Ostatni post z poprzedniej strony:
Dobrze przyrządzony drink smakuje bardzo dobrze, sam mam zajebisty przepis na mohito który wchodzi jak złotoJAK PIĆ, ŻEBY SIĘ NIE UPIĆ?
JAK PIĆ, ŻEBY SIĘ NIE UPIĆ?
Alkohol to u mnie okazyjnie; matka piła, ojciec pił a ja na to patrzyłem jako gówniarz!
Ja lubię whiskey z colą. Jak się trafi okazja gdzie się pije duże ilości to staram się wypijać jak najwięcej wody w trakcie, żeby na następny dzień być w miarę do życia.
Ja ze spritem lubię, polecam spróbować smak może Cię zaskoczyć I tak nawodnienie jest bardzo ważne a żeby uniknąć kaca polecam wziąć apap przed snemKotwButach pisze: ↑1 rok temuJa lubię whiskey z colą. Jak się trafi okazja gdzie się pije duże ilości to staram się wypijać jak najwięcej wody w trakcie, żeby na następny dzień być w miarę do życia.
Tak ze spritem też bardzo spokoAmbasador95 pisze: ↑1 rok temuJa ze spritem lubię, polecam spróbować smak może Cię zaskoczyć I tak nawodnienie jest bardzo ważne a żeby uniknąć kaca polecam wziąć apap przed snemKotwButach pisze: ↑1 rok temuJa lubię whiskey z colą. Jak się trafi okazja gdzie się pije duże ilości to staram się wypijać jak najwięcej wody w trakcie, żeby na następny dzień być w miarę do życia.
O prosze wiec nie jestem sam wszyscy sie zawsze na mnie dziwnie patrza jak polewam lyche ze spritem a jak potem probuja to mowia ze lepszy niz z cola
Mi kuzyn coś wspominał ostatnio na imprezie, że też bierze tabletki przed snem żeby kaca nie było. Kto wie może coś w tym jest.
Ja wiem chodzi tutaj konkretnie o to, żeby Cię rano głowa nie bolała. Całego kaca przecież to nie zniweluje.
to niezły wynalazek ciekawy jestem czy działaja czy nie?