Fioletowe Instagramy

Tabletki, pigułki, kapsułki, pills - opinie, recenzje, przepisy, informacje.
Status:
Quic27
Szczur
Newbie
Autor tematu
Reputacja: 1

Fioletowe Instagramy

Nieprzeczytany post autor: Quic27 » 2 tyg. temu

Siemanko! Ostatnio rozmawiałem ze starymi znajomymi o grubych pigułach i naszła mnie rozkmina na temat jednych z najgłośniejszych kółek ostatnich lat fioletowych Instagramów.

Kojarzycie te kwadratowe/prostokątne potwory z logo popularnej apki? Przetestował to ktoś z Was w ostatnich miesiącach albo pamięta jeszcze stare, mocne batche?

Status:
Mazur2137
Ssak
Newbie
Reputacja: 2

Fioletowe Instagramy

Nieprzeczytany post autor: Mazur2137 » 2 tyg. temu

O panie, aż mi się łezka w oku kręci na wspomnienie tamtych lat.
Te kwadratowe skurczybyki miały taką moc, że jak ktoś bezmyślnie wrzucił całą sztukę na raz, to w najlepszym wypadku zbierał szczękę z podłogi.

Status:
XxSamuraj
Narkotykacz
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 18

Fioletowe Instagramy

Nieprzeczytany post autor: XxSamuraj » 2 tyg. temu

Oryginalne holenderskie matryce z tym wzorem wypluwały kółka naszprycowane często grubo ponad 250-300 mg czystego MDMA.

Status:
pustynnycien
Dyso-sensei
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 15

Fioletowe Instagramy

Nieprzeczytany post autor: pustynnycien » 1 dzień temu

Pamiętam, jak wrzucało się zaledwie połówkę i to w zupełności wystarczało, żeby przeżyć absolutnie zajebistą noc z uśmiechem od ucha do ucha. Piękne czasy.

Status:
SilentNova
Dyso-sensei
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 13

Fioletowe Instagramy

Nieprzeczytany post autor: SilentNova » 1 godz. temu

Quic27 pisze: ↑
2 tyg. temu
Siemanko! Ostatnio rozmawiałem ze starymi znajomymi o grubych pigułach i naszła mnie rozkmina na temat jednych z najgłośniejszych kółek ostatnich lat fioletowych Instagramów.

Kojarzycie te kwadratowe/prostokątne potwory z logo popularnej apki? Przetestował to ktoś z Was w ostatnich miesiącach albo pamięta jeszcze stare, mocne batche?
prawda jest taka, że w dzisiejszych czasach kolor czy logo na pigułach totalnie nic nie znaczy.