Ostatni post z poprzedniej strony:
Testy niebawem
Profil sklepu: ChemCentrum
Ostatni post z poprzedniej strony:
Mam to samo. Moja opinia o alficy będzie krótka. Towar jest mocny i dla zaawansowanych. Polecam.Lasseguran pisze: ↑1 rok temuObecny a-pihp jest najsilniejszym a-pihp, jakiego kiedykolwiek próbowałem
O jakość produktów ChemCentrum nie musisz się bać. Alfa najwyższej jakości. Bardzo mocny materiał.
Zapomniałem dodać, że w ogóle nie schizuje ta alfa, co było dla mnie szokiem po dwóch dniach bez snumbside pisze: ↑1 rok temuChcąc nie chcąc, na koniec melanżu zostałem testem alfy, ponieważ jak już pisałem gdzie indziej, żeby ogarnąć recki zajebalem sobie z rana, i po dwóch dniach z rc, wywaliło mnie z butów. Pamiętam jak ostatnio spróbowałem i było za mocne, tak teraz czuję taką samą moc, ale z tą różnicą że ja kontroluje bombe a nie bomba kontroluje mną. Czyli tamten moment był nieodpowiedni na alfice po prostu. Niestety nie mam porównania bo w temacie alf jestem świeżak, mogę tylko powiedzieć że sort jest ciągle ten sam, bardzo mocy. W moim przypadku dawka 100mg robi robotę na 1.5h.
mbside pisze: ↑1 rok temuZapomniałem dodać, że w ogóle nie schizuje ta alfa, co było dla mnie szokiem po dwóch dniach bez snumbside pisze: ↑1 rok temuChcąc nie chcąc, na koniec melanżu zostałem testem alfy, ponieważ jak już pisałem gdzie indziej, żeby ogarnąć recki zajebalem sobie z rana, i po dwóch dniach z rc, wywaliło mnie z butów. Pamiętam jak ostatnio spróbowałem i było za mocne, tak teraz czuję taką samą moc, ale z tą różnicą że ja kontroluje bombe a nie bomba kontroluje mną. Czyli tamten moment był nieodpowiedni na alfice po prostu. Niestety nie mam porównania bo w temacie alf jestem świeżak, mogę tylko powiedzieć że sort jest ciągle ten sam, bardzo mocy. W moim przypadku dawka 100mg robi robotę na 1.5h.
Wiadomo, u ChemCentrum zawsze jakość najwyższaMutant_error1 pisze: ↑1 rok temuJak wyżej.
Najlepsze aiphp obecnie na rynku..mocą prawie dorównuje aphp.
Kozak niesamowity
Chemika zasługuje na medal.
Polecam z czystym sumieniem
Mega sort!!!!