Latest post of the previous page:
Biskup_Analny wrote: ↑2 years agoViksa, piksa
takBOnie, Na kolanach jak do klasztoru i znajdziesz RED FIRE PILLS, rozpalą nawet zakonnicę i zrzuci ci habit.

Latest post of the previous page:
Biskup_Analny wrote: ↑2 years agoViksa, piksa
takBOnie, Na kolanach jak do klasztoru i znajdziesz RED FIRE PILLS, rozpalą nawet zakonnicę i zrzuci ci habit.
Moja dziewczyna co prawda zakonnicą nie jest ale fakt, libido jej nieziemsko wyjebało po tych pigułachBiskup_Analny wrote: ↑2 years agoViksa, piksa
Haha bardzo dobrze, pewnie w domu sie działy przebojeKrisper wrote: ↑2 years agoMoja dziewczyna co prawda zakonnicą nie jest ale fakt, libido jej nieziemsko wyjebało po tych pigułachBiskup_Analny wrote: ↑2 years agoViksa, piksa
takBOnie, Na kolanach jak do klasztoru i znajdziesz RED FIRE PILLS, rozpalą nawet zakonnicę i zrzuci ci habit.![]()
No kuurwa było zajebiściem3xir wrote: ↑2 years agoHaha bardzo dobrze, pewnie w domu sie działy przebojeKrisper wrote: ↑2 years agoMoja dziewczyna co prawda zakonnicą nie jest ale fakt, libido jej nieziemsko wyjebało po tych pigułachBiskup_Analny wrote: ↑2 years agoViksa, piksa
takBOnie, Na kolanach jak do klasztoru i znajdziesz RED FIRE PILLS, rozpalą nawet zakonnicę i zrzuci ci habit.![]()
![]()
Warto wspomnieć, że u ChemCentrum pojawiły się również czerwone, jak i fioletowe pillsy.
no tak dla mnie to lepsza alternatywa od walenia w nos i potem smarkania non stopBendfellsTM wrote: ↑2 years agoICE, a czerwone 200mg 4-CMC BROWN. Jest to dobra opcja na posiedzenia w gronie znajomych, albo na jakieś imprezki.
Ja się czaje nad zamówieniem ich. Próbowałaś?