Ostatni post z poprzedniej strony:
Według mnie najbardziej wciąga hexen, 4cmc i kanna. Ale z kanną często jest tak, że ktoś ją znienawidzi (jak ja) albo się wciągnie i bedzię jarał ją przez 2 tygodnie dzień w dzień, aż siądzie mu psycha na po którymś razie i ją odstawi. Tak ja to widzę, z własnych doświadczeń i tego co tu wyczytałem.Najbardziej wciągające rc
- Status:
Najbardziej wciągające rc
Kany uzależniają okropnie...
Zawsze byłam przeciwniczką ich, raz się pokusiłam i już tak zostało xd
Zawsze byłam przeciwniczką ich, raz się pokusiłam i już tak zostało xd
Najbardziej wciągające są kanna oraz opio RC, potrafią zniszczyć doszczętnie człowieka :/
Wszystko co "dobre" kiedyś się kończy. Czas odejść od tego snu zwanego RC.
Było miło, poznałem wiele wartościowych ludzi. Jedno mogę powiedzieć wszystkim: Dbajcie o siebie!
Było miło, poznałem wiele wartościowych ludzi. Jedno mogę powiedzieć wszystkim: Dbajcie o siebie!
Napisze coś co sam przeszedłem.
Heksedron, Hexen, Pentedron, alfapvp. W ciągu 1msc od, 1 styczności z tych "gówien" stoczyłem się.
Psychicznie jak i fizycznie. Najdłuższy ciąg jaki doświadczyłem, to ppnad 115h bez snu gdzie w miedzy czasie chodziłem do szkoly.
Przerwa jakakolwiek nie była dłuzsza jak max 3dni, potem zaczynal sie stan agresji i szukania czegokolwiek by zajebac. Paznokcie zaczely mi schodzić u rak. Potrafiłem po 3 w nocy, jechac 20km w 1 strone po wiecej i wiecej.. Nikomu nie polecam tego syfu
Heksedron, Hexen, Pentedron, alfapvp. W ciągu 1msc od, 1 styczności z tych "gówien" stoczyłem się.
Psychicznie jak i fizycznie. Najdłuższy ciąg jaki doświadczyłem, to ppnad 115h bez snu gdzie w miedzy czasie chodziłem do szkoly.
Przerwa jakakolwiek nie była dłuzsza jak max 3dni, potem zaczynal sie stan agresji i szukania czegokolwiek by zajebac. Paznokcie zaczely mi schodzić u rak. Potrafiłem po 3 w nocy, jechac 20km w 1 strone po wiecej i wiecej.. Nikomu nie polecam tego syfu
Moje życie, mój cyrk, moje małpy, nie masz tutaj wstępu, łbie zaparty!!
predatorRC pisze:Heksedron , pentedron , alfa pvp
nieleglane
i dzięki bogu :'))
Moje życie, mój cyrk, moje małpy, nie masz tutaj wstępu, łbie zaparty!!
hexen nep 4mph
przekaż prawdę małolatom by wartości nie zginęły
w razie przypału -ślepy, głuchy, niemy
w razie przypału -ślepy, głuchy, niemy
Cukier puder
Nie żartuję. Nawet nie próbujcie...
Nie żartuję. Nawet nie próbujcie...
A po nocy przychodzi dzień
A po burzy spokój
A po burzy spokój
Mi się wydaje że najbardziej pochłaniają maczanki z Beta ketonów Alfa pvp mdphp co nieznaczy że są najlepsze
Wszelkie beta ketony, uzależniające fizycznie analogi fentanylu i benzodiazepiny. Po kanna też wielu ludzi poznało swoje piekło.
- Status:
Dziś się przekonałam ponownie że nic tak jak kana nie wciąga, mogę mieć ketony stimy znam umiar i mogę nie koniecznie wziąć.
Po 3 miesiącach detoksu miałam dostęp do maczanki, nie dałam rady powstrzymać się by wszytko nie poszło z dymem, znowu zawaliłam, nie mogę do tego wracać życie traci rzeczywistość
Po 3 miesiącach detoksu miałam dostęp do maczanki, nie dałam rady powstrzymać się by wszytko nie poszło z dymem, znowu zawaliłam, nie mogę do tego wracać życie traci rzeczywistość
a ja mam słabość do henia ale benzo to dopiero wciąga...
Od dziecka mam bujną wyobraźnię i lubię pisać o moich fantazjach...
Po czterech dniach mindfuck że ojapierdole, chociaż klepało cały czas. Nie polecam allegrowicza.
Po czterech dniach mindfuck że ojapierdole, chociaż klepało cały czas. Nie polecam allegrowicza.
Benzo stawiam na piedestale w moim odurzającym się podium. Na drugim miejscu wszystkie pochodne mdpv w tym mdphp, miałem sporą przerwę od tej substancji, i zapomniałem, że organizm mi się zregenerował. Wszystko było w miarę ok, dopóki nie zacząłem tego vaporyzować. Ocknąłem się po trzech dniach w kuchni zasypany sreberka mi jak świstak a trzecie miejsce - ketony. Pomimo tego że nie przepadam za nimi, krótki czas działania prowadzi do częstych dawkowań
Narkotyki są złe.
Przeproś je, zapraszając na wspólne imprezowanie jeszcze tego wieczoru!
- Status:
a ja tera to pozamiatam dywan :
żadne RC nie wciąga jak się zarzywa sporadycznie
umiecie tak ?
umiecie tak ?
- Status:
kiedys po bk ebdp itp po 3 dniu zasnalem przy kompie, nic nie pamietam budze sie, trzepie caly pokoj gdzie moje benzo, matula mi pokazuje zdjecie z tel spodnie czarne cale białe a na mnie pakiety benzo porwane
sam to zrobilem jak cos , matula to uwietrznila , pewnie nie chcialy sie otwierac hahah
Sporadycznie... Jak była zima i paczki z preda latały normalnie to wpadlem w sporadyczny 140 dniowy ciag. Leciało wsztsyko że stimow + benzo w tajemnicy przed moją kobieta z którą mieszkałem hrhrhr.Bezimienny pisze: ↑6 lata temua ja tera to pozamiatam dywan :
umiecie tak ?
Narkotyki są złe.