Ostatni post z poprzedniej strony:
Chyba trzeba wyglądać jak ostatni ćpun i zachowywać sie nerwowo żeby ktoś cie przeszukiwał gdziekolwiek... Ja działam tyle lat i kręce się wszędzie i jakoś nikt mnie nigdy nie przeszukiwał. Kwestia odpowiedniego mindsetu którego ci brakowało.Holenderski ban na RC
Holenderski ban na RC
Dobrze piszesz, po prostu zachowywac sie normalnie i zadnego problemu nie bedzie. Jesli ktos bedzie nerwowo zachowywal sie to wiadomo ze ma cos za uszami. Z czasemkazdy sie nauczy odpowiedniego podejscia.
Holenderski ban na RC
Mnie też nikt nie pyrał, ale zawsze zachowuje się spokojnie i nie rzucam się w oczy. Ot normalny chłopaczyna.
Holenderski ban na RC
Ziobry juz nie ma. Teraz bodnar zrobi nowe porządki a Ziobro za karę ma raka krtani. Za tych wszystkich jaraczy zioła którzy za parę gram stracili pare lat życia w z.k. albo w areszcie.bilo pisze: ↑10 mies. temuw holandii to nie kwestia legalnośći tylko zwykłego człowieczeństwa. Czym grozi 25 latek z 0,5g koki w kieszeni czy z 5g marihuany?(edit, sorry za fail.) ''wiatraki'' same znalazły na to odpowiedz. W przeciwieństwie do Polskiej Policji która widząc 0,1g marihuany oczekuje zdania prokuratora a najlepiej to i ministra Ziobro Zapraszam tu wszystkich jak chcecie zapomnieć o fiskaniu bo szliście o 19:00 w kapturze
Czyżby karma istniała?
Holenderski ban na RC
Nikomu źle nie życze, nawet tym najgorszym wrogom ludzkości ale w tym konkretnym przypadku karma mogła się troszke zdenerwować
Swoją drogą ciekawe od czego tego raka krtani ma... Niektórym to wolno więcej niż innym taki mamy klimat.
Swoją drogą ciekawe od czego tego raka krtani ma... Niektórym to wolno więcej niż innym taki mamy klimat.
Holenderski ban na RC
Może i karma wraca ale ja to akurat z takich ludzi jestem że wrogowi nawet nie życzę źle
Holenderski ban na RC
Bede sie smial jak jeszcze okaze sie ze coffeshopy zbanuja w Holandii to nie idzie w dobra strone
Holenderski ban na RC
No niestety taka jest wypadkowa działań ze strony Holandii. Nic na to nie poradzisz, trzeba się dostosowac do nowych warunków.