Wszystko co związane z kryptowalutami.
-
Status:
- m3xir
-
Opiowrak
-
- Reputacja: 87
Nieprzeczytany post
autor: m3xir » 2 lata temu
Ostatni post z poprzedniej strony:
nuclear_area pisze: ↑2 lata temu
DonPer pisze: ↑2 lata temu
Polecam atomic wallet.
illuminati pisze: ↑2 lata temu
Atomic wallet jest spoko
Wcale nie. Bo jedziesz na jednym adresie odbiorczym i wysyłkowym a to nie jest do końca rozsądne.
Dobrze wiedzieć!
m3xir
-
Status:
- Broussard
-
Opiowrak
-
- Reputacja: 108
Nieprzeczytany post
autor: Broussard » 2 lata temu
Albo wasabi tylko w starej wersji bo do nowej mi sie zaktualizował i już chujnia strasznie zjebali a było tak super.
Broussard
-
Status:
- Leser
-
Opiowrak
-
- Reputacja: 52
Nieprzeczytany post
autor: Leser » 2 lata temu
CzarnyFuriat pisze: ↑2 lata temu
Właśnie dlatego wam polecam electrum tam sobie robicie tyle adresów ile chcecie.
O dzieki za cynk
Leser
-
Status:
- biecad
-
Blister
-
- Reputacja: 1
Nieprzeczytany post
autor: biecad » 2 lata temu
Wiem, wiem są poradniki na forum, ale dla mnie to dalej czarna magia(jak zresztą wszystko co związane z tego typu rzeczami) , czy jest ktoś kto mógłby mnie Łopatologicznie poprowadzić abym mógł sfinalizować zapłatę u Katy? Obawiam się samemu kombinować. Nawet nie wiem, czy można kupić za ile się chce te coiny, czy trzeba kupować w tysiakach...
biecad
-
Status:
- biecad
-
Blister
-
Nieprzeczytany post
biecad pisze: ↑2 lata temu
Wiem, wiem są poradniki na forum, ale dla mnie to dalej czarna magia(jak zresztą wszystko co związane z tego typu rzeczami) , czy jest ktoś kto mógłby mnie Łopatologicznie poprowadzić abym mógł sfinalizować zapłatę u Katy? Obawiam się samemu kombinować. Nawet nie wiem, czy można kupić za ile się chce te coiny, czy trzeba kupować w tysiakach...
No dobra, na początek Zainstalowałem Electrum. Przy logowaniu pyta jaki portfel chce założyć...? Na szczęście mój słaby angielski pozwolił mi tylr zrozumieć
...ktoś pomoże. Bardzo proszę.
biecad
-
Status:
- biecad
-
Blister
-
Nieprzeczytany post
No dobra, na początek Zainstalowałem Electrum. Przy logowaniu pyta jaki portfel chce założyć...? Na szczęście mój słaby angielski pozwolił mi tylr zrozumieć
...ktoś pomoże. Bardzo proszę.
Potrzebuję już tylko pomocy w jaki sposób zakupić bitcoiny... Próbuje i próbuje coś zrobić i nic z tego.
biecad
-
Status:
- Donoedro
-
Blister
-
Nieprzeczytany post
autor: Donoedro » 2 lata temu
Mam pytanie. Potrzebuję aplikacje lub stronę gdzie za euro lub złotówki kupię bitcoina i będę mógł za to kupić coś na necie lub z jakiegoś sklepu, proszę o pomoc. Czy może być revolut?
Donoedro
-
Status:
- Bruce
-
Dopaminator
-
- Reputacja: 191
Nieprzeczytany post
autor: Bruce » 2 lata temu
Donoedro pisze: ↑2 lata temu
Potrzebuję aplikacje lub stronę gdzie za euro lub złotówki kupię bitcoina
Przecież to ogarniesz praktycznie w każdym kantorze, giełdzie i aplikacja wcale nie jest do tego potrzebna.
Bruce
-
Status:
- Gieca
-
Odkurzacz
-
- Reputacja: 172
Nieprzeczytany post
autor: Gieca » 2 lata temu
Bruce pisze: ↑2 lata temu
Potrzebuję aplikacje lub stronę gdzie za euro lub złotówki kupię bitcoina
Przecież to ogarniesz praktycznie w każdym kantorze, giełdzie i aplikacja wcale nie jest do tego potrzebna.
Dokładnie, wystarczy wbić na jakąś strone z krypto, zrobic konto i tyle
Gieca
-
Status:
- Spawar
-
Dyletant
-
Nieprzeczytany post
autor: Spawar » 2 lata temu
Parę lat minęło jak coś ostatni raz zamawialem a w btc to placilem tylko raz i zastanawiam się czy jest możliwość zaplacenia za przesyłkę u pewnej Pani (200 zł z groszami) tak, zeby ponieść jak najmniejsze koszty z tytułu zakupu btc (lub innej waluty) i przesłaniu środków do vendora. Gdzie można to zrobić najtaniej?
Spawar
-
Status:
- KotPerski
-
Zaklinacz węży
-
- Reputacja: 269
Nieprzeczytany post
autor: KotPerski » 2 lata temu
Mam pytanie. Potrzebuję aplikacje lub stronę gdzie za euro lub złotówki kupię bitcoina i będę mógł za to kupić coś na necie lub z jakiegoś sklepu, proszę o pomoc. Czy może być revolut?
Z weryfikacją i mniejsza prowizją zondaglobal. Bez weryfikacji wieksza prowizja bitomat
KotPerski
-
Status:
- DonPer
-
Psychonauta
-
- Reputacja: 132
Nieprzeczytany post
autor: DonPer » 2 lata temu
Polecam electrum na smartfona, doładowywać w bitomacie troche prowizje zeżrą ale wygoda jest i przede wszystkim bezpieczeństwo.
DonPer
-
Status:
- UnaBoomer
-
Szczur
-
Nieprzeczytany post
autor: UnaBoomer » 2 lata temu
Spawar pisze: ↑2 lata temu
Parę lat minęło jak coś ostatni raz zamawialem a w btc to placilem tylko raz i zastanawiam się czy jest możliwość zaplacenia za przesyłkę u pewnej Pani (200 zł z groszami) tak, zeby ponieść jak najmniejsze koszty z tytułu zakupu btc (lub innej waluty) i przesłaniu środków do vendora. Gdzie można to zrobić najtaniej?
W serwisie BitCoin.pl możesz zakupić taką kwotę BTC bez weryfikacji i prowizja będzie nieduża
UnaBoomer