Ostatni post z poprzedniej strony:
Dobra, po godzinie było napisane zapłacono z pay4rc, mniej więcej ile czasu dostarczana jest przesyłkaKatys-candys.vn - opinie i recenzje o sklepie
Profil sklepu: Katy
Katys-candys.vn - opinie i recenzje o sklepie
Kilka dni roboczych. Przeważnie od zamówienia, do odebrania mija 5 dni.
Czyli można przyjąć, że jeśli wczoraj rano był status „Zapłacono z Pay4RC”. To dzisiaj gołąb powinien wyfrunąć i, dotrze w następny piątek?
Twoim tokiem myślenia minęło by 11 dni.
Może przydała by ci się basta w sumie
Dodano po 11 minutach 40 sekundach:
9d*
Tak szybko by mógł być? Dopytuje, bo to moje pierwsze zamówienie z RC w życiu, które będzie kurierem. Zawsze „lokalnie” się kupowało.Ciemnoksieznik pisze: ↑1 rok temuArkadin, jak mu dobrze w skrzydła wiatr zawieje, to doleci do piątku, ale w tym tygodniu.
Arkadin, zdarzyło mi się takie zamówienie. Jak się dobrze nadanie, z odbiorem paczki zgra to jest szansa na powodzenie tej misji do tego piątku. Na maila dostaniesz tracking - tam możesz sobie śledzić rakietę.
To można powiedzieć ze ekspresowo Póki co, linku do śledzenia nie dostałem. Wybrałem odbiór w punkcie.Ciemnoksieznik pisze: ↑1 rok temuArkadin, zdarzyło mi się takie zamówienie. Jak się dobrze nadanie, z odbiorem paczki zgra to jest szansa na powodzenie tej misji do tego piątku. Na maila dostaniesz tracking - tam możesz sobie śledzić rakietę.
Jak coś to *bardzo niedługo* już ma być paczka w punkcie co zaznaczyłem a zamówienie robiłem w *zaledwie kilka dni temu od razu po weekendzie*
Wiadomość moderatora
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
U mnie rakieta też już na miejscu. Na pokładzie czwórka i chloro-trójka. Majówka będzie legancka, tego. =)
Ja dopiero mam zamiar zamówić ale po komentarzach widzę że wszystko lata
Również poszło wczoraj pierwsze zamówienie . Zamówione pillsy oraz 3CMC po pozytywnych opiniach z tego sklepu które przeczytałem na forum