Ostatni post z poprzedniej strony:
Jaké máte zkušenosti s doručením kurýrem v jiné zemi než Polsko?? Všichni tady píšou jen o doručování do schránek v Polsku...Sandheavens.cc - opinie i recenzje o sklepie
Profil sklepu: sandheavens
Sandheavens.cc - opinie i recenzje o sklepie
[email protected]
sorry xd
Dodano po 53 sekundach:
zmienia mi tłumaczenie, z ang. meil na stronie sklepu w zakładce kontakt jest aktualny i działający
sorry xd
Dodano po 53 sekundach:
zmienia mi tłumaczenie, z ang. meil na stronie sklepu w zakładce kontakt jest aktualny i działający
Moje zamówienie z tego poniedziałku ma Shipped - jak zamówienie bylo na paczkomat to oni na maila kod mi wyślą tylko czy na stronce w szczegółach zamówienia tez bedzie?
Czy komuś paczka dotarła kto zamawiał w tamtym tyg? Planowałem robić zamówienie, ale nie wiem czy dojdzie na kolejny weekend.
Dodatkowo które 3cmc lub 4mmc polecacie?
Dodatkowo które 3cmc lub 4mmc polecacie?
Przyjacielu, napisalem do Ciebie wiadomosc jako pierwszy 06.09 zadajac Ci konkretne pytanie i oczekujac na konkretna odpowiedz- od tamtej pory mi nie odpowiedziales, a dodajesz tutaj kolejny post
Mial ktos problem z tym, ze po oplaceniu paczki wyswietlal sie status AWAITING BTC PAYMENT ? od 2 dni mam taki status a jestem pewien, ze zaplacilem odpowiednia ilośc.
Zamówienie JXMIJKFOU do weryfikacji dla sanda
Zamówienie JXMIJKFOU do weryfikacji dla sanda
sandheavens, IJMCKODLB status wysłane ale nie ma numeru do trackingu..
trzy razy zamawiane trzy razy bez problemu transakcja przebiegła czas oczekiwania 5dni roboczych max
Wszystkie pięknie i krótkim czasie więc gorąco polecam vendora pozdrawiam
zamowienie jest nie oplacone
Dodano po 1 minucie 8 sekundach:
dla tej sposobu dostawy, ktory wybrales nie podajemy numerów śledzen