Ostatni post z poprzedniej strony:
Grandkg to jeden wielki wałGdzie teraz na zakupy?
Gdzie teraz na zakupy?
sam jestes wal wariat dalbym ci zdjecia ale po co ty wiesz lepiej xd zamow sprawdz i nie pierdol glupot jakos nie wydymali mnie na 2 k prawie i co ty na to?
@Strazak1 jest ok nie ma co narzekac bralem w sumie tylko 4cec ale nie jestem zawiedziony
@Strazak1 jest ok nie ma co narzekac bralem w sumie tylko 4cec ale nie jestem zawiedziony
Wiadomość moderatora josiek
scalone
Gdzie teraz na zakupy?
podaj argument?
Gdzie teraz na zakupy?
mi wszystko doleciało w zeszłym tyg, co prawda wysłali dopiero 2 dni po zaksięgowaniu przelewu ale informowali o tym na bierząco, gołąb po 10 dniach na miejscu, pakowanie- najlepsze z jakim się spotkałem, a to teraz bardzo ważne. Także 10 dni czekania na bezpiecznie załadowany pakunek to chyba nie jest źle jak na obecną sytuacje w pl???
Gdzie teraz na zakupy?
daagla01, 4cec za 2k? XD to niezły świr
Zapalił się
Zgasiła go
Jednym spojrzeniem
Zielonych oczu
I odeszła
Z jego twarzą na plecach
Rozciętą pogardą warkocza
Zgasiła go
Jednym spojrzeniem
Zielonych oczu
I odeszła
Z jego twarzą na plecach
Rozciętą pogardą warkocza
Gdzie teraz na zakupy?
szczury jak popierdolone lataja xd jak na miescie cena nawet 60-80
za 4 zl sie oplacalo chyba nie xd ja tam wyjebane jaja w ceca ale promo dobre material tez ok pozniej poleca igly tez od nich xd ryzyk fizyk byl wiesz bo albo poplynalem z walkiem w rece albo albo xd
za 4 zl sie oplacalo chyba nie xd ja tam wyjebane jaja w ceca ale promo dobre material tez ok pozniej poleca igly tez od nich xd ryzyk fizyk byl wiesz bo albo poplynalem z walkiem w rece albo albo xd
Gdzie teraz na zakupy?
Macie tutaj przykład jaki towar lata "po mieście"
Kupujecie super kozak sort CMC, płacicie za niego 40-50zł (albo więcej) a dostajecie byle gówno, które pierwszy lepszy osiedlowy sebix kupił na necie w promo
Pomijam to, że kupowanie czegokolwiek "na mieście" to przeważnie głupota, strata siana i narażanie się na problemy, ale mimo wszystko takim wałkarzom powinno się odcinać dostep do towaru
Z resztą jebać tam 3 i 4CMC Ale to jakie wały odchodzą na MMC to dopiero komedia
Kupujecie super kozak sort CMC, płacicie za niego 40-50zł (albo więcej) a dostajecie byle gówno, które pierwszy lepszy osiedlowy sebix kupił na necie w promo
Pomijam to, że kupowanie czegokolwiek "na mieście" to przeważnie głupota, strata siana i narażanie się na problemy, ale mimo wszystko takim wałkarzom powinno się odcinać dostep do towaru
Z resztą jebać tam 3 i 4CMC Ale to jakie wały odchodzą na MMC to dopiero komedia
Gdzie teraz na zakupy?
Jedyny sposób to wszystko zalegalizować, a sektor upaństwowić.
Stabilny, rwący potok dużych pieniędzy na wiele lat, a kraj który to zrobi staje się największym supermocarstwem świata z dobrze prosperującą turystyką narkotyczną
Gdzie teraz na zakupy?
Czy ktos moze pomóc gdzie teraz mozna pewnie zakupić 5f adb?
I czy L** al**em działa???
Proszę o pomoc ....Hurtownik
I czy L** al**em działa???
Wiadomość moderatora Haya666
Podana pełna nazwa sklepu
Gdzie teraz na zakupy?
Le**l**em nadal działa bez zarzutu. Widzę, że mają na stanie tą substancję którą wspomniałeś, ale nie ręczę za jej czystość - nie zamawiałem od nich tego odczynnika. Wysyłkę mają gratis więc kup najmniejszą ilość i sprawdź po prostu jakość przed większym zamówieniem.PrZePaLoNy pisze: ↑6 lata temuCzy ktos moze pomóc gdzie teraz mozna pewnie zakupić 5f adb?
I czy Le**l**em działa???
Wiadomość moderatora Haya666
Podana pełna nazwa sklepu
Gdzie teraz na zakupy?
Gdzie teraz Tryptaminy? ALD czy 1p-lsd
Gdzie hompity?
Gdzie hompity?
Moje życie, mój cyrk, moje małpy, nie masz tutaj wstępu, łbie zaparty!!
Gdzie teraz na zakupy?
Siema,
Czy ktoś się orientuje, gdzie idzie dostać:
- benzo najlepiej w prochu (damn you 13rc)
- pwychodeliki
?
Clearnet/Darknet bez znaczenia aby do tego PL kurwidolka doszlo.
Thx!
Czy ktoś się orientuje, gdzie idzie dostać:
- benzo najlepiej w prochu (damn you 13rc)
- pwychodeliki
?
Clearnet/Darknet bez znaczenia aby do tego PL kurwidolka doszlo.
Thx!