Odstawka po 2 latach

Sprawdzone metody na regenerację organizmu oraz dyskusje na temat szkodliwości RC.
Status:
XxSamuraj
Sniffiarz
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 5

Odstawka po 2 latach

Nieprzeczytany post autor: XxSamuraj » 1 miesiąc temu

Ostatni post z poprzedniej strony:

Szacun, Kinga. Mało kto ma tyle siły, żeby samemu z tym zawalczyć. Dobrze, że się dzielisz doświadczeniem – może komuś to naprawdę pomoże. Trzymaj się i oby tak dalej,

Status:
Secure
Szczur
Newbie
Reputacja: 1

Odstawka po 2 latach

Nieprzeczytany post autor: Secure » 1 miesiąc temu

Ich kann aus eigener Erfahrung sagen RC‘s sind nicht gut für adhs Behandlung. Ich selbst habe einen krassen Absturz und erhole mich jetzt erst langsam wieder davon -seit Anfang 2024. Wenn du entgiften willst geh zum Arzt alles andere ist ein Teufelskreis. Ich habe erst 6 Monate Drogenterapie Stationär gebraucht um zu verstehen was passiert ist. Wenn ich lese das du Kristalle dabei hast weis ich das du drauf und dran bist gerade alles zu verlieren weil du Angst vor dem Schritt hast zum Arzt zu gehen und deine Sucht einzugestehen. Das ist wirklich meine Eigene Erfahrung und ich versuche dich vor der Hölle die ich durchmachen musste zu bewahren. Arzt - Suchttherapie - ADHS Behandlung das sind die Schritte die helfen alles andere ist Absturz - ach und ja ich bin damals abgestürzt weil ich Ritalin Ersatz gebraucht habe und komplett auf cathinone hängen geblieben bin. Und ja ich komme mittlerweile klar und es läuft auch mit Substanzen wie a-pvp rund ohne Psychosen oder verpasste Termine und alles was dazugehört bei der Sucht. Leider gibt es bei uns adhs Menschen keine Abkürzung also erspar dir weiteren abfuck und GEH ZUM ARZT !

Status:
Magikarp
B-K Zwierz
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 235

Odstawka po 2 latach

Nieprzeczytany post autor: Magikarp » 1 miesiąc temu

Secure, Co do tego chyba każdy zdrowo myślący człowiek nie ma wątpliwości, że przy ADHD to tylko i wyłączenie konsultacja z lekarzem.
Obrazek

Status:
jarzebinka
Szczur
Użytkownik

Odstawka po 2 latach

Nieprzeczytany post autor: jarzebinka » 1 miesiąc temu

Magikarp, dokładnie

Status:
XxSamuraj
Sniffiarz
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 5

Odstawka po 2 latach

Nieprzeczytany post autor: XxSamuraj » 1 miesiąc temu

Dokładnie, przy ADHD lepiej nie kombinować na własną rękę. Konsultacja z lekarzem to jedyny sensowny kierunek.

Status:
Boss
Wynalazca NZT
Boss
Reputacja: 3238

Odstawka po 2 latach

Nieprzeczytany post autor: Boss » 1 miesiąc temu

Jeśli choruje ktoś na ADHD to jedynie lekarz nic na własną rękę. ;)
(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)

Status:
jessi
Ssak
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 3

Odstawka po 2 latach

Nieprzeczytany post autor: jessi » 1 tydzień temu

niestety ale leki na adhd wiążą się często z wieloma skutkami ubocznymi dlatego warto z lekarzem dobrać ten odpowiedni pod siebie

Status:
Mirabelka
Dopaminator
Awatar użytkownika
Newbie
Reputacja: 180

Odstawka po 2 latach

Nieprzeczytany post autor: Mirabelka » 1 tydzień temu

Rogalx4, czytaj wpis Secure, powyzej, rozpoczynajacy sie od "Z własnego doświadczenia mogę powiedzieć, że RC nie są dobre w leczeniu ADHD..."
mam nadzieje, ze zrozumiesz, ze mieszanie RC, Mj i lekow psychotropowych nie jest dobrym rozwiazaniem. zycze udanego miesiecznego detoxu. chociaz powinien on trwac w twoim przypadku chyba wiecznie ; )

Status:
Bruce
Wściekły wąż
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 270

Odstawka po 2 latach

Nieprzeczytany post autor: Bruce » 1 tydzień temu

Mirabelka, Ja tutaj sie z toba zgadzam i powtorze to 100x na tym forum albo sie bawimy albo leczymy innej drogi nie ma

Status:
Mirabelka
Dopaminator
Awatar użytkownika
Newbie
Reputacja: 180

Odstawka po 2 latach

Nieprzeczytany post autor: Mirabelka » 1 tydzień temu

Bruce, to prawda. kazdy ma swoje podejscie do zycia. i moze z nim robic co mu sie zywnie podoba. najbardziej mnie jednak wkurza publikowanie tutaj tekstow w rodzaju: "RC sa moim lekiem na ADHD" i wychwalanie sie ile to gram "zjadlo" w weekend plus jakie leki sie lyka.

Status:
GreenVibe
Szczur
Newbie
Reputacja: 2

Odstawka po 2 latach

Nieprzeczytany post autor: GreenVibe » 1 tydzień temu

Dokładnie, każdy ma swoje podejście i robi, co chce.

Status:
Champion63
B-K Zwierz
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 154

Odstawka po 2 latach

Nieprzeczytany post autor: Champion63 » 4 dni temu

Mirabelka pisze:
1 tydzień temu
Bruce, to prawda. kazdy ma swoje podejscie do zycia. i moze z nim robic co mu sie zywnie podoba. najbardziej mnie jednak wkurza publikowanie tutaj tekstow w rodzaju: "RC sa moim lekiem na ADHD" i wychwalanie sie ile to gram "zjadlo" w weekend plus jakie leki sie lyka.
Akurat tego to i ja nie popieram. Lubię wolność, ale odpowiedzialność też jest ważna. Lubię się zabawić, ale nie lubię się upodlić. Tak już mam , dlatego tak dobrze funkcjonuję :)

Status:
Hedonist
Sniffiarz
Awatar użytkownika
Użytkownik

Odstawka po 2 latach

Nieprzeczytany post autor: Hedonist » 3 dni temu

Dokładnie, każdy ma prawo do swoich wyborów, ale dzielenie się ilościami i kombinacjami leków/RC może wprowadzać w błąd lub kusić mniej doświadczonych użytkowników. Wolność jest spoko, ale odpowiedzialność powinna iść w parze fajnie się bawić, ale bez ryzykowania zdrowia.

Status:
Bruce
Wściekły wąż
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 270

Odstawka po 2 latach

Nieprzeczytany post autor: Bruce » 2 dni temu

Hedonist pisze:
3 dni temu
Dokładnie, każdy ma prawo do swoich wyborów, ale dzielenie się ilościami i kombinacjami leków/RC może wprowadzać w błąd lub kusić mniej doświadczonych użytkowników. Wolność jest spoko, ale odpowiedzialność powinna iść w parze fajnie się bawić, ale bez ryzykowania zdrowia.
O chlopie dobre slowa nawet ja mam respekt i mieszac nigdy nie mieszam