Spacerował w nocy z telewizorem. Mial przy sobie narkotyki.

News from the world of research chemicals and information about changes in the law.
Status:
Anonim23
Newbie
Topic author

Unread post by Anonim23 » 7 years ago

Mężczyzna spacerował w nocy niosąc telewizor. 39-latek miał przy sobie amfetaminę.

W nocy z 2/3 kwietnia, około godz. 23.15 policyjny patrol zwrócił uwagę na mężczyznę, który nerowo rozglądając się szedł ul. Ratuszową niosąc sporych rozmiarów telewizor LCD.
Policjanci ustalili, że to 39-letni mieszkaniec Przemyśla. Mężczyzna zachowywał się niespokojnie, nie potrafił wyjaśnić skąd ma telewizor, kilkakrotnie zmieniał wersję dotyczącą jego pochodzenia telewizora.
W chwili, gdy policjanci znaleźli przy mężczyźnie dwa woreczki foliowe, w których był kryształ i biały proszek, 39-latek stał się bardzo agresywny i nie podporządkowywał się poleceniom wydawanym przez funkcjonariuszy.

Przemyślanin został zatrzymany i osadzony w policyjnym areszcie. Zawartość woreczków została poddana badaniu. Testy potwierdziły, że biały proszek zawiera amfetaminę, natomiast skład białego kryształu będzie można potwierdzić w specjalistycznych badaniach.

W tym samym czasie funkcjonariusze przeszukali pomieszczenia, gdzie mieszka mężczyzna. Ujawnili tam marihuanę. Wczoraj 39-latek usłyszał zarzut posiadania środków odurzających. Po przesłuchaniu został zwolniony. Policjanci zwrócili mu telewizor, gdy potwierdzili, że otrzymał go w prezencie od znajomego.

Źródło: https://www.portalprzemyski.pl/spacerowal-w-nocy-z-telewizorem-przy-mezczyznie-ujawniono-narkotyki/

Status:
tryptodyso
Dopaminator
Użytkownik

Unread post by tryptodyso » 7 years ago

Niezły trip XD
Wszystko co "dobre" kiedyś się kończy. Czas odejść od tego snu zwanego RC.
Było miło, poznałem wiele wartościowych ludzi. Jedno mogę powiedzieć wszystkim: Dbajcie o siebie!

Status:
Warwick
Odkurzacz
Użytkownik

Unread post by Warwick » 7 years ago

Ja po prostu sobie nie wyobrażam co taka osoba musiała mieć w tamtej chwili w głowie xD

Status:
Anonim23
Newbie
Topic author

Unread post by Anonim23 » 7 years ago

[url=https://dopek.eu/memberlist.php?mode=viewprofile&un=Warwick
-Skąd]Warwick
-Nie wiem

Rozwala mnie to nadal równie mocno xD

Status:
WeedTV
Psychonauta
Newbie

Unread post by WeedTV » 7 years ago

AŻ mi się przypomniał pewny obrazek
Image
Pomogłem lub mój post cie rozbawił?
zostaw reputa motywuje mnie to do dalszych działań.

Kontakt ze mną dla chętnych :D
gg:35686862
yt:youtube.com/c/weedtv666