Ostatni post z poprzedniej strony:
Ktoś może coś powiedzieć o aktualnym sorcie tej "trójki" ?3-CMC CHAMPAGNE HQ Enzo-chem.cc - opinie, recenzje, działanie, opis
Profil sklepu: Enzochem
3-CMC CHAMPAGNE HQ Enzo-chem.cc - opinie, recenzje, działanie, opis
Dajcie proszę info czy obecny sort podbija libido i czy da się podnieść żołnierza.. czy jest duża chcecie na dorzutki..
Ostatnio miałem Perla i euforia była całkiem niezła a chęć na dorzutki bardzo wysoka
Ostatnio miałem Perla i euforia była całkiem niezła a chęć na dorzutki bardzo wysoka
z tego co widze po opiniach to chyba jeden z najlepszych odczynnikow u enzo
jesteś w stanie napisać coś więcej?nocnysygnal pisze: ↑4 mies. temuNo w sumie mógłbym się pod tym podpisać.
tester69,
Jakiś czas temu wydawałem opinie tego odczynniku, w tym dziale.
Odcznnik jak najbardziej aktywny, libido podbija ale nie jakoś mocno, da się pobzykac bez problemu. Nie ma dużego problemu z hamulcem, Choć z każdym jest inaczej, jeżeli już to mnie pomaga ketrel.
To jest TOP u enzo. Daje tak 50/50 euf/speed, Choc wygląd odczynnikow nie jest taki jak u konkurencji.
Jeżeli chcesz żeby szybko gołąb dotarł i byl zadowolony z zakupów to raczej tylko ten odczynnik zrobi dobra robotę.
Jeżeli szukasz typowo libido ++++++ to 3mikro od konkurencji ale czas oczekiwania jest ciut dłuższy, szczera opinia odemnie mam nadzieję że wystarczy
pozdro
Jakiś czas temu wydawałem opinie tego odczynniku, w tym dziale.
Odcznnik jak najbardziej aktywny, libido podbija ale nie jakoś mocno, da się pobzykac bez problemu. Nie ma dużego problemu z hamulcem, Choć z każdym jest inaczej, jeżeli już to mnie pomaga ketrel.
To jest TOP u enzo. Daje tak 50/50 euf/speed, Choc wygląd odczynnikow nie jest taki jak u konkurencji.
Jeżeli chcesz żeby szybko gołąb dotarł i byl zadowolony z zakupów to raczej tylko ten odczynnik zrobi dobra robotę.
Jeżeli szukasz typowo libido ++++++ to 3mikro od konkurencji ale czas oczekiwania jest ciut dłuższy, szczera opinia odemnie mam nadzieję że wystarczy
Dość czyste wejście i bardziej euforyczny profil niż wiele obecnych batchy 3-CMC. Działanie jest bardziej „socjalne” i mniej chaotyczne.
Czołem Misie Kochane.
Zamówiłem Szampana dla odmiany bo zawsze leci Cristal.
Tolerkę mam trochę wyexpioną, wiec zrobiony został pas taki sam jaki w przypadku Cristala.
I powiem wam… Bardzo aktywny Szampan
Zgniotło mnie jak peta, a morda w lustrze wyglądała jak po udarze.
Ale wszytko ze mną OK, nie martwcie się
Libido poszło w turbo. Oj oj.
Polecam na sexy.
Zamówiłem Szampana dla odmiany bo zawsze leci Cristal.
Tolerkę mam trochę wyexpioną, wiec zrobiony został pas taki sam jaki w przypadku Cristala.
I powiem wam… Bardzo aktywny Szampan
Zgniotło mnie jak peta, a morda w lustrze wyglądała jak po udarze.
Ale wszytko ze mną OK, nie martwcie się
Libido poszło w turbo. Oj oj.
Polecam na sexy.
Przy podaniu iv na oko 200-300 mg jest takie miłe "przytulanie" kto cykal to wie ocb. Kamienie ładne, duże. Polecam szczura podszedł bardziej niż 3cmc cristal hq. To moja subiektywna opinia. Nie róbcie tego w domu jak nie jesteście zaprawieni. Pozdrawiam całe forum i prezesa enzo.
Tez wole champana zamiast krysztaluDoktor77777 pisze: ↑3 mies. temuPrzy podaniu iv na oko 200-300 mg jest takie miłe "przytulanie" kto cykal to wie ocb. Kamienie ładne, duże. Polecam szczura podszedł bardziej niż 3cmc cristal hq. To moja subiektywna opinia. Nie róbcie tego w domu jak nie jesteście zaprawieni. Pozdrawiam całe forum i prezesa enzo.
Ja mam podobnieBruce pisze: ↑3 mies. temuTez wole champana zamiast krysztaluDoktor77777 pisze: ↑3 mies. temuPrzy podaniu iv na oko 200-300 mg jest takie miłe "przytulanie" kto cykal to wie ocb. Kamienie ładne, duże. Polecam szczura podszedł bardziej niż 3cmc cristal hq. To moja subiektywna opinia. Nie róbcie tego w domu jak nie jesteście zaprawieni. Pozdrawiam całe forum i prezesa enzo.
Witajcie,
3CMCHAMPAGNE od ENZO
To jest bardzo dobre, suche kryształy, bardzo twarde ciężko rozkruszyć większe egzemplarze, ale warto się przyłożyć bo chwilę po można układać elementarz zdarzeń.
Bardzo przyjemna stymulacja z euforia i libido wystrzeliwanym w górę, coraz wyżej i bardziej.
Clear-head i taki stan właśnie otulenia przez danych produkt. Można czuć się zaopiekowanym przez ten odczynnik we właściwy sposób i zadowalający.
Polecam, lepsze od CRISTAL i od POWDER.
3CMCHAMPAGNE > POWDER > CRISTAL.
obecnie moim zdaniem.
aaaa zdjęcia nie dam, bo nie, ale wygląda dużo lepiej, pobierać, przekonajcie się sami.
Top of the top,
Order Ya Maker.
Jak aktualny sort,nadal dobry?
średni- zwykly dziwny speed ,bez zadnej wyraźnej euforii.. :////
Ostatnie trójki u enzo coś nie udane partie
Do mnie właśnie leci to jak przetestuje to napisze co i jak.