Latest post of the previous page:
To potem napisz ile ci leciało.PixelDreamerr wrote: ↑1 month agoNo 7 dni to dość fajnieMam nadzieje ze mój tez tyle będzie leciał.
Shop Profile: 3mmc4cmc
Latest post of the previous page:
To potem napisz ile ci leciało.PixelDreamerr wrote: ↑1 month agoNo 7 dni to dość fajnieMam nadzieje ze mój tez tyle będzie leciał.
Dalej tak samo dobry
Potwierdzam, ten najnowszy kryształ to odlot. Wjechała bombka na pusty żołądek i po jakichś 20 minutach rozlało się idealne, ciepłe ciarki po całym ciele. Banan na twarzy od ucha do ucha, wyostrzenie kolorów i muzyka wchodziła tak genialnie, że dosłownie nosiło po pokoju.
No ładnie zachęciłeś a właśnie zapas mi się kończy to pewnie wleci przy nowym zamówieniu do mojego laboratorium.ThunderHawk wrote: ↑1 week agoPotwierdzam, ten najnowszy kryształ to odlot. Wjechała bombka na pusty żołądek i po jakichś 20 minutach rozlało się idealne, ciepłe ciarki po całym ciele. Banan na twarzy od ucha do ucha, wyostrzenie kolorów i muzyka wchodziła tak genialnie, że dosłownie nosiło po pokoju.
Trzymało ze 2-3 godziny czystej, zajebistej euforii i natłoku pozytywnych myśli, bez chamskiego ciśnienia na sercu i bez zamulenia.