Ostatni post z poprzedniej strony:
Dzięki śliczne za infoSandheavens.cc - opinie i recenzje o sklepie
Profil sklepu: sandheavens
Sandheavens.cc - opinie i recenzje o sklepie
Nie dostałem kodu na maila. I 18 pisałem na co nie otrzymałem odpowiedzi. Jaki sposób rozwiązania problemu?
- Załączniki
-
- 20260922_151339.jpg (2.74 MiB)
R737w, nie nie ma telegram ani whatsappa jeśli zamówiłeś z telegramem albo whatsappem to ci środki przepadły
Dodano po 1 minucie 52 sekundach:
jpazdzioch, ty zamówiłeś przez dobrą stronę bo cię nie zbanowalo pisząc adres url
Dodano po 1 minucie 52 sekundach:
jpazdzioch, ty zamówiłeś przez dobrą stronę bo cię nie zbanowalo pisząc adres url
"...Jazda, jazda, jazda! już jest jasno!.."
Podbijam swoje pytanie- czy po zamówieniu dostaliście od razu numer zamówienia na maila? Wiele osób pyta o wysyłkę podając numer zamówienia a ja do zamówienia z czwartku go nie mam nawet
sandheavens, Could you check the status of order VALBAECLS? I received the code on September 17th, but the order hasn't shipped yet. Thanks.
My pigeon arrived but the seller didn’t put the complete address in.. unfortunately courier won’t deliver until the seller fixes the issue. Which I’m hoping happens sooner rather than later..
Jak na fejkowa strone trafiaja osoby oszukane? Przez wyszukiwarke piszac nazwe sklepu i klikajac na ta oszukancza?
sprawa wyjasniona po odezwaniu sie klienta na nasz email
Dodano po 52 sekundach:
kod odbioru zostal Ci przeslane w niedziele
Dodano po 19 sekundach:
sprawa wyjaniona, nie my tutaj popelnilismy bładAlphaP33VP33 pisze: ↑11 godz. temuMój gołąb dotarł, ale sprzedawca nie podał pełnego adresu... Niestety, kurier nie dostarczy przesyłki, dopóki sprzedawca nie rozwiąże problemu. Mam nadzieję, że stanie się to prędzej niż później...![]()
Dodano po 2 minutach 29 sekundach:
najprosciej by sie czegos dowiedziec o swoim zamowieniu jest wyslanie do nas wiadomosci emailMirusiek11 pisze: ↑3 godz. temuCo się dzieje z tym sklepem też czekam na gołębia na stronie pisze że wysłane a tu zero e-mail nic
Kod zamówienia PCQMOTRBL