Ostatni post z poprzedniej strony:
Potwierdzam, raz tez paka do mnie nie dotarla i był od razu reship bez zadnego problemumalyksiaze pisze: ↑2 lata temuCo jak co ale predator to uczciwy sklep tutaj nie ma.zadnych wątpliwości
Profil sklepu: predatorRC
Ostatni post z poprzedniej strony:
Potwierdzam, raz tez paka do mnie nie dotarla i był od razu reship bez zadnego problemumalyksiaze pisze: ↑2 lata temuCo jak co ale predator to uczciwy sklep tutaj nie ma.zadnych wątpliwości
Siemka, pisalem na w.w adres e-mail pare dni temu, jednak nadal nie otrzymalem odpowiedzi
Ponawiaj maila codziennieshaggy1017 pisze: ↑2 lata temuSiemka, pisalem na w.w adres e-mail pare dni temu, jednak nadal nie otrzymalem odpowiedzi
chyba nie tedy droga:DKrisper pisze: ↑2 lata temuPonawiaj maila codziennieshaggy1017 pisze: ↑2 lata temuSiemka, pisalem na w.w adres e-mail pare dni temu, jednak nadal nie otrzymalem odpowiedzi
Mi zawsze przypadały do gustu te promocje, w ramach których do przesyłki dołączano A-PiHP w ilości zależnej od kwoty zamówienia. Być może warto rozważyć podobny ruch?
Jestem zmuszony sprostować Twoją odpowiedź, Gieca. To, że może ona niewłaściwie opisywać stan faktyczny wywnioskowałem na podstawie faktu, że jako koszt wysyłki podałeś kwotę 40 zł, która jest stosowana przy wysyłce listem nierejestrowanym, natomiast w przypadku kuriera wynosi 80 zł (co zasugerowało mi, że mogłeś niedokładnie przeczytać moje pytanie). Dlatego też zwróciłem się w powyższej sprawie do samego sprzedawcy, który przekazał, że obecna minimalna wartość zamówienia dla wysyłki kurierem wynosi 500 zł.