Trufle halucynogenne a posiłek
Witam! Jako iż jestem w posiadaniu trufli halucynogennych(przebywam w NL), nasuwa mi się pewne pytanie. W swoim życiu próbowałem ich 3 razy. Tym razem chciałbym po zarzuceniu ich na pusty żołądek, i odczekaniu odpowiedniej ilości czasu, zjeść sobie coś lekko strawnego, żeby nie być podczas całego tripu z pustym żołądkiem. Sądzicie, że występuje taka możliwość? Czy jednak zbije to drastycznie moje odczucia? Zależy mi na tym, gdyż mam pewne problemy z żołądkiem, i obawiam się jego bólu po dłuższym czasie niejedzenia od zarzucenia. Na jakiejś stronie przeczytałem, że po rozpoczęciu działania substancji aktywnej, można coś przekąsić ale nie wiem ile w tym prawdy. Pozdrawiam.
Nie potykaj się mordo o te same kłody.
wiem że 11mcy czekania na odpowiedź to dużo, ale ja po grzibkach lubię zjeść jakieś pyszne owocki, np. mango [polecam mrożone z biedronki, wrzucasz do miseczki i możesz jeść jeszcze takie zamarznięte bo nie jest twarde jak kamień, a jak rozmarznie to robi się takie jak świeże + nie masz obierania ani pestek ani nic takiego ] albo ananasa- ale to tak w drugiej połowie fazki, bo wcześniej bodyload nie pozwala :/ ogólnie to z tego co czytałam najlepiej grzybki przyjąć w lemon tek z odrobiną miodu, bo psylocybina lubi towarzystwo witaminy C i glukozy [ale nie umiem w chemię więc nie będę starała się odtworzyć tego co czytałam o syntezach itp, bo napiszę jakiś debilizm pewnie ]
Dodano po 1 minucie 23 sekundach:
sorry nie doczytałam, w Nl pewnie nie macie biedronki? ;D a może jest lieveheersbeestje
Dodano po 1 minucie 23 sekundach:
sorry nie doczytałam, w Nl pewnie nie macie biedronki? ;D a może jest lieveheersbeestje
na pusty żołądek = wymioty u mnie, na pełen to samo bez kitu. Najlepiej mieć coś na żołądku i zjeść je razem np z rodzynkami, bo w smaku są wstrętne, ale faza przednia po całym opakowaniu
mam tak zawsze i już się przyzwyczaiłem do tego
ja mam wrażenie, jakbym miała zwymiotować, ale nie do końca- takie dziwne, ciężko opisać, jakbym miała przełyk taki rozwarty
polecam robić sobie lemon tek, to ułatwia trawienie. I ja jednak preferuję na pusty żołądek.
[lemon tek- grzzybki suszone zmielić, zalać sokiem z 1/2-całej cytryny, plus łyżeczkę miodu [albo mniej]. Odstawić na ok. 10-15min, wypić i zjeść grzybki. Nie jest takie złe w smaku! I lepiej się przyswaja. Google it ]
polecam robić sobie lemon tek, to ułatwia trawienie. I ja jednak preferuję na pusty żołądek.
[lemon tek- grzzybki suszone zmielić, zalać sokiem z 1/2-całej cytryny, plus łyżeczkę miodu [albo mniej]. Odstawić na ok. 10-15min, wypić i zjeść grzybki. Nie jest takie złe w smaku! I lepiej się przyswaja. Google it ]
Nawet nie wiedzialem ze cos takiego jest
Ale skoro jest to warto zakupic jak bawisz sie grzybami
Ale skoro jest to warto zakupic jak bawisz sie grzybami
to że nsłuży do leczenia schizofrenii nie ozncza że nie ma innch zastosowań ja np mam go przepisanego na chad a wczesniej leciała olanzepina
i poza zastosowaniem w chad (efekt przeciwpsychotyczny) ketrel też ma działanie również uspokajające i nasenne
a do tego świetnie się sprawdza na badtripy właśnie bo mi nieraz pomógł w chwili gdy było za grubo na psycholdelikach albo dysocjantach
a więc warto go mieć pod ręką gdy lecimy w gruby trip bo jak zrobi się nieprzyjemnie to zawsze można neuroleptykiem zmniejszyć faze
i też spokojnie sobie zasnąć
Dodano po 1 minucie 19 sekundach:
sorki powyżej w cytacie wpisała mi się odpowiedź do czesia zamiast pod