Ostatni post z poprzedniej strony:
Dobra dostałem
Profil sklepu: sandheavens
Ja miałem to MD PHP jakoś dwa miesiące temu i nie mogę narzekać moc na średnim poziomie, ale to akurat na plus jeżeli chodzi o mnie. Sam też pisałem że nie ma wątku o MD PHP. Może ktoś z moderacji otworzy wątek.signal2noise pisze: ↑3 dni temuHang on a minute, did I just see MDPHP is available in the store? Is this true?
Has someone tried it? Why no thread about it?
So many questions![]()
Nie jestem pewien, jakie MDPHP próbowałeś wcześniej, ale to zdecydowanie największa porażka ze wszystkich, które kiedykolwiek testowałem. Niemożliwe jest nie spalić tego, jeśli chcesz to wapować (temp-controlled e-nail). A efekty są mizerne.pabianos pisze: ↑1 dzień temuJa miałem to MD PHP jakoś dwa miesiące temu i nie mogę narzekać moc na średnim poziomie, ale to akurat na plus jeżeli chodzi o mnie. Sam też pisałem że nie ma wątku o MD PHP. Może ktoś z moderacji otworzy wątek.signal2noise pisze: ↑3 dni temuHang on a minute, did I just see MDPHP is available in the store? Is this true?
So many questions![]()
podaj tutaj numer swojego zamowienia i poczatek adresu email bez miejsca po znaku @Wiraszka pisze: ↑1 dzień temu@sandheavens, chyba trzeba odpuścić temat bo widzę że dalej zero odzewu. Pisanie tutaj,na e-mail, za pomocą formularza kontaktowego na stronie dalej 0 odzewu. Zamówienie złożone miesiąc temu wysłane 1*.07 dalej zero informacji !!! Nie polecam!!! Pieniądze wyrzucone w błoto !! Bo jak widać ostatnim czasem wszyscy mają problem jak nie 2 miesiące oczekiwania , to złe zamówienie itp itd można by wymieniać w nieskończoność !
przypomnij numer swojego zamowienia, rozwiaze sprawe do konca weekenduTjlnl pisze: ↑1 dzień temuNie jestem pewien, jakie MDPHP próbowałeś wcześniej, ale to zdecydowanie największa porażka ze wszystkich, które kiedykolwiek testowałem. Niemożliwe jest nie spalić tego, jeśli chcesz to wapować (temp-controlled e-nail). A efekty są mizerne.pabianos pisze: ↑1 dzień temuJa miałem to MD PHP jakoś dwa miesiące temu i nie mogę narzekać moc na średnim poziomie, ale to akurat na plus jeżeli chodzi o mnie. Sam też pisałem że nie ma wątku o MD PHP. Może ktoś z moderacji otworzy wątek.signal2noise pisze: ↑3 dni temuHang on a minute, did I just see MDPHP is available in the store? Is this true?
So many questions![]()
Na dodatek Sand nadal nie odpowiedział na moje pytanie, mimo mojej prośby, żeby przeczytał korespondencję mailową. Gdzie wyraźnie widać, że chodzi o nieprawidłową dostawę towaru. On nawet zaakceptował wniosek o zwrot na podstawie tego, że zwrócę produkt (co uważam za bardzo dziwne, biorąc pod uwagę, że nie mówimy tu o zwykłych artykułach gospodarstwa domowego). Ale potem cykl się powtarza. Stąd oskarżam go o to, że po prostu używa skryptu AI do odpowiadania na maile, mając nadzieję, że ludzie w końcu się poddadzą..... smutny stan rzeczy, jeśli mam być szczery.