Ostatni post z poprzedniej strony:
Możesz, tez wybrać na paczkomat inpost. Ja tak zrobiłem. Ale dzisiaj to juz raczej kodu nie dostanę.Sandheavens.cc - opinie i recenzje o sklepie
Profil sklepu: sandheavens
Sandheavens.cc - opinie i recenzje o sklepie
Zamówienie złożone na początku tygodnia, do dziś brak kodu, nr zamówienia QHTCLPYKF
It's now 4 days status says shipped. I emailed them to ask tracking number.
I have not tracking number yet
Waiting for it
Order MWYSJDZAJ
I have not tracking number yet
Waiting for it
Order MWYSJDZAJ
u mnie paczka szla 8 dni 3ka chemsex . Oj warto bylo czekac .
Now 6 days labelled as sent but still no track code and no answer to emails
Order MWYSJDZAJ
Order MWYSJDZAJ
Isn't it a bit ridiculous to have to wait two, often three, sometimes even more weeks—usually without getting any reply? I placed my order—I don't know, maybe 8, 10, or 15 days ago, I've lost count (luckily I have orders coming from elsewhere)—and it's been marked as shipped for over a week now (maybe 8 days), yet I still don't have a tracking number. If the status is accurate, the package should have been delivered by now... or perhaps it's already being returned to the sender. I really don't get the logic behind operating this way.
Orer MWYSJDZAJ
Orer MWYSJDZAJ
Zamówienie opłacone 08.09. Brak towaru, brak kontaktu. nr zam WHJNWTEXV
- Załączniki
-
- 20260920_230411.jpg (1.51 MiB)
Ja złożyłem zamówienie 10.09 kolega tydzień później. Gołąb wylądował u niego w gołębniku a mój dalej leci
dostałem wiadomość że do końca tamtego tygodnia ma się u mnie zjawić… napisałem kolejne zapytanie i dostałem odpowiedź że max do dziś powinien dolecieć. Czekam niecierpliwie.nadzieja jeszcze nie przepadła, byłbym szczęśliwi gdyby udało szybko i bez problemu wylądować. nerwy przez to ile to trwa są niesamowite.
dostałem wiadomość że do końca tamtego tygodnia ma się u mnie zjawić… napisałem kolejne zapytanie i dostałem odpowiedź że max do dziś powinien dolecieć. Czekam niecierpliwie.nadzieja jeszcze nie przepadła, byłbym szczęśliwi gdyby udało szybko i bez problemu wylądować. nerwy przez to ile to trwa są niesamowite.
Oczywiście. Napisałem brak kontaktu. To jak miałem się kontaktować?
jpazdzioch, A może zamówiłeś z fake strony o ile się nie myle to jest ich kilka
"...Jazda, jazda, jazda! już jest jasno!.."
zamowienie masz dostarczone w dniu 18.09
Dodano po 59 sekundach:
zamowienie masz dostarczone od wczoraj
Dodano po 35 sekundach:
od wczoraj masz numer sledzenia u siebie w skrzynce