Ostatni post z poprzedniej strony:
ksz ksz blacksheeping, szefie zerkjnij w wolnej na meiall, bo dziwne rzeczy się zadziały - możliwe że nie swoją paczkę dostałem xDDodano po 21 minutach 10 sekundach:
AHXONHVIM o to zamowienie mi chodzi
Profil sklepu: blacksheeping
Ostatni post z poprzedniej strony:
ksz ksz blacksheeping, szefie zerkjnij w wolnej na meiall, bo dziwne rzeczy się zadziały - możliwe że nie swoją paczkę dostałem xD10 gram w jeden weekend? wow, wyglodnialy jestes po tym detoksie
Sertielek pisze: ↑1 miesiąc temuPo 6 dniach od zamówienia dotarła do mnie jego część, co jest pozytywnym zaskoczeniem, bo już nastawiałem się na dłuższy czas oczekiwania zważywszy na ostatnie relacje![]()
Rivotril oryginalnie zapakowany, zawartość w pełni zgodna z informacjami na stronie
Na apihp dalej czekam
JEYOFGZMIniko222222 pisze: ↑2 tyg. temuAnyone else have parcels getting "stuck" at the courier they use?
Apperently the shop doesn't care about it. Never replied to me, asking if they could help me with my last order "vanish".
Albo jakis mocny zawodnik lub tez opcja ze nie zjadal sam
They answer, it took few days but I got all info and the package had left pretty much after I paid for the stuff.niko222222 pisze: ↑2 tyg. temuSertielek pisze: ↑1 miesiąc temu
6 days after ordering, I received part of it, which is a positive surprise, because I was expecting a longer wait considering recent reports![]()
Rivotril in original packaging, the contents fully consistent with the information on the website.
I'm still waiting for apihp
I still have zero reaction from the shop. All emails are ignored. No reaction at all. They just don't care.
I wait weeks now for a reply.Mirabelka pisze: ↑2 tyg. temuqsr1, w Polsce mielismy "dlugi weekend", wiec sklep mial prawdopodobnie przerwe. musisz wykazac troche cierpliwosci. status powienien zmienic sie na dniach. sklep odpowiada na emaile zwykle tylko na poczatku tygodnia. niekiedy musisz na odpowiedz poczekac dluzej - tak tutaj juz jest![]()