Ostatni post z poprzedniej strony:
kulka, no wiadomo że taki sam. Ale nie zawsze ma się kapsułki przy sobieSposoby podawania RC - porównanie, opinie, skutki uboczne
Sposoby podawania RC - porównanie, opinie, skutki uboczne
Najczesciej sniff mało kiedy oral zależy też od substancji
Zależy od człowieka bo kiedyś tak zrobiłem, że nasypałem 4-CMC około 200mg na łyżeczkę właśnie i nasypałem do buzi a następnie chciałem przepić liptonem zielonym to nawet nie zdążyłem przechylić liptona a mnie już cofnęło - chociaż to mogło być właśnie ze względu na to że to było CMC czyli obrzydliwy chlor, nie wiem jak z innymi lżejszymi substancjami
pytanie - 1g rc claonazolamu w prochu czystość 99%, nigdy nie, spożywałem żadnego rc benzo w prochu, jak się za to zabrać i jak dawkować? za sniffem nie przepadam, do tego dochodzi sposób dawkowania, na zdrowy rozum 1 pills clonazolamu to z reguły 1mg, ale jeden gram w prochu 1000mg, np. rozpuszczanie jakiejś mikro dawki w kieliszku wody będzie okej?
Powinno być okej. dla dokładniejszego obliczenia dawkowania rozpuszczając substancję w wodzie - polecam ten kalkulator:sadum pisze: ↑1 rok temupytanie - 1g rc claonazolamu w prochu czystość 99%, nigdy nie, spożywałem żadnego rc benzo w prochu, jak się za to zabrać i jak dawkować? za sniffem nie przepadam, do tego dochodzi sposób dawkowania, na zdrowy rozum 1 pills clonazolamu to z reguły 1mg, ale jeden gram w prochu 1000mg, np. rozpuszczanie jakiejś mikro dawki w kieliszku wody będzie okej?
https://volume.tripsit.me/
Jeżeli nie znasz angielskiego, to odpalasz tłumacza i lecisz
W skrócie ci opowiem co tutaj wpisujesz jak i przetłumaczę na język Polski. A więc zaczynając od góry! Ile wody potrzebujesz?
Do roztworu o stężeniu które wpisałem, czyli 1mg/ml dla przykładu - wsypujesz 1000mg substancji bo tyle wpisałem do 1000ml wody (tu już samemu strona wyliczy - dalej już nie będę pisać co gdzie wpisujesz bo sam widzisz )
Jakie stężenie będzie roztworu w mg/ml?
Jeżeli wsypiesz 100mg substancji do 100ml rozpuszczalnika (woda najbezpieczniejsza!), stężenie będzie równe 1mg/ml.
Ile muszę wziąć?
Jeżeli masz roztwór o stężeniu 1mg/ml, i chcesz zaaplikować 2mg, musisz zażyć 2ml roztworu.
I to wszystko. Pamiętaj o jak najdokładniejszym odważeniu substancji i uważaj na dawkowanie!
ja to sniffem aplikuje wszystko. oralnie rzadziej bo bebechy od tego bardziej siadają. a w kable nie waliłem i nie zamierzam
Właśnie poleciał połyk czwóreczki. Najlepsze są drinki czyli płyn i wymieszany w nim kryształ. Taki oto drink walimy na raz haustem i czekamy na efekt który wchodzi.
Smacznego życzę, ja to już jakiś czas nie jadłem porządnej czwóreczki. I narobiłeś niemałej ochoty pozdro
Oj racja Ja to zawsze boję się ładować oral nie ważne jaką substancję, bo czuję taką niepewność co się wydarzy, co innego przy sniffie gdzie mam wrażenie wprowadzające mnie w błąd, że uda mi się wyratować wydmuchiwając wszystko z nosa - nie prawda ale tak mam sam nie wiem czemu :v Ale potem jak już wejdzie oral np. 4-CMC lub 3-CMC to efekty są dużo lepsze, niż przez sniffka
To teraz wyobraź sobie jak to wygląda przy I.V.blacked_out pisze: ↑1 rok temuOj racja 8-) Ja to zawsze boję się ładować oral nie ważne jaką substancję, bo czuję taką niepewność co się wydarzy, co innego przy sniffie gdzie mam wrażenie wprowadzające mnie w błąd, że uda mi się wyratować wydmuchiwając wszystko z nosa - nie prawda ale tak mam sam nie wiem czemu :v Ale potem jak już wejdzie oral np. 4-CMC lub 3-CMC to efekty są dużo lepsze, niż przez sniffka :smoke:
Jak Oral jesteś szybko w stanie wypłukac tak w kabel już nie wypłukasz, no chyba że uda Ci się podać w parę sekund kroplówkę xD
" Pan nie jest moim pasterzem,
A niczego mi nie brak.
Nie przynależe i nie wierze
I chociaż ide ciemną dolina,
Zła sie nie ulękne i nie klękne "
Od +- 16 miesięcy czysty.
Chętnie doradzę, pomogę.
Co Cię nie zabije, To Cię wzmocni, no chyba ze mieszasz hardkorowo.
A niczego mi nie brak.
Nie przynależe i nie wierze
I chociaż ide ciemną dolina,
Zła sie nie ulękne i nie klękne "
Od +- 16 miesięcy czysty.
Chętnie doradzę, pomogę.
Co Cię nie zabije, To Cię wzmocni, no chyba ze mieszasz hardkorowo.
No właśnie wiem I dodatkowo zakładam, że kroplówki nie idzie sobie tak o załatwić w aptece czy gdzieś więc zawsze sądziłem, że ci co aplikują bezpośrednio do instalacji mają twarde łby pod kątem odwagi - bo ja osobiście bałbym się w chuj (to nawet za mało powiedziane ) ładować cokolwiek I.V dlatego iż np. w substancji mogło by być jakieś zanieczyszczenie które może przejść przez kabel i może być duże kuku, a żołądek itd. by sobie to jakoś tam "przefiltrował" i jeszcze mogło by być okej. Nie wspominam już o odpowiednim przygotowaniu do injekcji, w tym odpowiednich umiejętności.
A ja z kolei nie tyle co się boje co po prostu nie lubię. Wole przypierdolić w noska ale wiadomo czasami też się jakieś piguł zamawia i wtedy nie ma marudzenia tylko ogień
Ja to lubię bombke podać ale niestety podrażnia mi żołądek
To kapsuła żelatynowa za 10zł piećdziesiąt sztuków.