Ostatni post z poprzedniej strony:
Wie juz cos ktoś ? Sand pisał ze do końca tyg się wyjaśniSandheavens.cc - opinie i recenzje o sklepie
Profil sklepu: sandheavens
Sandheavens.cc - opinie i recenzje o sklepie
Gieca,
Po co się udzielasz skoro pewnie nawet cię to nie dotyczy ?
Daliśmy czas ,niektórzy nawet po miesiąc
Skoro pisze ze do końca tyg się wyjaśni a jest początek tygodnia to ze mną cos jest nie tak czy z V ?
Nie spamuje mu na skrzynkę , próbuje dowiedzieć sie na czym stoję , co pół h mam odświeżać skrzynkę stronę i forum ? Chłopie to trwa już drugi tydzień i dalej wiem rylko tyle ze jestem w pizdzie .
Po co się udzielasz skoro pewnie nawet cię to nie dotyczy ?
Daliśmy czas ,niektórzy nawet po miesiąc
Skoro pisze ze do końca tyg się wyjaśni a jest początek tygodnia to ze mną cos jest nie tak czy z V ?
Nie spamuje mu na skrzynkę , próbuje dowiedzieć sie na czym stoję , co pół h mam odświeżać skrzynkę stronę i forum ? Chłopie to trwa już drugi tydzień i dalej wiem rylko tyle ze jestem w pizdzie .
Unfortunately, it is ominous to hear news about the seller.
I totally understand your frustration, buddy. It looks like the seller is in more trouble than we thought. Be careful! Take care of yourselves!
tez jestem ciekaw czy jak sand zapowiedzial zostana te paczki wyslane w tym tygodniu czy nie.. strona dalej nie dziala.. z jednej strony mam nadzieje ze strona ruszy i sand wysle zalegle paki jak napisal a z drugiej strony mam obawy ze moze byc lipa.. zostaje tylko czekac
mozesz powiedzieć coś więcej ?angrybuyer pisze: ↑2 lata temu
Unfortunately, it is ominous to hear news about the seller.
I totally understand your frustration, buddy. It looks like the seller is in more trouble than we thought. Be careful! Take care of yourselves!
jakies konkrety ? czy moze miales z nim kontakt ?
Powiedział że postarają się ale raczej nie uda się w stu procentach.Tomaj92 pisze: ↑2 lata temutez jestem ciekaw czy jak sand zapowiedzial zostana te paczki wyslane w tym tygodniu czy nie.. strona dalej nie dziala.. z jednej strony mam nadzieje ze strona ruszy i sand wysle zalegle paki jak napisal a z drugiej strony mam obawy ze moze byc lipa.. zostaje tylko czekac
odpisujecie na maile ? pisze od paru dni , kurcze siano wpłaciłem ,
Nie miałem nigdy żadnych zastrzeżeń do tego V, wręcz przeciwnie, wszystko zawsze latało w terminach (czasami tylko sam KOD wlatywał późno).
I szczerze, śmieszą mnie Wasze żale w tym temacie teraz. Tak jak większość udzielających się teraz, też mam ostatnie zamówienie utopione, ale nie wiem jak Wy, ja wolałem zamawiać co tydzień mniej, niż raz na miesiąc więcej (bo ryzyko chyba wiadome tutaj - a więc straty mam mniejsze).
I, puentując, post z konta V dał jasno do zrozumienia, że mają problemy. I jeden z drugim, który zamoczył kasę, myślisz, że V się teraz Wami przejmuje kto mu wysłał 400 PLN a kto 100k PLN? Sam ma teraz dużo większe problemy, więc o tej kasie nawet nie myśli, bo myśli mu zaprzątają inne rzeczy (jak wynika - prawne). Więc trochę pokory chłopaki i jedynie czekać, czy pozostała ekipa pociągnie jeszcze ten wózek
I szczerze, śmieszą mnie Wasze żale w tym temacie teraz. Tak jak większość udzielających się teraz, też mam ostatnie zamówienie utopione, ale nie wiem jak Wy, ja wolałem zamawiać co tydzień mniej, niż raz na miesiąc więcej (bo ryzyko chyba wiadome tutaj - a więc straty mam mniejsze).
I, puentując, post z konta V dał jasno do zrozumienia, że mają problemy. I jeden z drugim, który zamoczył kasę, myślisz, że V się teraz Wami przejmuje kto mu wysłał 400 PLN a kto 100k PLN? Sam ma teraz dużo większe problemy, więc o tej kasie nawet nie myśli, bo myśli mu zaprzątają inne rzeczy (jak wynika - prawne). Więc trochę pokory chłopaki i jedynie czekać, czy pozostała ekipa pociągnie jeszcze ten wózek
Vendor miał tutaj sporo lewizny do samo w sobie przyciąga uwagę.
Do tego wielokrotnie szedł po bandzie m.in wysyłając produkty niezgodne z zamówieniem itd.
To wszystko kumuluje domysły i problemy.
sandheavens, mija trzeci tydzień od opłaty zamówienia
Drugi tydzień od deklarowanego terminu propozycji naprawienia szkód
O to ze odzyskam pln nawet już nie myśle
Pytanie , po co ten dział jeszcze tu wisi ?
Po to żeby niebiescy zebrali jak najwiecej info ?
Drugi tydzień od deklarowanego terminu propozycji naprawienia szkód
O to ze odzyskam pln nawet już nie myśle
Pytanie , po co ten dział jeszcze tu wisi ?
Po to żeby niebiescy zebrali jak najwiecej info ?
Dobrze ze strona nie dziala i nikt juz nie wplaci pieniedzy. Mam nadzieje ze wszyscy otrzymaja paczki.