Schalltanz, no w samplu dostałem. Wczoraj zjadłem odrazu całość po 2 piwach. Podziałało pozytywnie. Ale czy to mega sort czy tylko dobry to Ci nie jestem w stanie odpowiedzieć. Gdybym sniffowal jeszcze i mial tego wincej wtedy bym sie wypowiedział.
Również proszę o jakieś info na temat sortu, przymierzam się do niego, jednak doświadczenie z nim mam mierne, trafiłem swego czasu na bardzo słaba partie.
W zeszłym tygodniu zamówiłem kolejny raz u Enzochem i lada chwila odbieram pake. Gołąb załadowany 25g analogu. Wieczorem wrzucę zdjęcie.
Pozdro
Dodano po 2 godzinach 48 minutach 55 sekundach:
No i wylądował. Transakcja przebiegła wzorowo. Kontakt przezajebisty, czas lotu zamknął się praktycznie w 24h..wiec bardzo szybko i bhp na odpowiednim poziomie.
Główna zawartość na zdjęciu poniżej.
Z promki dostałem jeszcze czwórke golda oraz orange + jednego pilsa niebieskiego
Nie mogłem się powstrzymać i zrobiłem sobie małą analogu i pierwsze wrażenia są bardzo obiecujące. Trip raport w odpowiednim dziale po dokładniejszym badaniu.
Co tu dużo mówić będzie krótko i na temat byki . Czas dostawy 3 dni , kontakt bez zastrzeżeń odpowiada nawet w weekend Pakowanie bezpiecze, realizacja zamówienia oceniam bardzo pozytywnie . Profesjonalne usługi i podejście do klienta to szanuje i oby tak dalej bo sklep jest godny polecenia