Ostatni post z poprzedniej strony:
Nie wiem nie interesuje się 24h tymi tematami, ale zamawianie na psy to krzywizna w chuj.Mnie tam nigdy nie oszukał, ani nie widziałem, żeby się chwalił czymś takim, ale mogłem to przeoczyć.
Ostatni post z poprzedniej strony:
Nie wiem nie interesuje się 24h tymi tematami, ale zamawianie na psy to krzywizna w chuj.a skąd ty to wiesz? skąd pewność, że to np. nie konkurencja puszczała takie ploty? jest przecież hypek (więc nie ma obaw, że wpisy nie po linii partyjnej były wywalane) i temat Pasjo ma mnóstwo postów, wśród których przeważają dobre opinie przez ten ponad rok działalności. to mówi więcej niż jakieś insynuacje jak w zacytowanym fragmencie.
1. to forum uważam za równie stronnicze jak różowe. ufam tylko hypkowi i tamtejszy temat pokazuje, że większość osób chwaliło Pasjonata.Gargameli pisze: ↑6 lata temunanawacin,
A widzisz ile złych opinii o hobbyście? Bo tutaj nie ma cenzury. Wielokrotnie oszukiwał, wielokrotnie na forum wypowiadali się jego naganiacze, którzy za sample się skurwili.
Ten nowy sklep to nic innego jak hobbysta w nowej odsłonie. Na pedalskim forum udowodnił to idealnie i w 100% gość o nicku @NogamiDoPrzodu, którego zbanowali za prawdziwą opinię.
Widzę, że i tutaj pojawią się powoli naganiacze jak Ty. Wspomnicie moje słowa. Gość wypracuje sobie zaufanie, a potem wyjebie...
możesz podać linka do badań sin, bo nie znajduję tego w wyszukiwarce? https://lab.sin.org.pl/Doktor pisze: ↑6 lata temunanawacin,
Jak sin zbadało molly i userzy zaczeli się rzucać że komentrza znikały to pajac zaczną moderować wszystko i grozić ludziom, później wrzucono sorty ceca od skosnookich i na fotach identyko jak pajaca cmc w kamieniach, gówno burza po nocy z forum znikła a bany poleciały....
on dostał bana za exit scama a nie za złą jakość produktów.Gargameli pisze: ↑6 lata temuLionheart,
Zgadza się. "H" jest wiarygodniejszym źródłem informacji... ale niezaprzeczalnym jest fakt, że właśnie tam hobbysta dostał bana po tym jak pojawiły się prawdziwe opinie o jego produktach, za co on groził swojej klienteli. Od tamtego momentu dział hobbysty był moderowany przez niego samego.
masz tam jego temat w dziale sprzedawcy (nie mogę podlinkować, bo regulamin zabrania) i jeszcze 9 czerwca się odzywał, a przecież przełom maja oraz czerwca to okres, w którym zaczęły się problemy z przesyłkami. dopiero po tym poleciał ban (w sumie nawet nie jestem pewien czy ban czy usunięcie konta ze względów bezpieczeństwa). wcześniej większość opinii była pozytywna na hypku.
słuchaj, możesz tak przypuszczać, rozumiem, ale podaję fakty (post 9 czerwca, pozytywne opinie na hyperze) i do nich się odnieś. tak samo jak ktoś rzuca oskarżeniem o wadliwe substancje, to powinien to podeprzeć linkiem do analizy sina. proste.DonPer pisze: ↑6 lata temuŻeby teraz bronić srasojnata po tym wszystkim co odjebał jawnie i sie tym jescze chwalił to trzeba być niespełna rozumu albo u niego pracować.
Którą z powyższych opcji prezentujesz nanawacin?
Uważasz to forum za stronnicze? Ja tu kurwa sie wlasnie prawdy dowiedzialem o paru sprawach za co wdzieczny jestem... z reszta konto zrobione tylko żeby bronic srasjonata nie masz postow o niczym innym bardzo autentycznie i na pewno nie stronniczo