Ostatni post z poprzedniej strony:
Tak wygląda champ
Robi ciut bardziej euforycznie jak dla mnie ale dalej petarda. Kontakt na bieżąco. Nic tylko pobierać
Profil sklepu: blacksheeping
Ostatni post z poprzedniej strony:
Tak wygląda champ
To, że mi się trafiło więcej miału nie znaczy że inni też tak dostaną. A co do działania jest pierwszorzędneMefedron90 pisze: ↑1 rok temumbside, jak mam być szczery to nie wygląda zbyt zachęcająco, ale w sumie działanie jest ważniejsze.
Czekaja juz w swoich zagrodach na wlascicieli od jakiegos czasu. Sprawdzajcie rowniez swoje skrzynki spam poniewaz czesc komend do ich wywolania tam wlasnie laduje.
Otrzymałeś swoją owieczkę ?
Sprawdzałem i pisałem wcześniej z Vendorem na temat owieczki, ale od piątku 0 odzewu i 0 maili
Mógłbyś odpisać na maila albo napisać priv ?blacksheeping pisze: ↑1 rok temuCzekaja juz w swoich zagrodach na wlascicieli od jakiegos czasu. Sprawdzajcie rowniez swoje skrzynki spam poniewaz czesc komend do ich wywolania tam wlasnie laduje.
Dane do odbioru dostaniesz na maila od Owcy
Wiekszosci naszych klinentów nasze 4mmc odpowiada, przykro nam ze akurat Tobie nie przypadlo do gustu aż tak, ze piszesz ten sam post piąty raz.Bazylia pisze: ↑1 rok temublacksheeping, what are we going to do about my problem, exactly 185,77E of products that i pictured above which i have no use at all, they are not what you say they are and their effects are basically zero. You gave me no answer rather here or e-mail, this is another warning for potential buyers, try to avoid this shop and if you have other options do try that.
Niestety w tej sytuacji nie da sie juz niczego zrobic, owieczka bedzie sie błakąć do końca swiata po żółtych pastwiskach i niestety nie wraca do naszej zagrody jak to niektórzy pasterze, ktorzy znajduja sie w podobnych sytuacjach sugerują nam w wiadomościach ponieważ nikt o zdrowych zmysłach nie posyła swoich owieczek z takim załadunkiem podajac prawdziwe dane FARMY NADAJĄCEJ. Dlatego uczuliliśmy w naszym poscie napisanym w sobote by kazdy klient sprawdzal swoja skrzynke SPAM.carnetwork pisze: ↑1 rok temuPanowie może ktoś podpowie co w sytuacji w której do spamu trafił meil z info o gołębiu i przegapiłem odbiór. Temat poszedł na zwroty. Czy ktoś to przerabiał i czy temat jest ogarnięcia jakoś ?