Ostatni post z poprzedniej strony:
Wie ktoś może gdzie kupie apihp które nadaje się do vapo? Chodzi mi o to, żeby było najlepiej w miękkiej bryle.Gdzie teraz na zakupy?
Gdzie teraz na zakupy?
Mefedron90, enzochem dobra jakość spala się dobrze najlepiej w fifce do vapo olejków moc 10 na 10
Gdzie teraz na zakupy?
Ostatnio taką dostałem w ChemCentrum więc możesz śmiało się tam udać po alfęMefedron90 pisze: ↑1 rok temuWie ktoś może gdzie kupie apihp które nadaje się do vapo? Chodzi mi o to, żeby było najlepiej w miękkiej bryle.

Gdzie teraz na zakupy?
Siemka! Szukam sklepu który oferuje większy wybór RC benzo, najbardziej zależy mi na etizolamie, clonazolamie i norflurazepamie. Wszystko jedno czy w prochu czy w tabsach. Zależy mi też, żebym u tego samego vendora mógł kupić O-PCE czy jak kto woli 2-oxo-pce.
Byłoby też super gdyby Vendor oferował sample packi
Ostatnio brałem od bolchemist, ale niestety zwwiodłem się mocą clonazolamu (0.5mg od ******** mnie lepiej robilo). Do tego tylko 3 benzo w ofercie.
Dziękuję z góry!
Byłoby też super gdyby Vendor oferował sample packi

Ostatnio brałem od bolchemist, ale niestety zwwiodłem się mocą clonazolamu (0.5mg od ******** mnie lepiej robilo). Do tego tylko 3 benzo w ofercie.
Dziękuję z góry!
Gdzie teraz na zakupy?
ja nawet nie wiem co to jest chociaz brzmi jak jakies opio
Gdzie teraz na zakupy?
Witam wszystkich powie mi ktos gdzie obecnie dostane dobry sort nepa? Zalezy mi na tym by byl mocny i zeby byla ta nutka eufo w nim
Gdzie teraz na zakupy?
Adamhood, aktualnie jest w kilku sklepach o-dsmt metabolit tramadolu. Są też pochodne fentanyli i etazenu ale z tym to już możesz pakować walizy i do Kensington w Philadelphii zombić.
thiocodinu nie potrafisz kupić w aptece czy co że takie pytania?

Gdzie teraz na zakupy?
A wie ktoś może gdzie hexen jeszcze dorwę? Na pewno co niektórzy na kilogramy brali a teraz nie wiedzą jak się tego pozbyć
Może jest jakiś mały vendor, bo z promowanych na forum mają tylko w bannerach napisane HEXEN

Może jest jakiś mały vendor, bo z promowanych na forum mają tylko w bannerach napisane HEXEN