Ostatni post z poprzedniej strony:
kurcze szkoda ze sand ma caly czas problemy...Sandheavens.cc - opinie i recenzje o sklepie
Profil sklepu: sandheavens
Sandheavens.cc - opinie i recenzje o sklepie
sandheavens, to był kiedyś vendor na 5,teraz to nie odpisze chociaż wysłałem dziennie jeden mail.
Odczytany,i to tyle.
A wystarczy odpisać konkretnie i wszystko na temat.
W każdym razie czekam,może jeszcze odpisze.
Odczytany,i to tyle.
A wystarczy odpisać konkretnie i wszystko na temat.
W każdym razie czekam,może jeszcze odpisze.
Każdy ma brak kontaktu z V a od rana jest na forum poczekajmy na przebieg wydarzeń bo dziwne to wszystko
Powiem Ci tak. Masz kasę? Masz czas? Masz cierpliwość? Liczysz się z większą szansą wajhy na szmal niż zwykle? To śmiało zamawiaj diamonda który pasuje wszystkim, którym tylko dane jest się nim delektować.
Jeśli Sklep nie daje znak życia od dłuższego czasu szkoda czasu i pieniędzy xD
Kod do mnie dotarł, jak będzie jasno to dam znać co zastałem w gołębiomacie
Paka jest, co prawda spozniona no ale poza czasem oczekiwania wszystko gra. Lekka nadwyzka (chociaz po "extra" za opoznienie spodziewalem sie ciut wiecej).
Diamond bedzie testowany i kiedy sie z nim lepiej zakoleguje, napisze cos o nim.
Diamond bedzie testowany i kiedy sie z nim lepiej zakoleguje, napisze cos o nim.
jak długie to opóźnienie jest bo sam chce ogarnąć trójkę???kkrone_vampp pisze: ↑1 rok temuPaka jest, co prawda spozniona no ale poza czasem oczekiwania wszystko gra. Lekka nadwyzka (chociaz po "extra" za opoznienie spodziewalem sie ciut wiecej).
Dajcie znać na jaki czas oczekiwania należy się nastawiać czy są to 2-5 dni czy raczej 2 tygodnie.
Licz się ze możesz czekać nawet do 3 tyg. Jeśli wyjdą jakieś komplikacje.Treadway pisze: ↑1 rok temujak długie to opóźnienie jest bo sam chce ogarnąć trójkę???kkrone_vampp pisze: ↑1 rok temuPaka jest, co prawda spozniona no ale poza czasem oczekiwania wszystko gra. Lekka nadwyzka (chociaz po "extra" za opoznienie spodziewalem sie ciut wiecej).
Dajcie znać na jaki czas oczekiwania należy się nastawiać czy są to 2-5 dni czy raczej 2 tygodnie.
sandheavens kontakt jak narazie w porządku,zobaczymy co dalej będzie myślę że będzie ok