4-CMC AMBER Sandheavens.cc - opinie, recenzje, działanie, opis
Profil sklepu: sandheavens
W tym temacie piszemy opinie i recenzje o 4-CMC AMBER ze sklepu Sandheavens.cc | In this topic, we write opinions and reviews about 4-CMC AMBER from Sandheavens.cc
I jak to 4 cmc? Zadziwia mnie jego kolor
Oj tak. Kamień po skruszeniu formuje się w biały pył. W smaku ochydny(ale to typowe dla dobrych czwórek) ale robi kozacko. Czas działania 1.5/2h zależy od tolerki.
4CMC Amber
Wygląd: odbiega od tego na zdjęciach wilgotny żwirek w kolorze ciemno pomarańczowym. Jak by ktoś zgniótł pomarańczowe zozole cukierki.
Zapach: Taki jak być powinien, bardzo intensywny jak kot powąchał to prawie zwrócił
Po mocnym wysuszeniu bo towar bardzo mokry zaaplikowano 0,5g oral i po 30min 0,3 sniff ale tolerka bardzo wysoka na 1 zabawę schodzi mi ok 10g
Po 35 minutach szok, wreszcie coś poklepało. Zazwyczaj czułem tylko lekkie pobudzenie i zwiększona ochotę na sex a tu no aż brak słów, jak bym 1 raz walił. Pluszowa euforia i libido bardzo w górę, speed mało wyczuwalny na moje oko jakoś 80-90eufo/ 10-20speed. Nigdy nie pisałem opisów tego co zamawiam ale tutaj profil działania tak mi podpasował że musiałem się tym podzielić jakie cudeńko mi wpadło w ręce. Jak ktoś lubi kanapowce polecam z całego serca.
Plusy
- Libido mocno up
- Dobrze klepie nawet najbardziej "zmęczonych" zawodników
- Najlepsze co jadłem w tym roku
Minusy
- Towar przyjechał bardzo mokry
- Wygląd różni się od tego na zdjeciach
Wygląd: odbiega od tego na zdjęciach wilgotny żwirek w kolorze ciemno pomarańczowym. Jak by ktoś zgniótł pomarańczowe zozole cukierki.
Zapach: Taki jak być powinien, bardzo intensywny jak kot powąchał to prawie zwrócił
Po mocnym wysuszeniu bo towar bardzo mokry zaaplikowano 0,5g oral i po 30min 0,3 sniff ale tolerka bardzo wysoka na 1 zabawę schodzi mi ok 10g
Po 35 minutach szok, wreszcie coś poklepało. Zazwyczaj czułem tylko lekkie pobudzenie i zwiększona ochotę na sex a tu no aż brak słów, jak bym 1 raz walił. Pluszowa euforia i libido bardzo w górę, speed mało wyczuwalny na moje oko jakoś 80-90eufo/ 10-20speed. Nigdy nie pisałem opisów tego co zamawiam ale tutaj profil działania tak mi podpasował że musiałem się tym podzielić jakie cudeńko mi wpadło w ręce. Jak ktoś lubi kanapowce polecam z całego serca.
Plusy
- Libido mocno up
- Dobrze klepie nawet najbardziej "zmęczonych" zawodników
- Najlepsze co jadłem w tym roku
Minusy
- Towar przyjechał bardzo mokry
- Wygląd różni się od tego na zdjeciach
Dokladnie jak wyzej.Chociaz czesto te "kolory" mniej standardowe od jasnego,przezroczystego klepaly najbardziej ) Tak moze i byc w tym wypadku
Powiem tak zamówilem.wieksza ilsox i hmm niechcialem robić nigdy zwrotów ale trochę się zawiodłem po pierwsze za mokre nie wysuszone wgl się nie nadaje do snifow. Ogólnie sklep bardzo spoko i polecam ale. Trochę oczekuje o bardziej obiektuwne zdjęcia produktów bo w tym przypadku odbiega od tego co miało być bez Hejtu tylko do przemyślenia
Pozdrawiam
Pozdrawiam
wysłał byś zdjęcie jak obecny sort wygląda?filippoooooo pisze: ↑11 mies. temuDokladnie jak wyzej.Chociaz czesto te "kolory" mniej standardowe od jasnego,przezroczystego klepaly najbardziej ) Tak moze i byc w tym wypadku
Dodano po 4 minutach 26 sekundach:
Byłbyś w stanie wysłać zdjęcie sortu?Lesio pisze: ↑11 mies. temuPowiem tak zamówilem.wieksza ilsox i hmm niechcialem robić nigdy zwrotów ale trochę się zawiodłem po pierwsze za mokre nie wysuszone wgl się nie nadaje do snifow. Ogólnie sklep bardzo spoko i polecam ale. Trochę oczekuje o bardziej obiektuwne zdjęcia produktów bo w tym przypadku odbiega od tego co miało być bez Hejtu tylko do przemyślenia
Pozdrawiam
Zdjęcie aktualnego sortu w załączniku, po chwili na powietrzu zmienia się częściowo w czerwień. Ale po oczyszczeniu staje się białe z żółtawymi przebarwieniami, klepie znacznie lepiej po oczyszczeniu
- Załączniki
-
- IMG_20240101_114655_845.jpg (189.33 KiB)
Kolor niezbyt zachęcający po tym oczyszczeniu.. zdecydowanie bardziej przekonuje mnie bez oczyszczania