Ostatni post z poprzedniej strony:
Did they raise the minimum order limit again? The site says 375 euros minimum, it's a shameChemcentrum.nl - opinie i recenzje o sklepie
Profil sklepu: ChemCentrum
Chemcentrum.nl - opinie i recenzje o sklepie
Dodałbym jeszcze, że:
W każdym razie, w przypadku jakichkolwiek opóźnień mile widziany byłby wpis wyjaśniający sytuację.
Pomogłoby to uspokoić użytkowników, którzy czekają już od dłuższego czasu
Added in 2 minutes 24 seconds:
W każdym razie, w przypadku jakichkolwiek opóźnień mile widziany byłby wpis wyjaśniający sytuację.
Added in 2 minutes 24 seconds:
Wygląda na to, że wszyscy tu trochę czekamy; moje zamówienie nie zostało jeszcze zrealizowane, a minęły już prawie dwa tygodnie. Nawet uwzględniając weekend, to sporo czasu, ale myślę, że najlepiej uzbroić się w cierpliwość i poczekać do przyszłego tygodniagacykcygan pisze: ↑5 dni temuPo to klient płaci 50 zł za wysyłkę,i po to rzuciłem za zamówienie 500 zł górki żeby wszystko szlak trafił bo w sobotę wracam do Niemiec z urlopu.Zero kontaktu i jutro mija 6 dzień czekania....
Tylko że ja nie mam zaufanej osoby która by mogła to odebrać jeżeli mnie nie będzie
jakie macie informacje o przesyłce, w przygotowaniu czy shipped ?
ja mam status 'przygotowanie w toku' od tygodnia i zero odpowiedzi na moje pytania przez każdą podaną drogę kontaktu
Tud valaki valami informaciot? 9 napja varok, eddig még nem történt ilyen. Mindig innen rendelek
U mnie już jest opłacało się czekać tyle powiem na razie. Niedługo zdam relacje każdego produktu z osobna
"...Jazda, jazda, jazda! już jest jasno!.."
lucannone pisze: ↑4 dni temuDodałbym jeszcze, że:
Added in 2 minutes 24 seconds:Wygląda na to, że wszyscy tu trochę czekamy; moje zamówienie nie zostało jeszcze zrealizowane, a minęły już prawie dwa tygodnie. Nawet uwzględniając weekend, to sporo czasu, ale myślę, że najlepiej uzbroić się w cierpliwość i poczekać do przyszłego tygodniagacykcygan pisze: ↑5 dni temuPo to klient płaci 50 zł za wysyłkę,i po to rzuciłem za zamówienie 500 zł górki żeby wszystko szlak trafił bo w sobotę wracam do Niemiec z urlopu.Zero kontaktu i jutro mija 6 dzień czekania....
dokładnie, to by uspokoiło spore grono klientów, którzy czekają i ufają i po ludzku ze zwykłej uczciwości do klienta by wypadałoby nas poinformować co i jak,
bo co innego brak kontaktu i informacji i nic nie wiadomo, a co innego wiadomość, ze wysyłka się opóźni i wtedy kazdy na spokojnie sobie czeka az ptaszek przyleci z lekka obsuwą
Dla mnie sklep jeden z lepszych warto czasem poczekać dłużej na pakę ale generalnie zawsze wszystko wychodzi pięknie bez zastrzeżeń
(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)
Wrzuce fote zapasu jaki mi centrum dostarczyło.
- Załączniki
-
- All.jpg (103.25 KiB)
"...Jazda, jazda, jazda! już jest jasno!.."
Moja dotarła wczoraj po południu. Chłopaki do formy wracają bo paczka 4 dni i u mnie.
- Załączniki
-
- pent.jpg (1.12 MiB)
-
- hex.jpg (1007.37 KiB)
-
- pack.jpg (1.95 MiB)
Jaka radość w mej duszy została poczyniona jak zaprzyjaźniony wikary odebrał dla mnie przesyłkę. Parafia w dzisiejszy świąteczny wieczór będzie przeprowadzała testy.
Według informacji jakie dotarły do biskupiej ambony jest to już ten nowy NEP EMPEROR.
Pan z Wami.
Według informacji jakie dotarły do biskupiej ambony jest to już ten nowy NEP EMPEROR.
Pan z Wami.
Anus Domini
Dobry wieczór
Witamy w niedzielę. Ze względu na nawał pracy byliśmy mniej dostępni ale już do Was wracamy. Prosimy cierpliwie obserwować zmiany w statusach swoich zamówień. Do niektórych z Was paczki już dotarły, a pozostałe są w drodze i wkrótce możecie się spodziewać swoich zamówień. Przepraszamy za małe opóźnienia, prosimy o cierpliwość i wkrótce każdy otrzyma swoje zamówienie.
Życzymy spokojnego wieczoru.
Pozostajemy do dyspozycji,
Brygada chemcentrum.nl
Witamy w niedzielę. Ze względu na nawał pracy byliśmy mniej dostępni ale już do Was wracamy. Prosimy cierpliwie obserwować zmiany w statusach swoich zamówień. Do niektórych z Was paczki już dotarły, a pozostałe są w drodze i wkrótce możecie się spodziewać swoich zamówień. Przepraszamy za małe opóźnienia, prosimy o cierpliwość i wkrótce każdy otrzyma swoje zamówienie.
Życzymy spokojnego wieczoru.
Pozostajemy do dyspozycji,
Brygada chemcentrum.nl
#Chemcentrum, nowy standard w branży RC.