Ten post ma wysoką reputację.
Mirabelka pisze: ↑5 mies. temu
spamowanie w watku o rangach jest niesmaczne ;(
Granice smaku określają pewne "nieustalone ramy" zachowania użytkowników, ich merytoryczny styl bycia i wkład w forum, który nie zawsze jest akceptowalny dla innych. Ważne że dla Nas jest po prostu niekonwencjonalny i zwracający uwagę. Także nie ma jakochkolwiek norm. Uwierz na słowo moderatorzy mają ogrom pracy aby niekiedy wyłapać takie "ancymonki" które dają przypływ pozytywnej energii.
KotPerski pisze: ↑5 mies. temu
Ja ostatnio jestem grzeczny nie prosze ale jakbym zostal zauwazony i doceniony ranga specjalna to byloby milo
Jestem skłonna poprzeć Twoje starania. Widzę niebanalny progres. A styl "bycia i obycia" wpisuje się w szukanie tego złotego runa.
Także proszę
KotPerski, skontaktuj się z
Sergiusz, gdzie ustalicie p2p szczegóły.
Mirabelka, Kilkukrotnie też zastanawiałam się także nad Twoim awansem na chociażby usera, ale odkąd prowadzisz prywatną wojenkę z
Rogalx4, i wzajemnie traktujecie się jak szambonurki to odstąpiłam od tej decyzji. Jestem niemalże w 100% pewna iż musisz na to niewątpliwie zasłużyć.
A
KotPerski, jak najbardziej mimo stricto swojego ostro niekonwencjonalnego zachowania dostał ode mnie poparcie.