Ostatni post z poprzedniej strony:
Zamawiał ktoś od czasu w ciagu ostatnich dwóch tygodni i paka doszła?Predator-rc - opinie i recenzje o sklepie
Profil sklepu: predatorRC
Predator-rc - opinie i recenzje o sklepie
Ja zamawiałem ale teoretycznie na wysyłkę mają czas do jutra (licząc dni robocze) , czytając wcześniejsze posty to na teorii się skończy ...
Zam. mniej więcej dwa tydnie temu wszystko doszło z mojej strony ponad tydzień temu byl status odlotu, dwa dni temu zwróciłem się z pytaniem co z odlotem prosząc o jakiekolwoek info poki co zero odzewu, czekam cierpliwie, ale polecam chwilowo się wstrzymać bo sytuacja jest dziwna... ja rozumiem że czasami mogą pojawic sie problemy ale mogłyby też pojawić się jakieś wyjasnienia, informacje, cokolwiek... człowiek zglodnialy czeka po długiej przerwie, zrobił by reset a tu chuj wie czy wogole czekać jest na co...
Pozdro
Pozdro
tak napisal ze ma problem, ale podal nowy pgp key i napisalem wiadomosc z nowym kluczem wiec problemu nie ma. problem jest w tym ze jego juz i tam nie ma od dwóch dni.
dziwne jest to ze wycofal wszystkie oferty ze swojego konta na DM.... dzis jak nigdy dotad zaczyna mi smierdziec Exit Scam'em. nigdy nie bylo z nim problemow, nigdy nie musialem pisac i prosic sie o swoje.... ale zawsze w DM byl jak go tu nie bylo a teraz i tam go nie ma... wycofujac cala swoja oferte.
dziwne jest to ze wycofal wszystkie oferty ze swojego konta na DM.... dzis jak nigdy dotad zaczyna mi smierdziec Exit Scam'em. nigdy nie bylo z nim problemow, nigdy nie musialem pisac i prosic sie o swoje.... ale zawsze w DM byl jak go tu nie bylo a teraz i tam go nie ma... wycofujac cala swoja oferte.
mi na maile odpisuje w jezyku angielskim ale jakby nie patrzec mi chodzi o mojeodczynniki a nie o samo odpisywanie, nigdy w calej karierze jeszcze nie zdazylo mi sie czekac na paczke poltora miecha (na ta chwile) a huj wie ilemjeszcze bede czekal..to jest niepowazne
Nie chce być niegrzeczny, ale skoro dla kogoś to jedyne miejsce gdzie może zjeść pożywny posiłek to nawet nie chce wiedzieć jakim musi być lamusem. Co do opinii to moja jest prosta. Były zapewnienia i gwarancje? Były. W związku z tym ma być co ma być i co będzie. Keine Grenzen. Amen
nie jedyne miejsce ale skoro ktos juz sie znalazl w tym miejscu i utopil kase a niektorzy pewnie nie mala to normalne, ze kazdy chce dostac co jego...
Wie ktoś jak teraz kontaktować się z obcym?
I wyszłam z Oz krainy, mój czarnoksiężnik tuż.
Obleśny smród meliny trącił mi zapachem róż.
Obleśny smród meliny trącił mi zapachem róż.
obawiam sie, ze na chwile obecna zaden sposob jest niemożliwy....
Normalnie odpisuje kontakt jest
Anna Jurksztowicz-hej man!
moze sobie jakos rozdzielil ludzi otrymi teraz chce sie zajac bo pewnie ma od huja paczek do wyslania i dzala systemem bo wiadomo, ze na raz wszystkich nie ogarnie...mam nadzieje, ze w koncu dostane co moje
1.10 zamówiłem paczkę. W polowie miesiaca napisali, ze zostala wyslana. Pisalem do niego kilka email i od 1,5 miesiaca jest cisza. Zero kontaktu i paczki nie ma. Prosiłem o numer paczki i tez nie otrzymałem. Wiec nie rozumiem jak ktoś ma z nim kontakt skoro mi nie odpisuje.
no ja wczoraj pisalem z kims od niego...dzis pisalem maila jeszcze niendostalem odpowiedzi ale wczoraj przeprowadzilem mozna powiedziex jakistam dialog...ale co z tego..ja chce moja paczke...na pogaduchy to moge isc z ziomkiem do baru xD
To nie jest śmieszne. Piszę do niego co drugi dzień od półtora miesiąca i zero odzewu z jego strony.
Miał mi półtora miesiąca temu wysłać nr paczki do dziś się nie odezwał.
Miał mi półtora miesiąca temu wysłać nr paczki do dziś się nie odezwał.
Wiadoma rzecz, tylko problem jest taki, że czytam o jakichś ciśnieniach, dłuższych przerwach itd. Znaczy nie ma innych knajp w zasięgu. A kto nie ma i siedzi bez nakrycia nawet wtedy kiedy jest głodny? To bardzo proste.wiktororban01 pisze: ↑6 lata temunie jedyne miejsce ale skoro ktos juz sie znalazl w tym miejscu i utopil kase a niektorzy pewnie nie mala to normalne, ze kazdy chce dostac co jego...