheavens.cc - opinie i recenzje o sklepie
Profil sklepu: sandheavens
Sandheavens.cc - opinie i recenzje o sklepie
Niech sie ktoś tutaj odezwie komu nie wysyłalem towaru lub czegos z nim nie wyjasnilem lub dwie osoby, którym nie dotarło zamówienie z zeszlego tygodnia i bede instruował co dalej-czekam
sandheavens, stwierdzam to po opiniach na poprzednich stronach lub w temacie odnośnie kodów
Ten post ma wysoką reputację.
Jest tam również wiele postów, ze wszystko jest jak najbardziej okej.
Urok jest taki, ze Ci którzy finalnie kod juz dostaja lub inna sprawa zostanie z nimi wyjasniona to poźniej już nie zaglądaja niestety na forum aby równiez poinformować opinie o tym fakcie i wyglada to tak jak wyglada .
Także jesli ktos nie otrzymal jakiegos zamowienia z zeszlego tygodnia niech odezwie sie najpierw tutaj i bedziemy wyjasniac sprawe
So what now? I'm starting to lose the yarn.
Can we still trust you sandheavens, ?
It seems like some people intentionally want to ruin your business. One thing is for sure: someone is lying.
Can we still trust you sandheavens, ?
It seems like some people intentionally want to ruin your business. One thing is for sure: someone is lying.
Naście paczek każda dotarła ja tam złożyłem dzisiaj zamówienie bez obaw.
Panowie i panie sand prędzej czy później ale dosyla
Dodano po 2 minutach 2 sekundach:
Proszę nie siać dezinformacji
Dodano po 5 minutach 45 sekundach:
Sand pytanie za 100 kiedy trójka na stanie??????
Dodano po 1 minucie 16 sekundach:
Daj znać jak możesz kiedy?
sandheavens, kiedy trójka na stanie?
pracujemy nad tym- byc moze uda sie do konca miesiaca, ale reki sobie uciac nie dam.Aosik35 pisze: ↑2 lata temuPanowie i panie sand prędzej czy później ale dosyla
Oo jest kontakt także super. Ogólnie nie mogę wypowiedzieć się negatywnie na temat sandheavens bo złożyłem już parę zamówień i zawsze było wszystko bez problemu. Kontakt też zawsze był. Dodam, że pisałem jedną wiadomość i cierpliwie czekałem czasem dzień lub dwa nawet na odpowiedź, która zawsze dotarła. Wysyłka i kwestie związane z produktami zawsze były załatwione profesjonalnie. Czasem każdemu zdarzy się potknięcie ale tutaj jest to ogarniane i brane na klatę. Jesteśmy tylko ludźmi, pozdrawiam.Jormungand pisze: ↑2 lata temuDo mnie paka z poczatku tygodnia dotarła na weekend ale zamiast 4cmc dostałem 4mmc analoga... Pisałem w tej sprawie do venda ale od paru dni cisza...
A no i poprzedni post napisałem bo akurat pierwszy raz spotkałem się z taką sytuacją ale najważniejsze, że jest odpowiedź ze strony V.
Reasumując bardzo dobry V jeśli o mnie chodzi.
sand ok. kto bruzdzi przeciwko niemu jest albo idiota albo kretynem.
To ja jeszcze mam pytanie do V skoro już tu jest.
Czy jest 4CMC (meteor) na stanie?
Chciałem zamówić ale pojawiły się chyba ze 2 głosy, że zamówienia poszły a przyszło 4MMC.
Czy jest 4CMC (meteor) na stanie?
Chciałem zamówić ale pojawiły się chyba ze 2 głosy, że zamówienia poszły a przyszło 4MMC.
sandheavens, proszę o odpowiedzw sprawie nie odebranej przesyłki zbyt malo czasu piszenamail również chodzi chodzić 5g jwh pozdro
To są jakieś jaja, czemu się wypowiadają ludzie, którzy są nie wtajemniczeni w temat ? Wprowadzacie teraz ludzi w błąd i siejecie większy zamęt niż jest aktualnie.
1. Dlaczego podczas składania zamówienia, wysyłasz inny sort niż był zamawiany ?
2. Dlaczego nie odpisujesz ludziom, którzy u Ciebie zamawiali i nie otrzymali zamówienia ?
3. Wejdź sobie w temat 3 cmc Gold i sprawdź co wysłałeś gościowi bo chyba już zapomniałeś. Skoro nie masz sortu to napisz, że nie masz sortu a nie wysyłasz jakieś totalne nieoczyszczone gówno, które nie nadaje się do spożycia, tylko do spuszczenia w kiblu. Chcesz kogoś otruć ? Byłem Twoim klientem i ceniłem sobie zakupy u Ciebie, ale gosciu od jakiegoś czasu robisz maniane... jak nie masz czasu odpisywać na wiadomości SWOICH KLIENTÓW to może zamknij ten sklep i nie rób nikomu dodatkowych problemów.
Jeśli nadal ktoś czegoś nie wie, to cofnijcie się parę stronek wręcz i poczytajcie, ty sandheavens, również pozdro byki
Added in 8 minutes 53 seconds:
Zazwyczaj jest tak, że jak sklep się kręci to tylko dlatego, że ludzie robią w nim zakupy. Jeśli sklep leci w chuja to klienci odchodzą i robią zakupy gdzie indziej. Jeśli klient szanuje sprzedawcę, to sprzedawca powinien robić to samo.
1. Dlaczego podczas składania zamówienia, wysyłasz inny sort niż był zamawiany ?
2. Dlaczego nie odpisujesz ludziom, którzy u Ciebie zamawiali i nie otrzymali zamówienia ?
3. Wejdź sobie w temat 3 cmc Gold i sprawdź co wysłałeś gościowi bo chyba już zapomniałeś. Skoro nie masz sortu to napisz, że nie masz sortu a nie wysyłasz jakieś totalne nieoczyszczone gówno, które nie nadaje się do spożycia, tylko do spuszczenia w kiblu. Chcesz kogoś otruć ? Byłem Twoim klientem i ceniłem sobie zakupy u Ciebie, ale gosciu od jakiegoś czasu robisz maniane... jak nie masz czasu odpisywać na wiadomości SWOICH KLIENTÓW to może zamknij ten sklep i nie rób nikomu dodatkowych problemów.
Jeśli nadal ktoś czegoś nie wie, to cofnijcie się parę stronek wręcz i poczytajcie, ty sandheavens, również pozdro byki
Added in 8 minutes 53 seconds:
Zazwyczaj jest tak, że jak sklep się kręci to tylko dlatego, że ludzie robią w nim zakupy. Jeśli sklep leci w chuja to klienci odchodzą i robią zakupy gdzie indziej. Jeśli klient szanuje sprzedawcę, to sprzedawca powinien robić to samo.