boo**l**. **n

Opinie na temat sklepów z research chemicals oraz ich produktów.
Najbardziej aktywny temat:
Gdzie teraz na zakupy?
Status:
Lionheart
Sniffiarz
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 49

boo**l**. **n

Nieprzeczytany post autor: Lionheart » 6 lata temu

Ostatni post z poprzedniej strony:

Nie wiem nie interesuje się 24h tymi tematami, ale zamawianie na psy to krzywizna w chuj.
Mnie tam nigdy nie oszukał, ani nie widziałem, żeby się chwalił czymś takim, ale mogłem to przeoczyć.

Status:
Doktor
Odkurzacz
Newbie
Reputacja: 349

boo**l**. **n

Nieprzeczytany post autor: Doktor » 6 lata temu

Kto wie co jest 5 i siedzi w temacie dość długo to miał niegdyś okazję poczytać jak pajac cc groził swoim klientom którzy ujawnili jakie cm(c)ece sprzedaje i jego molly na cmc pchał jak groził że trutkę na szczury wyśle z sampalmi....
Takie tam tematy pamiętam

Status:
nanawacin
Ssak
Użytkownik
Reputacja: 5

boo**l**. **n

Nieprzeczytany post autor: nanawacin » 6 lata temu

Doktor pisze:
6 lata temu
Kto wie co jest 5 i siedzi w temacie dość długo to miał niegdyś okazję poczytać jak pajac cc groził swoim klientom którzy ujawnili jakie cm(c)ece sprzedaje i jego molly na cmc pchał jak groził że trutkę na szczury wyśle z sampalmi....
Takie tam tematy pamiętam
a skąd ty to wiesz? skąd pewność, że to np. nie konkurencja puszczała takie ploty? jest przecież hypek (więc nie ma obaw, że wpisy nie po linii partyjnej były wywalane) i temat Pasjo ma mnóstwo postów, wśród których przeważają dobre opinie przez ten ponad rok działalności. to mówi więcej niż jakieś insynuacje jak w zacytowanym fragmencie.

Status:
KODI
Ssak
Użytkownik
Reputacja: 12

boo**l**. **n

Nieprzeczytany post autor: KODI » 6 lata temu

Tam tylko gimby zamawiają i nie domyśla się kto to.Dziwne bo admin tamtego forum udzielił się w temacie sklepu żeby dać mu szanse a do innych tak nie pisał

Status:
Gargameli
Wynalazca NZT
Awatar użytkownika
nIePoCzYtAlNa
Autor tematu
Reputacja: 3285

boo**l**. **n

Nieprzeczytany post autor: Gargameli » 6 lata temu

nanawacin,

A widzisz ile złych opinii o hobbyście? Bo tutaj nie ma cenzury. Wielokrotnie oszukiwał, wielokrotnie na forum wypowiadali się jego naganiacze, którzy za sample się skurwili.

Ten nowy sklep to nic innego jak hobbysta w nowej odsłonie. Na pedalskim forum udowodnił to idealnie i w 100% gość o nicku @NogamiDoPrzodu, którego zbanowali za prawdziwą opinię.

Widzę, że i tutaj pojawią się powoli naganiacze jak Ty. Wspomnicie moje słowa. Gość wypracuje sobie zaufanie, a potem wyjebie...
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.

Status:
Doktor
Odkurzacz
Newbie
Reputacja: 349

boo**l**. **n

Nieprzeczytany post autor: Doktor » 6 lata temu

nanawacin,

Mma kilka kont, wi za co leciały bany i jakie były odpowiedzi vendorów wiele sklepów się przewinęło przez różowy portal, a największa wojna zaczęła się jak besty z zamknietej rejestracji wbili z nowym sklepem na forum i zaczeli wpierdalać kolka, theexplo i pajaca, wtady też zaczęło się moderowanie działów i pajaca, znikanie komentrzay u kolka i tworzenie multikont które namaszczały tylko jednego vendora a swinie rzucały w drugich...za dużo by pisać....
Jak sin zbadało molly i userzy zaczeli się rzucać że komentrza znikały to pajac zaczną moderować wszystko i grozić ludziom, później wrzucono sorty ceca od skosnookich i na fotach identyko jak pajaca cmc w kamieniach, gówno burza po nocy z forum znikła a bany poleciały....pajac sponsoruje różowych, więc cała administracja i admini mirem stoją teraz i kryją ciecia

Status:
Lionheart
Sniffiarz
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 49

boo**l**. **n

Nieprzeczytany post autor: Lionheart » 6 lata temu

Bez obrazy dla nikogo, ale i tak najbardziej obiektywnym forum jest h i tyle w temacie.
Tu przed powrotem preda była jego bojówka, a na różowym pasjonata.
Pred wrócił i dobrze, a pasjonat chyba miał przypał i dlatego zaprzestał działalność?
Moderowanie subforów to beka tu się zgadzam - nie powinno być takiej opcji, a admini i modowie powinni banować pajacy opisujących wygląd pak, itp.

Status:
Gargameli
Wynalazca NZT
Awatar użytkownika
nIePoCzYtAlNa
Autor tematu

boo**l**. **n

Lionheart,

Zgadza się. "H" jest wiarygodniejszym źródłem informacji... ale niezaprzeczalnym jest fakt, że właśnie tam hobbysta dostał bana po tym jak pojawiły się prawdziwe opinie o jego produktach, za co on groził swojej klienteli. Od tamtego momentu dział hobbysty był moderowany przez niego samego.
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.

Status:
nanawacin
Ssak
Użytkownik

boo**l**. **n

Gargameli pisze:
6 lata temu
nanawacin,

A widzisz ile złych opinii o hobbyście? Bo tutaj nie ma cenzury. Wielokrotnie oszukiwał, wielokrotnie na forum wypowiadali się jego naganiacze, którzy za sample się skurwili.

Ten nowy sklep to nic innego jak hobbysta w nowej odsłonie. Na pedalskim forum udowodnił to idealnie i w 100% gość o nicku @NogamiDoPrzodu, którego zbanowali za prawdziwą opinię.

Widzę, że i tutaj pojawią się powoli naganiacze jak Ty. Wspomnicie moje słowa. Gość wypracuje sobie zaufanie, a potem wyjebie...
1. to forum uważam za równie stronnicze jak różowe. ufam tylko hypkowi i tamtejszy temat pokazuje, że większość osób chwaliło Pasjonata.

2. nazywanie mnie naganiaczem tylko potwierdza złą wiarę co niektórych tutaj.

Status:
nanawacin
Ssak
Użytkownik

boo**l**. **n

Doktor pisze:
6 lata temu
nanawacin,

Jak sin zbadało molly i userzy zaczeli się rzucać że komentrza znikały to pajac zaczną moderować wszystko i grozić ludziom, później wrzucono sorty ceca od skosnookich i na fotach identyko jak pajaca cmc w kamieniach, gówno burza po nocy z forum znikła a bany poleciały....
możesz podać linka do badań sin, bo nie znajduję tego w wyszukiwarce? https://lab.sin.org.pl/

Status:
nanawacin
Ssak
Użytkownik

boo**l**. **n

Gargameli pisze:
6 lata temu
Lionheart,

Zgadza się. "H" jest wiarygodniejszym źródłem informacji... ale niezaprzeczalnym jest fakt, że właśnie tam hobbysta dostał bana po tym jak pojawiły się prawdziwe opinie o jego produktach, za co on groził swojej klienteli. Od tamtego momentu dział hobbysty był moderowany przez niego samego.
on dostał bana za exit scama a nie za złą jakość produktów.

Status:
Gargameli
Wynalazca NZT
Awatar użytkownika
nIePoCzYtAlNa
Autor tematu

boo**l**. **n

Oj mało wiesz... ban był na "H" grubo przed exit scamem.

Status:
nanawacin
Ssak
Użytkownik

boo**l**. **n

Gargameli pisze:
6 lata temu
Oj mało wiesz... ban był na "H" grubo przed exit scamem.
masz tam jego temat w dziale sprzedawcy (nie mogę podlinkować, bo regulamin zabrania) i jeszcze 9 czerwca się odzywał, a przecież przełom maja oraz czerwca to okres, w którym zaczęły się problemy z przesyłkami. dopiero po tym poleciał ban (w sumie nawet nie jestem pewien czy ban czy usunięcie konta ze względów bezpieczeństwa). wcześniej większość opinii była pozytywna na hypku.

Status:
DonPer
Psychonauta
Użytkownik
Reputacja: 132

boo**l**. **n

Nieprzeczytany post autor: DonPer » 6 lata temu

Żeby teraz bronić srasojnata po tym wszystkim co odjebał jawnie i sie tym jescze chwalił to trzeba być niespełna rozumu albo u niego pracować.
Którą z powyższych opcji prezentujesz nanawacin?

Uważasz to forum za stronnicze? Ja tu kurwa sie wlasnie prawdy dowiedzialem o paru sprawach za co wdzieczny jestem... z reszta konto zrobione tylko żeby bronic srasjonata nie masz postow o niczym innym bardzo autentycznie i na pewno nie stronniczo :lol:

Status:
nanawacin
Ssak
Użytkownik

boo**l**. **n

DonPer pisze:
6 lata temu
Żeby teraz bronić srasojnata po tym wszystkim co odjebał jawnie i sie tym jescze chwalił to trzeba być niespełna rozumu albo u niego pracować.
Którą z powyższych opcji prezentujesz nanawacin?

Uważasz to forum za stronnicze? Ja tu kurwa sie wlasnie prawdy dowiedzialem o paru sprawach za co wdzieczny jestem... z reszta konto zrobione tylko żeby bronic srasjonata nie masz postow o niczym innym bardzo autentycznie i na pewno nie stronniczo :lol:
słuchaj, możesz tak przypuszczać, rozumiem, ale podaję fakty (post 9 czerwca, pozytywne opinie na hyperze) i do nich się odnieś. tak samo jak ktoś rzuca oskarżeniem o wadliwe substancje, to powinien to podeprzeć linkiem do analizy sina. proste.

Status:
DonPer
Psychonauta
Użytkownik
Reputacja: 132

boo**l**. **n

Nieprzeczytany post autor: DonPer » 6 lata temu

Wiekszość opini pozytywna? Bo wszystkie negatywne ktorych było w chuj znikają z predkością światła już nieraz to widziałem... tu po prostu sie nie zabrania krytykowac sklepów jak odwalają chujnie i tu jest jedyne miejsce gdzie ludzie moga prawde napisac...
jak kurwa można straszyc swoich klientow wysłaniem trutki na szczury bo napisał na forum że jego zdaniem ich cmc to cec? No jak?

Sam sie nacielem, cena byla niska za 3cmc ale to co na rozowym opisywali jako mocniejszy sort nie mialo podjazdu nawet do prawdziego 3-cmc. nie wiem co to bylo chemikiem nie jestem, ale to samo dalej gonia :D