Ilość i sposób podania : 1. Uczuleniowka 50mg następnie rajki 150mg sniffem
Tolerancja laboranta: Dość sporawa, regularne badania 2-3 dni w tygodniu odczynników 3cmc, 3mmc, 4mmc
Zdjęcie materiału:
Opis badań:
Po skończeniu samarki z trójką od diabła zdecydowałem się ponownie wybrać na zakupy do sanda, no i kurde znów się nie zawiodłem tym razem na ruszt wpadł zwykły 3cmc ( nie white ani crystal ).
A więc:
Wieczór wcześniej wycinałem końcówkę innej trójki, odespalem 8 godzin i dzisiejszego wieczoru przystąpiłem do badań trójki od sanda, myślę sobie pewnie rewelacji nie będzie, bo za krótka przerwa a tu jednak zaskoczenie. Mianowicie już pierwsze nie za duże rajki rzędu 100-150mg fajnie zadziałały, a 200mg sniffem to już konkret
Może mi się wydaje, ale w smaku i w zapachu sprzęt ten przypomina mi stare dobre 3mmc z 2015r od razu rzuciło mi się w oczy, a klefów w ostatnim czasie przerobiłem mnóstwo rodzajów.
Co do działania to według mnie delikatnie przeważa eufo gdzieś w stosunku 60/40 do speeda, co ważne na bani jest clearhead, spokojnie można wyjść z tym do ludzi i nie rzucać się w oczy sniff bezbolesny, linie trzymają ok 40min
Zdecydowanie polecam i dziękuję sandheavens, za szybką realizację mojego zamówienia.
Pozdrawiam
Ad 1.
Nie sugeruj się dawkami podanymi w opisie. Dotyczą one osoby z wyrobioną tolerancją na betaketony, jeśli rzadko używasz RC lub w ogóle jesteś nowy w tej grupie substancji zaczynaj od minimalnych dawek powoli je zwiększając.
Przy każdej nowo testowanej substancji rób testy uczuleniowe z bardzo minimalnej dawki
Pamiętaj że to jak zadziała substancja na mnie nie będzie równe z tym jak zadziała na Ciebie
Ad 2
Powyższy opis to tylko recenzja mojego snu i nie ma nic wspólnego z rzeczywistością
Witam, jestem trochę na forum. Presyłk a blyskawiczna, zamówione 10 cmc normal.
Wymieszane żóte kamienie z jakimś syfem, pierwsze 2 rajki jako tako reszta syf. Nie polecam
Błagam miejcie to złoto jak najdłużej! Jeśli jest to co myślę to będzie pięknie!
Zapytam jeszcze osób co już go odebrały i kosztowały.. Jak z wilgotnością? Czy fajny suchy po skruszeniu? Czy łapie wodę?
Błagam miejcie to złoto jak najdłużej! Jeśli jest to co myślę to będzie pięknie!
Zapytam jeszcze osób co już go odebrały i kosztowały.. Jak z wilgotnością? Czy fajny suchy po skruszeniu? Czy łapie wodę?
luki985, w sumie ta. Chuj zamawiam 2 rodzaje bo jak patrzę to obecnie u każdego v same ścierwa latają więc może 3cmc się okaże jako takie. Ciężkie czasy i sama chujnia na rynku