Ostatni post z poprzedniej strony:
Szybka dostawa. Fajne gratisy . Dobre sorty. PolecamBolchemist.eu - opinie i recenzje o sklepie
Profil sklepu: BOLCHEMIST_EU
Bolchemist.eu - opinie i recenzje o sklepie
Poraz kilkadziesiąty zamówienie cacy fajnie jakby większy wybór benzo byl no i 4CMC i 4MMC.
Chociaż i tak sie ciesze ze jest caly czas 4CMC a ostatnio doszło 4MMC wiec nie mam na co narzekać.
Chociaż i tak sie ciesze ze jest caly czas 4CMC a ostatnio doszło 4MMC wiec nie mam na co narzekać.
Z Bolkiem problemów nie ma. Asotyment też jak najbardziej szeroki jak na obecne czasy.
I'm still not able to connect to the store still get a bad gateway error message
1-szy to raz zamowilem O-PCE od Bolka bardzo ciekawi mnie ten specyfik o ktorym malo kto wgl tu pisze. Ale nadrobiłem brakującą wiedze.
Czekam na powrot Flu-Alprazolamu
Czekam na powrot Flu-Alprazolamu
Doszło to co miało dojść czyli wielki plus dla sklepu.
Przydałoby się więcej benzo w ofercie. Osobiście najlepiej bym widział coś mocnego jak flu-alprazolam 1mg. Wyspać się można było po tym przepięknie. Do celów rekreacyjno-odpoczynkowych jednak etizolam 2mg chybai tak najlepszy.
Przydałoby się więcej benzo w ofercie. Osobiście najlepiej bym widział coś mocnego jak flu-alprazolam 1mg. Wyspać się można było po tym przepięknie. Do celów rekreacyjno-odpoczynkowych jednak etizolam 2mg chybai tak najlepszy.
Xeno, mogłbyś wytłumaczyć mi ostatni poziom płatności mam już walute w portfelu ale jedyne co dostałem od bolka to qr a w przelewie w zakładce pay na binance trzeba ID albo email nie rozumiem co dalej
93Patison93, zalezy od dawki ale tez i od sortu. Ten od Bolka mnie zaskoczyl bo wydawalo mi sie ze jestem juz wyjadaczem i dwa male sniffy bez tolerki zabraly mnie daleeeeeeko
Najpierw mega zwidy, umysl podpowiada Ci zupelnie cos innego niz faktycznie widzisz, dzwieki zupelnie inne.
Natomiast jak poprawilem to poczulem pierwszy raz w zyciu dysocjacje tak mocna ze zastanawialem sie co sie dzieje czy ja ogladam film, czy to jest wlasnie zycie, czy moze sen. Bardzo sie tego wystraszylem i sila woli na chwile udalo mi sie jakby wrocic do ciala ale to nie trwalo zbyt dlugo bo wysylalo mnie w podroz znow. Tak tez wylatywalem i wracalem kilka razy az w koncu stwierdzilem, ze nie warto ale chyba cos ta wola powrotu zepsulem bo magia nie wrocila. Ciekawe jednak przezycie
Najpierw mega zwidy, umysl podpowiada Ci zupelnie cos innego niz faktycznie widzisz, dzwieki zupelnie inne.
Natomiast jak poprawilem to poczulem pierwszy raz w zyciu dysocjacje tak mocna ze zastanawialem sie co sie dzieje czy ja ogladam film, czy to jest wlasnie zycie, czy moze sen. Bardzo sie tego wystraszylem i sila woli na chwile udalo mi sie jakby wrocic do ciala ale to nie trwalo zbyt dlugo bo wysylalo mnie w podroz znow. Tak tez wylatywalem i wracalem kilka razy az w koncu stwierdzilem, ze nie warto ale chyba cos ta wola powrotu zepsulem bo magia nie wrocila. Ciekawe jednak przezycie
Dysocjanty podobno dają mega tripy, ale jakoś ich się boję.