Ostatni post z poprzedniej strony:
coma, ja Ci polecę 3cmc ice i milky way, 3mmc old oraz 3 rodzaje analogów 4mmc od ChemCentrum. Mają potężną moc. Spróbuj ładować oral i w odpowiedniej ilości to gwarantuje, że doświadczysz mega nieogaru, klatkowania obrazu itd. Wg. mnie to najlepszy sklep na rynkuGdzie teraz na zakupy?
Gdzie teraz na zakupy?
mbside,
Dzięki za info. Z ilością to zazwyczaj mam problem, bo wrzucam dużo, całe szczęście już bez długich ciągów
A co myślisz o A-PIHP od ChemCentrum właśnie? Czy to zły kierunek, żeby osiągnąć zamierzony efekt?
Dzięki za info. Z ilością to zazwyczaj mam problem, bo wrzucam dużo, całe szczęście już bez długich ciągów

A co myślisz o A-PIHP od ChemCentrum właśnie? Czy to zły kierunek, żeby osiągnąć zamierzony efekt?
Gdzie teraz na zakupy?
Alfa od nich to dla koneserów. To jest kurewsko mocne. Jest konkretne jebnięci speeda. Euforia także ale alfa to typowy stim. Dawki 50mg to max jak dla mnie a i tak szarpie nieziemsko mocno. Łatwo sobie zrobić kuku na głowie. Niemniej polecam spróbować bo może Ci się spodobać jeśli lubisz mocne wrażenia
Gdzie teraz na zakupy?
Witam szanowne grono. Czy dzisiaj można gdziekolwiek ogarnąć coś, co przypomina dawne MDMA? Albo LSD? Wiele lat temu nie miałam z tym problemu, potem były lata przerwy, a teraz co bym nie próbowała, to za cholerę mi nie przypomina tematów sprzed 25 lat. I albo to ja się postarzałam i nauczyłam wybrzydzać, albo teraz na tzw. mieście jest tylko szajs. Mówisz typowi, że pixy mają na maxa być jak extaza, a potem próbujesz tego i dupa. Może i jest tam parę % starego dobrego MDMA, ale to nie to jednak. I tu właściwe pytanie: czy jest jakiś sprawdzony sklep w sieci, gdzie extaza to prawdziwa ekstaza, a kwas to kwas, a nie jakieś cyferki i literki, które mają tylko to przypominać? I taki, co faktycznie jak zamówię, to dojdzie?
Gdzie teraz na zakupy?
Ja jestem 11 i nadal 3cmc i 4mmc zdecydowanie mi wystarczy
Gdzie teraz na zakupy?
If you need KU crystal,please contact us.
I'm a KU crystal supplier in China and we have USA stock . this group is to bring people together in order to help us share ideas about KU crystal and also to help us protect each other against scammers
I guarantee that I am the most trustworthy businessman, I can provide the best products and the lowest price, have the need of friends can join.
I'm a KU crystal supplier in China and we have USA stock . this group is to bring people together in order to help us share ideas about KU crystal and also to help us protect each other against scammers
I guarantee that I am the most trustworthy businessman, I can provide the best products and the lowest price, have the need of friends can join.
Gdzie teraz na zakupy?
Całkiem możliwe. ChemCentrum to jest TOP1 pod każdym względem. Spróbujesz ich asortymentu i się zakochasz
Gdzie teraz na zakupy?
ralfarra, masz ten sam problem co ja. Za cholerę nie mogę trafić na normalny materiał. I to w zasadzie tyczy się wszystkich substancji. Nie wiem czego to kwestia, ale nie sądzę że naszego odbierania, aż tak nie jestem przećpany, choć bardzo długo w tym siedzę.
Jak znajdziesz coś dobrego to daj znać.
Gdzie teraz na zakupy?
Pamiętam! Coś pięknego. Flashbacki z dawnych lat mam
Gdzie teraz na zakupy?
ChemCentrum posiada asortyment najwyższej jakości i czystości. Jeśli to Cie nie klepie to znaczy, że z Tobą jest coś nie takcoma pisze: ↑1 rok temuralfarra, masz ten sam problem co ja. Za cholerę nie mogę trafić na normalny materiał. I to w zasadzie tyczy się wszystkich substancji. Nie wiem czego to kwestia, ale nie sądzę że naszego odbierania, aż tak nie jestem przećpany, choć bardzo długo w tym siedzę.
Dodano po 52 sekundach:
Zdecydowanie ChemCentrum. Sam testowałem i wiem, że to najlepszy wybór. A jeśli chodzi o wysyłkę, to Marty_Feldman pisał o wysyłce do US i wszystko dolatuje bez problemów