Ostatni post z poprzedniej strony:
sandheavens, najlepszego w nowym roku...oby za rok w Tym samym miejscu było dane nam się spotkać w tym samym składzie i stanieSPICE Sandheavens.cc - opinie, recenzje, działanie, opis
Profil sklepu: sandheavens
SPICE Sandheavens.cc - opinie, recenzje, działanie, opis
sandheavens pisze: ↑10 mies. temuWracamy po świetach do pracy i szukamy do 10 chętnych osób do przetestowania naszego SPICE.
Chętni niech sie do nas zgłaszają dodając post poniżej i wysyłając do nas email z danymi do wysyłki skrzynkowej, a w tytule wpisując ,,SAMPLE SPICE,,
Oczywiście każdy zgłaszający się jednocześnie deklaruje napisać opinie po testach tutaj na forum.
Czekamy na was.
czyli przed wysłaniem prośby o sampla na @ dodać tu też post czy dopiero z recenzją?sandheavens pisze: ↑10 mies. temuWracamy po świetach do pracy i szukamy do 10 chętnych osób do przetestowania naszego SPICE.
Chętni niech sie do nas zgłaszają dodając post poniżej i wysyłając do nas email z danymi do wysyłki skrzynkowej, a w tytule wpisując ,,SAMPLE SPICE,,
Oczywiście każdy zgłaszający się jednocześnie deklaruje napisać opinie po testach tutaj na forum.
Czekamy na was.
Piszesz po prostu na meila do Sanda, sklep pyta o nick z forum i szczegóły wysyłki. Zamieszczasz tutaj gotowa recenzje.
Jesli zdazylem poprosilbym o probke, napisalem meila.sandheavens pisze: ↑10 mies. temuWracamy po świetach do pracy i szukamy do 10 chętnych osób do przetestowania naszego SPICE.
Czekamy na was.
Tym testującym polecam zachować ostrożność bo jak sprzęt jest mocny to duży buch potrafi dosłownie zwalić z nóg. Więc polecam mieć łóżko blisko na wszelki wypadek.
testowal ktos? jutro wyplaya nie wiem co mam robic;d
Tym tygodniu wszyscy powinni dostać sample więc na pewno pierwsze recki się pojawią.
kaczor1920, czekamy na te sample chyba w tym tygodniu wpadną chuj wie jak wpadnie od razu ci recke pisze
Witam prosze o probke Spice.
Opinia po testach zostanie dodaana.
Pozdrawiam
Opinia po testach zostanie dodaana.
Pozdrawiam
Pierwsze paczki z samplami zaczely wlasnie docierac. Sprawdzajcie skrzynki
Mam trochę tego. Ile bucha trzymać i jakie chmury łapać jest to dla mnie istotne nie chcę krzywdy sobie zrobić a mieć dobrą fazę
Rogalx4, ciężko stwierdzić nikt nie palił tego nowego jeszcze zacznij od dupki mały buch i zobaczysz jak. Klepie lub cały cybuch z tytoniem, jakby mi wpadły już te sample to bym Bil dzidę bez pierdolki cała ale tolerke mam a tobie radzę jak mówiłem zacznij od dupki i mały buszek