Ostatni post z poprzedniej strony:
To dobrze bo od tego jest. Enzochem, co jest chorego w tym że libi wywala?Enzo-chem.cc - opinie i recenzje o sklepie
Profil sklepu: Enzochem
Enzo-chem.cc - opinie i recenzje o sklepie
Ja jestem chory. O niczym innym nie myślę od paru godzin jak o dobrej wąskiej i spotkaniu z dobrą kształtną na hotelu ajj
Testował ktoś ostatnio 3cmc moon i mógłby powiedzieć coś więcej o profilu działania (eufo/speed)?
Spoko towar. Jakoś tak 40/60. Ale libido @up
Odszukaj mój post to zrozumiesz.
Odszukaj mój post to zrozumiesz.
Jakie dawki stosujecie ?
Dodano po 4 minutach 43 sekundach:
Ja mam takie mysli caly czas do tego nie musi byc hotel i nie musi byc ksztaltna
Elo mordy testował ktoś to 3cmc snow bo nie wiem czy zamawiac
Ostatnio testowałem 3CMC- ICE i ICE CRISTAL -> oba bardzo fajne, jeden bardziej piekł w nos, ale niestety nie pamiętam który.
teraz czekam na gołębia z CRISTAL i SNOW- czy możesz więcej coś napisać jak ten 3CMC-SNOW? czym różni się od innych 3cmc?
Ja początkiem roku testowałem a odczynniki u V się raczej nie zmieniają. Był delikatnie lżejszy w działaniu niż CRYSTAL, na pewno wchodził łagodniej i płynniej i mniej drapał.
Aktualnie czekam na gołębia z CRISTALem bo to TOP 1 u Enzochem
sprzet kozak wpierodlilem z poltora gieta szczorow od 17 do 7 rano walac wóde i trzymało wróciłem do domu z rara i usnąłem napoczatku euforia a pozniej speed lekki ziomki wpierdalali ze mną mowili ze spoko
Bardzo dobry sklep polecam Wszystko sprawnie jak w Szwajcarskim zegarku
(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)
Ten post ma wysoką reputację.
Jakby porownac enzo z sklepem allegro to by mial note 5/5